Neczka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ja niestety nie mogłabym psiaka przetrzymać... mam 3 swoje:roll: :kciuki: musi się wreszcie udać ! Quote
albiemu Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Panca nie wzięłabyś Babci orzechowskiej która ma dom w Szczecinie na podwózkę?? Quote
Panca Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 a skad mam Babcie wziac?i dokad dowiesc?:cool3: Quote
albiemu Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 słuchaj nasza Babcia ma domek w Szczecinie i teraz tak, jej nowa Pani jest w stanie dojechać wszędzie 200 km, ewentualnie zostaje jej transport np do Gorzowa i stamtąd Pani Zosia wiezie ją do Szczecina. Moje pytanie jak jedziesz i gdzie konkretnie? Przyznaje liczy się czas i szkoda mi strasznie Babci bo swoje lata ma i zalezy mi bardzo aby jak najszybciej trafiła do domu ... przyznaje mam problem z transportem to naprawdę spora trasa. Ja postaram się zorganizowac transport do Warszawy. Jesteś w stanie pomóc?????? :) Albo przyanjemniej napisz jeśli możesz ile i gdzie w stanie będziesz ją zawieźć, jeśli oczywiście będziesz mogła? Quote
Becia66 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Panca napisz proszę ze jedziesz do Międzyzdrojów....:eviltong::razz: Quote
albiemu Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Panca tak się zastanawiam - jeśli Twoja znajoma zdecyduje się na Lolka to będzie mógł z Babcią jechać ... w Warszawie coś pokombinujemy aby ktoś go wziął za DT do czasu powrotu przyszłej Pani. Wiem, że to górnolotne planowanie ale moze sie uda ? Quote
Panca Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ja wyjezdzam (swoim autem) do Debek a to jest przy Wejherowie wiec Szczecin nie po drodze:roll: a jest ktos kto psy do Warszawy przewiezie?macie jakis tymczas dla Lolka? Quote
halcia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Lolku,trzeba do domku szybciutko,zeby tęsknota serducha nie raniła.Kolega-brat był niesamowicie grzeczny w podróży,mysle,ze ty tez,byle ta podróz odbyła prędko! Quote
Talcott Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Pie jest jak z kreskówek Disneya !! Takie cudo!!! Quote
albiemu Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [quote name='Panca']ja wyjezdzam (swoim autem) do Debek a to jest przy Wejherowie wiec Szczecin nie po drodze:roll: a jest ktos kto psy do Warszawy przewiezie?macie jakis tymczas dla Lolka?[/quote] Panca daj mi czas proszę do jutra wieczorem. Mowię szczerze potrzebuje jeszcze obdzwonic kilka miejsc aby udzielić Ci konkretnych informacji - może tak być? Quote
Panca Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 jasne ! a jak Lolek znosi rozlake?wiecie cos dziewczeta?:roll: Quote
Neczka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Niestety nic nie wiemy... Ale ja myślę osobiście, że nie jest z nim lepiej, niż z Bolkiem:-( Quote
Panca Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 spij Lolus dobrze ,mam nadzieje ze juz niebawem bedziesz w swym domku Quote
albiemu Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Ja dzwoniłam kilka razy do schroniska wczoraj ale nikt nie odebrał, pewnie jest wir ciężkiej pracy jak zwykle i wielkiego sprzątania. Dzisiaj będę dzwonić dalej ... Quote
albiemu Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 u Bolka z pewnego żródła słychać tyle co (przeklejam z innego wątku) :loveu: Napisał [B]Atik[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10550946#post10550946"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I][B]albiemu[/B], dzięki za Bolka dla Beaty. Już jest lepiej, je, merda ogonem na mamę Beaty (ona go karmi :P) boi się troszkę mężczyzn. Ale z dnia na dzień jest lepiej. Myślę o Lolku, jak znajdzie się fajny dom to się odezwę.[/I] Quote
halcia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Czyli super!Tak trzymaj Bolek!W tym domu facetów nie ma co sie bac! Quote
Recommended Posts