sloneczko76 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 lolus trzymam kciuki..........obys mial bardzo kochany domek!!!!!!!!!!!!! Quote
Becia66 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 nie cieszmy sie póki nie ma ostatecznych deklaracji...bo to różnie już bywało ale oczywiście wszyscy bardzo mocno kciuki trzymamy...:thumbs: Quote
Mała Rita Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Loleczku... trzymam mocno kciuki... :) Mój Fiduś też zaciska łapki abyś znalazł swój Domek :) Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 No to czekamy na wieści:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
albiemu Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 OK padl wybor :) ... nasz Lolek ma domek ale ażżżż w Elblągu sluchajcie :) Super dziewczyna, zna się na rzeczy, w domu wcześniej pies schroniskowy który przeżyl spoooro latek :) Jej rodzice adoptowali do siebie psiaka ktory był w schronie jako agresor traktowany i dzisiaj maja wspaniałego psiaka. Super dziewczyna, Lolkowi powinno byc naprawdę dobrze :). Drugo domek po dłuższej romowie dał sobie wytłumaczyć że to czego szuka Lolkiem nie jest więc będziemy dalej rozmawiać :) i będę prezentować naszą Kizię, Funie i Perełkę tak więc kciuki trzymac proszę :) ... może którejś z dziewczynek sie uda :) Jeszcze wizyta przedadopcyjna bo strzezonego ... ale wg mnie i na mój sprawny kinol Lolek powinien tam pojechać. O tyle dobrze, że transport na połowe trasy bo do Warszawy więc Iwonka go tam odbierze. No ale do konkretów jeszcze mamy troszkę czasu. :p Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 No to już troszkę można się cieszyć????:lol::lol::lol: Quote
Mała Rita Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 hurra huuraaaa huuraaaaaa!!!!!! Jak ja się cieszę!!! :):multi: Quote
grzenka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
t_kasiek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 czy ja dobrze czytam ??????? Loluś ma domek ???? a dopiero 2 dni temu znalazlam jego watek i chcialam pomoc w jakis ogloszeniach :) mam nadzieje, ze juz nie beda potrzebne !!!!!!!!!! Quote
MagdaH Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Mała Rita']Loleczku... trzymam mocno kciuki... :) Mój Fiduś też zaciska łapki abyś znalazł swój Domek :)[/quote] ...a mój Fiduś z Czesiosławem też:loveu::loveu::loveu: jeśli są dwa domki to moze starczy i dla Lolcia i dla Westie;) Quote
Mała Rita Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='MagdaH']...a mój Fiduś z Czesiosławem też:loveu::loveu::loveu: jeśli są dwa domki to moze starczy i dla Lolcia i dla Westie;)[/quote] pamiętajmy też o Bambi... :( on tez pragnie do Domku... :( Quote
Neczka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: Mała Rita, kim jest Bambi ? Quote
Mała Rita Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111431[/url] wątek prowadzi moja mama :( psia mordka sliczna ale domku brak dla niej :( :( :( Quote
Mała Rita Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='mru']znam :cool3: przystojniak z niego![/quote] ale nadal samotny ;( dlaczego nikt nie chce pokochac takie szczescie? :( Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Tak tylko głośno myślę - proszę na mnie nie krzyczeć - ciekawe czy nie dałoby sie zoperować tej jego łapy?????? Quote
Mała Rita Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Talcott']Tak tylko głośno myślę - proszę na mnie nie krzyczeć - ciekawe czy nie dałoby sie zoperować tej jego łapy??????[/quote] łapkę można zoperować... ale może ktoś pokocha go i z tą łapką... :( Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Wiem, ale może miałby większe szanse - no i jego komfort życia..... Quote
Mała Rita Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Talcott']Wiem, ale może miałby większe szanse - no i jego komfort życia.....[/quote] sama juz nie wiem :( ten piesiek nacierpiał się juz dostatecznie... Quote
Recommended Posts