Frotka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Lisek jest bardzo wiekowym pieskiem. Waży tylko 2 kg. Ma bardzo miły charakter. Przez długi czas przebywał w przytulisku w Harbutowicach. Wcześniej 5-krotnie zmieniał właścicieli. Za każdym razem trafiał do starszych osób które, gdy zaczynały chorować, przekazywały go innym starszym osobom. Lisek nie wymaga od opiekuna wiele wysiłku. Straczy mu własny kącik i trzy krótkie spacery dziennie. Jest bardzo spokojny i cichutki. Na jednym oku ma starczą zaćmę. Choruje na serce, w związku z czym musi codziennie zażywać leki. Pokryjemy koszty leków i leczenia Liska do końca jego życia. Kontakt w sprawie adopcji: [email protected] Quote
ZUZANNA11 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Trzeba by go poogłaszać, zasługuję na spokojną starość. Quote
Frotka Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Byłabym bardzo wdzięczna za ogłoszenia. Lisek jest w domu tymczasowym od prawie dwóch miesięcy. Ogłaszaliśmy go na różne sposoby (poza internetem) ale nie przynosło to żadnego efektu. Quote
Frotka Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Mogę zamieścić większe, ale na mniejszych lepiej widać. Mam uszkodzony aparat i w większej rozdzielczości wyjdzie nieostro. Quote
oktawia6 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 teraz widzę-mniejsze ale już widzę-Frotka-zobacz na mój banerek: Lisek to kopia Orzeszka! Lisek nie waży 2 kg:evil_lol:taką wagę ma 2 miesięczny szczeniaczek rasy średniej w wielkości 2 x kajzerka-waży jakieś ok. 5 kg-jest mini pieskiem. Quote
Frotka Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Lisek waży dokładnie 2,5 kg a w dacie wzięcia z przytuliska ważył 1,6 kg. To jest bardzo, bardzo stary piesek. Pod gęstym futerkiem kryje się szkielecik. Quote
Frotka Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Zdjęcia nie sa dobrze zrobione. Robiłam je ze zbyt bliskiej odległości. Wydaje się że Lisek jest większy, tym bardziej że siedzi na rękach u drobnej osoby. W rzeczywistości jest wielkości chihuahua'y. Quote
Frotka Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 oktawia6 napisał(a):teraz widzę-mniejsze ale już widzę-Frotka-zobacz na mój banerek: Lisek to kopia Orzeszka! Rzeczywiście są podobne, z tym że Orzeszek jest większy a Lisek jest bardziej rudy i ma w stosunku do reszty ciała dłuższe nóżki. Quote
oktawia6 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Frotka napisał(a): Lisek waży dokładnie 2,5 kg a w dacie wzięcia z przytuliska ważył 1,6 kg. To jest bardzo, bardzo stary piesek. Pod gęstym futerkiem kryje się szkielecik. 1.60?:crazyeye:to nie do wiary....czyli był ważony Frotka? i jest....mniejszy jak Orzeszek? rany....:placz: gdyby było większe zdjęcie zamówiłabym śliczne allegro dla niego oraz plakaty i banerki u naszej specjalistki-tylko zdjęcia większe nie te miniaturki bo nic nie widac. Jeśli masz lepsze zdjęcia a kłopot z pomniejszeniem czy obróbką prześlij na mojego maila: [email protected] to obrobię i wstawię by popchnąc dalej;) Quote
Frotka Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Dziękuję Ci bardzo! Postaram się zrobic nowe zdjęcia ale najpierw muszę pożyczyć od kogoś aparat, bo mój wszystko rozmazuje. Quote
Charly Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 szkoda ze nie mozna zobaczyc zdjec i Oktawi nic juz nie wyslemy:placz:, bo jest zbanowana:crazyeye:. bardzo koniecznie potrzebny banerek i zdjecia Piesek staruszek 2 kg....Szkoda słów. musi byc gdzies jakies miejsce. Zawsze w takich momentach boli brak mieszkania z pozwoleniem na kolejnego psa...Ludzie, kto ma miejsce dla malenkiego? Quote
Herspri Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 za co zbanowana :-o Liseczku do góry po domek Quote
Charly Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 też jestem ciekawa. ostatnio kogos zbanowali podobno przez pomyłkę. dziwne dogo:shake: Malenki w góre. Nie może byc, zeby 2 kg + pomoc finansowa nie moglo znalesc spokojnej emerytury w kąciku kanapy:-( Quote
Charly Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 tak długo jak zdjec nie ma i banerka to po prostu bedziemy go podrzucac 2 kg szuka domu:-( Quote
Frotka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Camarę zbannowali przez pomyłkę. A za co zbannowali Oktawię? Lisek jest w domu tymczasowym. Może uda mi się usprawnić aparat na tyle, żeby zrobić większe zdjecia. Quote
hop! Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Wiadomość od Oktawii: "Lisio będzie miał i banery śliczne i allegro oraz plakaty do rozwieszenia:)" Quote
Charly Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 hop! napisał(a):Wiadomość od Oktawii: "Lisio będzie miał i banery śliczne i allegro oraz plakaty do rozwieszenia:)" :multi::multi::multi::loveu: Quote
Brucio Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 banerki dla Liska zamowione przez Oktawie, wg jej projektu 500x100 pikseli 250x100 pikseli 125x100 pikseli Quote
Folen Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Lisek będzie miał plakat i allegro, tylko tak jak pisala Okta, dobre foty potrzebne. Hop! dzięki za pw :) Quote
Frotka Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [B][COLOR=red]Oktawio, [U]Brucio[/U], Folen, Charly[/COLOR][/B] - [COLOR=red][B][U]bardzo dziękuję[/U][/B][/COLOR] :loveu: Aparat niestety nadal mam niesprawny ale w starych zdjęciach znalazłam kilka bardziej wyraźnych. Jeśli podacie mi mail to je wyślę. Quote
Recommended Posts