Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OK padl wybor :) ... nasz Lolek ma domek ale ażżżż w Elblągu sluchajcie :) Super dziewczyna, zna się na rzeczy, w domu wcześniej pies schroniskowy który przeżyl spoooro latek :) Jej rodzice adoptowali do siebie psiaka ktory był w schronie jako agresor traktowany i dzisiaj maja wspaniałego psiaka. Super dziewczyna, Lolkowi powinno byc naprawdę dobrze :). Drugo domek po dłuższej romowie dał sobie wytłumaczyć że to czego szuka Lolkiem nie jest więc będziemy dalej rozmawiać :) i będę prezentować naszą Kizię, Funie i Perełkę tak więc kciuki trzymac proszę :) ... może którejś z dziewczynek sie uda :)

Jeszcze wizyta przedadopcyjna bo strzezonego ... ale wg mnie i na mój sprawny kinol Lolek powinien tam pojechać. O tyle dobrze, że transport na połowe trasy bo do Warszawy więc Iwonka go tam odbierze. No ale do konkretów jeszcze mamy troszkę czasu. :p

Posted

czy ja dobrze czytam ??????? Loluś ma domek ???? a dopiero 2 dni temu znalazlam jego watek i chcialam pomoc w jakis ogloszeniach :) mam nadzieje, ze juz nie beda potrzebne !!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Mała Rita']Loleczku... trzymam mocno kciuki... :) Mój Fiduś też zaciska łapki abyś znalazł swój Domek :)[/quote]
...a mój Fiduś z Czesiosławem też:loveu::loveu::loveu: jeśli są dwa domki to moze starczy i dla Lolcia i dla Westie;)

Posted

[quote name='MagdaH']...a mój Fiduś z Czesiosławem też:loveu::loveu::loveu: jeśli są dwa domki to moze starczy i dla Lolcia i dla Westie;)[/quote]

pamiętajmy też o Bambi... :( on tez pragnie do Domku... :(

Posted

[quote name='Talcott']Tak tylko głośno myślę - proszę na mnie nie krzyczeć - ciekawe czy nie dałoby sie zoperować tej jego łapy??????[/quote]

łapkę można zoperować... ale może ktoś pokocha go i z tą łapką... :(