Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja może jeszcze raz przypomnę Cukusiowe dokonania :cool3: :oops:

"ukłoń się"

[URL="http://www.zippyvideos.com/6092361812609546/uklon/*video86"][IMG]http://i1.zvhost.com/1/u/ucjymwn1.jpg[/IMG][/URL]

i "turlaj"

[URL="http://www.zippyvideos.com/4421498662609346/turlaj/*video86"][IMG]http://i1.zvhost.com/1/z/zk3dha90.jpg[/IMG][/URL]

obiecujemy nowe filmiki później, no ale my tu mamy narazie urlop macierzyński :cool1:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany, jakie te Wasze foksy utalentowane :lol:

Foksy sa do sztuczek stworzone :lol: :evil_lol: Jestem absolutnie za stosowna strona/forum :loveu:

Swoja droga musze poczytac o metodzie klikerowej, jak narazie jej nie panimaju ;)

Posted

dzieciaczki właśnie skończyły 2 tygodnie :loveu:
postępy:
- same siusiają
- zaczynają chodzić coraz lepiej
- otworzyły się oczka i oglądają się nazwajem z rodzeństwem, oglądają mamuśkę
- gryzą się po mordkach, łapkach, i ogonach
- Pan Sułek nawet chciał być już całkiem dorosły, więc stanął na łapach i się strzepał :lol: wyszło, jak wyszło, bo się przy tym wywalił, ale wreszcie mam psy w domu, a nie kluski :cool3:

Posted

o matko biją :smhair2:

hehe z fotkami teraz trudniej, bo już nie można fleszem po oczkach dawać.
a w pokoju mam ciemno. ale popróbuję cosik.;)

Posted

[quote name='p-piter'][COLOR=royalblue]Hanik [/COLOR][COLOR=black]- czy jeździsz ze swoim Figielkiem na wystawy ??[/COLOR][/QUOTE]
Mam zamiar Piter. Na razie Figiel był na jednej w roli szczeniaka.Teraz czekam aż się stanie młodzieżą:lol: . Po 9 maja zaczniemy coś kombinować. Już mam wstępne plany - tylko zobaczę czy kasiora dopisze:cool3:

Posted

[quote name='Roksana']o matko biją :smhair2:

hehe z fotkami teraz trudniej, bo już nie można fleszem po oczkach dawać.
a w pokoju mam ciemno. ale popróbuję cosik.;)[/QUOTE]
Może coś wyjdzie. No to czekam na małe ŁOBUZIACZKI:diabloti: :loveu:

Posted

[quote name='hanik']Mam zamiar Piter. Na razie Figiel był na jednej w roli szczeniaka.Teraz czekam aż się stanie młodzieżą:lol: . Po 9 maja zaczniemy coś kombinować. Już mam wstępne plany - tylko zobaczę czy kasiora dopisze:cool3:[/quote]

9 maja to dzień zwycięstwa - przynajmniej w pewnych równoległych rzeczywistościach...:razz: , więc dawaj!!!

Posted

[quote name='pszym']9 maja to dzień zwycięstwa - przynajmniej w pewnych równoległych rzeczywistościach...:razz: , więc dawaj!!![/QUOTE]
Dzięki Pszym za zachętę :lol: :lol: :lol:. Właśnie przynioslam skarbonkę na potrzeby figlowe. Niestety na razie jest pusta:oops: Tam będzie lądować kasa na wystawy:eviltong:
A na zdięciu krwiożerczy Figiel

[IMG]http://i43.photobucket.com/albums/e390/hanka_r/fig-miesk.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='hanik']Mam zamiar Piter. Na razie Figiel był na jednej w roli szczeniaka.Teraz czekam aż się stanie młodzieżą:lol: . Po 9 maja zaczniemy coś kombinować. Już mam wstępne plany - tylko zobaczę czy kasiora dopisze:cool3:[/quote]

To fajnie, że powiększa się grono foksów na wystawach. Mam nadzieję, że się spotkamy kiedyś na wystawie :p :lol:

Posted

[quote name='p-piter']To fajnie, że powiększa się grono foksów na wystawach. Mam nadzieję, że się spotkamy kiedyś na wystawie :p :lol:[/QUOTE]
No pewnie, że się spotkamy :lol: :lol: :lol: :terazpol: :terazpol: :terazpol:

Posted

[quote name='Malgosia44'][B]Hanik[/B], widze, ze Figiel szalenie lubi na dywanie zarelko spozywac,
no tak, nie slizga mu sie :eviltong: ;)[/QUOTE]
To prawda. W kuchni ma jeszcze na to pozwolenie - oj dywanik tam nie wygląda za ciekawie. Ostatnio się rozbestwił i przyszedł z krwistym żarelkiem na mój biały( niegdyś biały:evil_lol: ) dywan. Oj działo się:motz: :motz: :motz: :angryy: :angryy: :mad: :mad:
Teraz jak tylko wchodzi z kością lub mięchem to wystarczy moje spojrzenie to rzuca wszystko i ucieka. Ewentualnie przemyca do swojego łóżeczka i tam ukradkiem wcina, albo zakopuje na następny dzień:lol:

Posted

[quote name='hanik']To prawda. W kuchni ma jeszcze na to pozwolenie - oj dywanik tam nie wygląda za ciekawie. Ostatnio się rozbestwił i przyszedł z krwistym żarelkiem na mój biały( niegdyś biały:evil_lol: ) dywan. Oj działo się:motz: :motz: :motz: :angryy: :angryy: :mad: :mad:
Teraz jak tylko wchodzi z kością lub mięchem to wystarczy moje spojrzenie to rzuca wszystko i ucieka. Ewentualnie przemyca do swojego łóżeczka i tam ukradkiem wcina, albo zakopuje na następny dzień:lol:[/quote]

A w Twojej poscieli nic nie zakopuje? Ja czesto jakies kosteczki odnajdywalam np. pod poduszka :mad: :eviltong: Rewelacyjna niespodzianka :diabloti:

Posted

[quote name='hanik']To prawda. W kuchni ma jeszcze na to pozwolenie - oj dywanik tam nie wygląda za ciekawie. Ostatnio się rozbestwił i przyszedł z krwistym żarelkiem na mój biały( niegdyś biały:evil_lol: ) dywan. Oj działo się:motz: :motz: :motz: :angryy: :angryy: :mad: :mad:
Teraz jak tylko wchodzi z kością lub mięchem to wystarczy moje spojrzenie to rzuca wszystko i ucieka. Ewentualnie przemyca do swojego łóżeczka i tam ukradkiem wcina, albo zakopuje na następny dzień:lol:[/quote]

Widze, że nie tylko Twój foks jest karny (wnioskując z powyższego tekstu) - wystarczy, że Jumpkowi powiem "Co ty zrobiłeś" to odrazu kuli ogon i uszy albo przychodzi do mnie i się przytula robiąc maślane oczy. Często jak przychodze do domu i jest coś narozrabiane:siara: , to wita mnie popiskując (wie, że źle zrobił). Jest wspaniały, teraz bardzo mało psoci w domu :cooldevi: :lol: To taki bardziej łagodny rodzaj foksa :lol: :p

Posted

[quote name='Malgosia44']A w Twojej poscieli nic nie zakopuje? Ja czesto jakies kosteczki odnajdywalam np. pod poduszka :mad: :eviltong: Rewelacyjna niespodzianka :diabloti:[/quote]

Czasem można znaleźc piłkę albo MARCHEWKĘ :angryy: (Jumpi często dostaje do jedzenia) ;)

Posted

[quote name='Malgosia44']A w Twojej poscieli nic nie zakopuje? Ja czesto jakies kosteczki odnajdywalam np. pod poduszka :mad: :eviltong: Rewelacyjna niespodzianka :diabloti:[/QUOTE]
Jeszcze nic nie znalazłam, ale dzisiaj Figiel się wpakował z kością na łóżko. Spojrzałam na niego wymownie i zwiał - ale kość zostawił:eviltong:

Posted

[quote name='p-piter']Widze, że nie tylko Twój foks jest karny (wnioskując z powyższego tekstu) - wystarczy, że Jumpkowi powiem "Co ty zrobiłeś" to odrazu kuli ogon i uszy albo przychodzi do mnie i się przytula robiąc maślane oczy. Często jak przychodze do domu i jest coś narozrabiane:siara: , to wita mnie popiskując (wie, że źle zrobił). Jest wspaniały, teraz bardzo mało psoci w domu :cooldevi: :lol: To taki bardziej łagodny rodzaj foksa :lol: :p[/QUOTE]
Figiel też za bardzo nie psoci jak sam zostaje. Czasami są ślady że chodził po stole. No i raz zeżarł kropidlo zaraz po kolędzie - nie zdążyłam posprzątać. A poza tym o.k. Za to namiętnie demoluje swoje łóżko. Same dziury i połowy gąbki nie ma:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...