akcja_hlnw Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [B]Pan za godzinę przyjeżdża po szczeniora!!! :multi:[/B]
Soema Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='akcja_hlnw'][B]Pan za godzinę przyjeżdża po szczeniora!!! :multi:[/B][/quote] Oo :) a jednak.. ale fotki mogłabyś pokazać :eviltong:
Doda_ Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 akcja, wow, a czemu wczoraj nie odbieral telefonu? mowil czemu?
akcja_hlnw Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Napewno nie był odrobaczany. [quote name='gallegro']Chyba możemy w końcu odetchnąć...[/quote] Chyba tak...
gallegro Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Maluch już w swoim nowym domu. Zadzwonił do mnie jego nowy pan, ponieważ to ja wcześniej dobijałem się do niego. Logicznie wytłumaczył mi problemy ze skontaktowaniem się z nim w ostatnich dniach, więc wszystko jest O.K. Przy okazji zapytał mnie, czy wiem coś na temat ew. odrobaczenia malca. Powiedziałem, że raczej na pewno nie, ale gdyby było inaczej, proszę przekazać mu takie info. Chyba możemy w końcu odetchnąć...
Alex78 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Słuchajcie, cieszę się bardzo :) Jeśli Pan chce szybko odrobaczyć Hutnika, to AMPUŁKA jest dziś czynna do 20.00. Podaję nr 025-758-23-18 Mały dostanie wtedy książeczkę zdrowia, na prośbę właściciela moze być spryskany Fiprexem Sprayem. Będzie poinformowany o nadchodzących szczepieniach i terminach. Oj superancko.
Abrakadabra Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='akcja_hlnw'][B]Pan za godzinę przyjeżdża po szczeniora!!! :multi:[/B][/quote] Bomba!!! Kamień spadł mi z serca , ponieważ....: stadko psów u mojego kolegi zasiliła przed godziną dzika sunia w zaawansowanej ciąży. Pół roku temu urodziła szczeniaki. Za chwilę powtórka :angryy:. Dzisiaj cudem udało nam się ją złapać. Chcę ją zawieźć na sterylkę aborcyjną - i nie bardzo wiem jak to zrobić :hmmmm:. Poczęstowaliśmy ją sedalinem, więc była z lekka przytłumiona (co nie przeszkadzało jej nas straszyć obnażonymi kłami! i uciekać ile sił w łapkach). W tej chwili jest zamknięta w oddzielnym pomieszczeniu, oddzielona od innych psów - ale jak ją jutro umieścić z powrotem w aucie i przewieźć 60 km do W-Wy?
Alex78 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Jeśli jest "na wybuchu" to nie lepiej poczekać do porodu i uśpić ślepy miot, a potem ją wysterylizować?
Abrakadabra Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Alex78']Jeśli jest "na wybuchu" to nie lepiej poczekać do porodu i uśpić ślepy miot, a potem ją wysterylizować?[/quote] Chyba nie... sorry - na pewno NIE! Nie wiadomo, kiedy odbędzie się poród. Suczka jest bezdomna i dzika. Osoba, która ją w tej chwili ptrzetrzymuje nie ma warunków, pieniędzy i czasu.... I tak się cieszę, że znalazła kawalek kącika dla bidulki.
Recommended Posts