Isadora7 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [CENTER]podlinkowane banerki [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116725"][IMG]http://images27.fotosik.pl/252/a16c0f24480ba05a.png[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116725"][IMG]http://images27.fotosik.pl/252/bceb7faee8208f05.png[/IMG][/URL] :cool1: [/CENTER] Quote
zwierzus Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 DZIĘKUJĘ :loveu: Dzisiaj postaramy się przeszukać posesję jeszcze raz. Nie pada więc może się będzie plątał po gdzieś terenie... A dorosłe psy nie odgryzą mojemu TZ zadka :megagrin: Quote
Cekinka13* Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ciociu Isadorko bannerki wymiatają, jak zawsze :loveu: Quote
zwierzus Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM :loveu: [SIZE=3][COLOR=red][B]GLUT JUŻ W NOWYM DOMKU[/B][/COLOR][/SIZE] :loveu: Teraz będziemy polować na drugiego. Dzsiejsze poszukiwania nie przyniosly efektu :shake: Quote
zwierzus Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Mój własny znajomy. Więc psiul będzie pod STAŁĄ kontrolą :evil_lol:. Nie wiem tylko czy znajomego przez to nie stracę jak się będę naprzykrzać:evil_lol: Quote
kasia_r Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='zwierzus']Mój własny znajomy. Więc psiul będzie pod STAŁĄ kontrolą :evil_lol:. Nie wiem tylko czy znajomego przez to nie stracę jak się będę naprzykrzać:evil_lol:[/quote] Jakby co piszę się na wizytę poadopcyjną. Uświadom znajomego o wymogach umowy adopcyjnej :evil_lol: o niespodziewanych wizytach we dnie i w nocy:diabloti: Quote
zwierzus Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [quote name='kasia_r']Jakby co piszę się na wizytę poadopcyjną. Uświadom znajomego o wymogach umowy adopcyjnej :evil_lol: o niespodziewanych wizytach we dnie i w nocy:diabloti:[/quote] Taaa i o potrzebie przedstawienia zaświadczenia o niekaralności i niezaleganiu w ZUSie i US :evil_lol: Quote
kasia_r Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='zwierzus']Taaa i o potrzebie przedstawienia zaświadczenia o niekaralności i niezaleganiu w ZUSie i US :evil_lol:[/quote] nie wspominając o wysokości zarobków i ilości m2 przypadających na 1 osobę w mieszkaniu :diabloti: Ale tak poza tym bardzo szybka akcja - gratuluję!!! Quote
zwierzus Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 A dziękuję bardzo. Jest jeszcze jeden do wyciągnięcia. Mam nadzieję że i jemu sie uda. Quote
zwierzus Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Podjadę na stadion może coś kupię :evil_lol: Quote
Cekinka13* Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Super, że szczenior znalazł nowy domek! :loveu: :multi: Teraz trzeba skupić się na drugim glucie. Mam nadzieję, że on żyje...:shake: Quote
gallegro Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='zwierzus'](...)Jest jeszcze jeden do wyciągnięcia. Mam nadzieję że i jemu sie uda.[/quote] Czy go namierzyłaś? Jeśli tak, wrzuć foty, bo chciałem zrobić Allegro. Adopcja faktycznie ekspresowa... nawet nie zdążyłem wystawić aukcji ;) Tylko nie licz na to, że coś zaoszczędzisz... należy się za "gotowość" :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='zwierzus'] [SIZE=3][COLOR=red][B]GLUT JUŻ W NOWYM DOMKU[/B][/COLOR][/SIZE] :loveu: [/quote] Zostawić Cię na chwilę....:shake::evil_lol:. Jak Ci tak dobrze idą te adopcje to łap wszystko w okolicy co się rusza!! Nie będą mi emigrować do niedalekiego Halinowa, gdzie jak wiesz ostatnio mamy mnóstwo roboty. :eviltong: Quote
zwierzus Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 [quote name='gallegro']Czy go namierzyłaś? Jeśli tak, wrzuć foty, bo chciałem zrobić Allegro. Adopcja faktycznie ekspresowa... nawet nie zdążyłem wystawić aukcji ;) Tylko nie licz na to, że coś zaoszczędzisz... należy się za "gotowość" :evil_lol:[/quote] Drugiego jeszcze nie namierzyliśmy... Jak będzie to oczywiście się ujawni :cool3:. Za gotowość masz moją dozgonną wdzięczność i otwartą linię telefoniczną :eviltong: Quote
zwierzus Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 [quote name='DIF']Zostawić Cię na chwilę....:shake::evil_lol:. Jak Ci tak dobrze idą te adopcje to łap wszystko w okolicy co się rusza!! Nie będą mi emigrować do niedalekiego Halinowa, gdzie jak wiesz ostatnio mamy mnóstwo roboty. :eviltong:[/quote] Czasami wartomnie zostawić samopas :lol:. Fakt przez las do Halinowa rzut beretem sportowym:evil_lol: Quote
Marzena&Gusti Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Super że mały już w nowym domu! Tylko gdzie ta "wasza" zguba za tym płotem... Może jakiś Twój znajomy chce moją tymczasowiczkę?;) Quote
zwierzus Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Marzena, jak będę wiedziała że ktoś szuka to dam znać :lol: Quote
gallegro Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='zwierzus']Za gotowość masz moją dozgonną wdzięczność i otwartą linię telefoniczną :eviltong:[/quote] Życzę Ci zatem wielu lat życia, żebym mógł jak najdłużej cieszyć się Twoją wdzięcznością :lol: Daj znać czy drugi psiak się pokazał... Quote
gallegro Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Okazja nadarzyła się wcześniej niż myślałem... >Zwierzus, zajrzyj tutaj... szczeniorek ma problemy zdrowotne: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10550611#post10550611[/url] Quote
zwierzus Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Smutna wiadomość w ten świąteczny czas. Psiak ODSZEDŁ. Podejrzewamy że został otruty :-( ['] ['] ['] Quote
kasia_r Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='zwierzus']Smutna wiadomość w ten świąteczny czas. Psiak ODSZEDŁ. Podejrzewamy że został otruty :-( ['] ['] ['][/quote] Ku...., znowu komuś psiak przeszkadzał. Mam tylko nadzieję, że nie cierpiał. Śpij Słońce ['] ['] ['] Quote
zwierzus Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Nie wiem komu mógł przeszkadzać :shake: Najbardziej boli strata znajomego psa. Zadbanego, kochanego, wychuchanego. Szczepienie, pchły, robaki - wszystko na bieżąco. Kichnął - od razu telefon... :placz: I ktoś to przerwał. Szczęście psa, który niedawno znalazł to szczęscie... Quote
Recommended Posts