Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan się jeszcze nie odezwał!
Już sama nie wiem, czy dać ją do tego domku czy nie... :roll:

Saba już po śniadanku, nieumyślnie wsadziłam palec w jej mięsko i prawie zeżarła go razem z kiełbachą! :lol: Boli jak cholera!!! :placz: :eviltong:
Sunia leżała w krzachach w ten deszcz... :-(

DIF, wiesz... może masz rację z tą ciążą!!! :placz: Suńkę trzeba wziąć do weta, aby sprawdził, czy nie jest zaciążona! Jeśli jest - sterylka aborcyjna, jeśli nie - zwykla sterylka. Czyli potrzeba kasa! I transport do weta... :oops: I co z nią później zrobić... gdzie umieścić, aby się wykurowała?!

Fotki z wczoraj:
[IMG]http://img177.imageshack.us/img177/849/dscf4734mk9.jpg[/IMG]
[IMG]http://img166.imageshack.us/img166/5027/dscf4738xg0.jpg[/IMG]
[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/6563/dscf4739ko0.jpg[/IMG]
[IMG]http://img525.imageshack.us/img525/7813/dscf4736xw4.jpg[/IMG]

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Zainteresowany pan własnie do mnie dzwonił :
1. nikt nie odbiera telefonu - włącza sie poczta
2. wczorajszy mail nie dotarł - przed chwila wysłałam dwie fotki te dzisiejsze

Posted

Już się skontaktowaliśmy. Wysłałam mu więcej zdjęć na maila. Pan przyjedzie ją obejrzeć, wtedy podejmie ostateczną decyzję.

Myślę, że możemy ją wydać do budy. Tu śpi pod krzakami w deszcz, tam będzie miała ciepłą budę, w której zawsze może się schronić. Będzie miała również towarzystwo ludzi, które tak kocha - pan ma trójkę dzieci. Domek jest sprawdzony, myślę, że będzie odpowiedni dla Saby.

Mam sąsiadkę, której niedawno zdechł pies (*), ma po nim wolną budę. Może wzięłaby Sabę na DT do tego czasu? Mam nadzieję, że tak, niedługo się do niej przejdę, trzymajcie kciuki!

Posted

[quote name='Cekinka13*']Już się skontaktowaliśmy. Wysłałam mu więcej zdjęć na maila. Pan prawdopodonie przyjedzie ją obejrzeć, wtedy podejmie ostateczną decyzję.

Myślę, że możemy ją wydać do budy. Tu śpi pod krzakami w deszcz, tam będzie miała ciepłą budę, w której zawsze może się schronić. Będzie miała również towarzystwo ludzi, które tak kocha - pan ma trójkę dzieci. Domek jest sprawdzony, myślę, że będzie odpowiedni dla Saby.

Mam sąsiadkę, której niedawno zdechł pies, ma po nim wolną budę. Może wzięłaby Sabę na DT do tego czasu? Mam nadzieję, że tak, niedługo się do niej przejdę, trzymajcie kciuki![/quote]

Trzeba będzie zrobić wizytę poadopcyjna. A buda dla psa jest OK. Byle była porządna i ludzie dobrzy.

Posted

Moja Gaja też ma budę mimo , że wieczór i połowę nocy spędza w domu
/o 3-4tej w nocy już chce wyjść/ i często z niej korzysta.
Przed chwilą dowiedziałam się, że psiak który miał dziś przyjechać do mnie
do hoteliku na leczenie niestety już za TM :-( więc jest wolne miejsce gdyby cos się nie udało.
mój nr. 604400598 na wszelki wypadek

Posted

[quote name='Cekinka13*']
[*] :-(

Cytuję sąsiadkę: "Nie będę bawiła się w schronisko" !!! :angryy: :stupid:[/quote]

Jeśli spotkasz tę panią, przekaż jej ukłony ode mnie i wyjaśnij proszę, że schronisko, to nie zabawa :shake:... a już szczególnie dla wegetujących i cierpiących tam zwierząt, którym ludzie jej podobni, zgotowali istne piekło na ziemi... :angryy:

Posted

[quote name='Cekinka13*']Nikt nie zagląda?! :placz: :mad:[/quote]

Mamusiu, trzymaj mnie... :crazyeye:
Od ostatniego wpisu (dziesiątego dzisiaj, nie licząc Twoich) upłynęło 2,5 godz, a Ty takie herezje wypisujesz :cool3:
Jak chcesz to pokażę Ci kilka wątków, gdzie jest duuużo mniejsza frekwencja :razz:

Posted

DIF czy Ty rozmawiałaś z tym człowiekiem? Proszę pomóż Cekince przy tej adopcji. Jak się przeprowadzę do Halinowa to będziemy chodzić w trójkę:evil_lol:

Posted

[quote name='Cekinka13*']Nikt nie zagląda?! :placz: :mad:[/quote]

Zaglądam! Wczoraj nie, bo wyjechałam ale już jestem! :evil_lol::diabloti:

[quote name='MaJa 75']Jak się przeprowadzę do Halinowa to będziemy chodzić w trójkę:evil_lol:[/quote]

Zazdroszczę :shake::shake::shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...