Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lisek jest bardzo wiekowym pieskiem. Waży tylko 2 kg. Ma bardzo miły charakter. Przez długi czas przebywał w przytulisku w Harbutowicach. Wcześniej 5-krotnie zmieniał właścicieli. Za każdym razem trafiał do starszych osób które, gdy zaczynały chorować, przekazywały go innym starszym osobom. Lisek nie wymaga od opiekuna wiele wysiłku. Straczy mu własny kącik i trzy krótkie spacery dziennie. Jest bardzo spokojny i cichutki. Na jednym oku ma starczą zaćmę. Choruje na serce, w związku z czym musi codziennie zażywać leki. Pokryjemy koszty leków i leczenia Liska do końca jego życia.

Kontakt w sprawie adopcji:

[email protected]

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłabym bardzo wdzięczna za ogłoszenia. Lisek jest w domu tymczasowym od prawie dwóch miesięcy. Ogłaszaliśmy go na różne sposoby (poza internetem) ale nie przynosło to żadnego efektu.

Posted

teraz widzę-mniejsze ale już widzę-Frotka-zobacz na mój banerek: Lisek to kopia Orzeszka!
Lisek nie waży 2 kg:evil_lol:taką wagę ma 2 miesięczny szczeniaczek rasy średniej w wielkości 2 x kajzerka-waży jakieś ok. 5 kg-jest mini pieskiem.

Posted

Lisek waży dokładnie 2,5 kg a w dacie wzięcia z przytuliska ważył 1,6 kg. To jest bardzo, bardzo stary piesek. Pod gęstym futerkiem kryje się szkielecik.

Posted

Zdjęcia nie sa dobrze zrobione. Robiłam je ze zbyt bliskiej odległości. Wydaje się że Lisek jest większy, tym bardziej że siedzi na rękach u drobnej osoby. W rzeczywistości jest wielkości chihuahua'y.

Posted

oktawia6 napisał(a):
teraz widzę-mniejsze ale już widzę-Frotka-zobacz na mój banerek: Lisek to kopia Orzeszka!

Rzeczywiście są podobne, z tym że Orzeszek jest większy a Lisek jest bardziej rudy i ma w stosunku do reszty ciała dłuższe nóżki.

Posted

Frotka napisał(a):

Lisek waży dokładnie 2,5 kg a w dacie wzięcia z przytuliska ważył 1,6 kg. To jest bardzo, bardzo stary piesek. Pod gęstym futerkiem kryje się szkielecik.

1.60?:crazyeye:to nie do wiary....czyli był ważony Frotka?
i jest....mniejszy jak Orzeszek? rany....:placz:

gdyby było większe zdjęcie zamówiłabym śliczne allegro dla niego oraz plakaty i banerki u naszej specjalistki-tylko zdjęcia większe nie te miniaturki bo nic nie widac.
Jeśli masz lepsze zdjęcia a kłopot z pomniejszeniem czy obróbką prześlij na mojego maila: [email protected] to obrobię i wstawię by popchnąc dalej;)

Posted

szkoda ze nie mozna zobaczyc zdjec i Oktawi nic juz nie wyslemy:placz:, bo jest zbanowana:crazyeye:. bardzo koniecznie potrzebny banerek i zdjecia

Piesek staruszek 2 kg....Szkoda słów. musi byc gdzies jakies miejsce. Zawsze w takich momentach boli brak mieszkania z pozwoleniem na kolejnego psa...Ludzie, kto ma miejsce dla malenkiego?

Posted

też jestem ciekawa. ostatnio kogos zbanowali podobno przez pomyłkę. dziwne dogo:shake:

Malenki w góre. Nie może byc, zeby 2 kg + pomoc finansowa nie moglo znalesc spokojnej emerytury w kąciku kanapy:-(

Posted

Camarę zbannowali przez pomyłkę. A za co zbannowali Oktawię?

Lisek jest w domu tymczasowym. Może uda mi się usprawnić aparat na tyle, żeby zrobić większe zdjecia.

Posted

[B][COLOR=red]Oktawio, [U]Brucio[/U], Folen, Charly[/COLOR][/B] - [COLOR=red][B][U]bardzo dziękuję[/U][/B][/COLOR] :loveu: Aparat niestety nadal mam niesprawny ale w starych zdjęciach znalazłam kilka bardziej wyraźnych. Jeśli podacie mi mail to je wyślę.