Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchaj nasza Babcia ma domek w Szczecinie i teraz tak, jej nowa Pani jest w stanie dojechać wszędzie 200 km, ewentualnie zostaje jej transport np do Gorzowa i stamtąd Pani Zosia wiezie ją do Szczecina. Moje pytanie jak jedziesz i gdzie konkretnie? Przyznaje liczy się czas i szkoda mi strasznie Babci bo swoje lata ma i zalezy mi bardzo aby jak najszybciej trafiła do domu ... przyznaje mam problem z transportem to naprawdę spora trasa. Ja postaram się zorganizowac transport do Warszawy. Jesteś w stanie pomóc?????? :)
Albo przyanjemniej napisz jeśli możesz ile i gdzie w stanie będziesz ją zawieźć, jeśli oczywiście będziesz mogła?

Posted

Panca tak się zastanawiam - jeśli Twoja znajoma zdecyduje się na Lolka to będzie mógł z Babcią jechać ... w Warszawie coś pokombinujemy aby ktoś go wziął za DT do czasu powrotu przyszłej Pani. Wiem, że to górnolotne planowanie ale moze sie uda ?

Posted

ja wyjezdzam (swoim autem) do Debek a to jest przy Wejherowie wiec Szczecin nie po drodze:roll:
a jest ktos kto psy do Warszawy przewiezie?macie jakis tymczas dla Lolka?

Posted

Lolku,trzeba do domku szybciutko,zeby tęsknota serducha nie raniła.Kolega-brat był niesamowicie grzeczny w podróży,mysle,ze ty tez,byle ta podróz odbyła prędko!

Posted

[quote name='Panca']ja wyjezdzam (swoim autem) do Debek a to jest przy Wejherowie wiec Szczecin nie po drodze:roll:
a jest ktos kto psy do Warszawy przewiezie?macie jakis tymczas dla Lolka?[/quote]

Panca daj mi czas proszę do jutra wieczorem. Mowię szczerze potrzebuje jeszcze obdzwonic kilka miejsc aby udzielić Ci konkretnych informacji - może tak być?

Posted

Ja dzwoniłam kilka razy do schroniska wczoraj ale nikt nie odebrał, pewnie jest wir ciężkiej pracy jak zwykle i wielkiego sprzątania. Dzisiaj będę dzwonić dalej ...

Posted

u Bolka z pewnego żródła słychać tyle co (przeklejam z innego wątku) :loveu:

Napisał [B]Atik[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10550946#post10550946"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][B]albiemu[/B], dzięki za Bolka dla Beaty. Już jest lepiej, je, merda ogonem na mamę Beaty (ona go karmi :P) boi się troszkę mężczyzn. Ale z dnia na dzień jest lepiej. Myślę o Lolku, jak znajdzie się fajny dom to się odezwę.[/I]