Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pszym']My się przygotowujemy do pierwszej wystawy w tym sezonie - Bydgoszcz. Dzisiaj się strzyżemy i robimy na bóstwo.:lol:[/quote]

My też :cool3:
Na 20 Chanelka ma swoją pierwszą wizytę w salonie :p
Nie mogę się doczekać zobaczyć, jak będzie wyglądała :razz:

Posted

[B]Zadziorny[/B], ja wczoraj Łatka męczyłam 3godziny... z przerwami na :kaffee_2: i :sg168:, ale jednak:lol: Fakt można by to robić przy większym użyciu maszynki i byłoby szybciej, ale tak czy owak - wbrew pozorom jest co robić na gładkim foksie przed wystawą:evil_lol:

Posted

[quote name='Nitencja']foksy gladkie sa calkiem zawlosione ;-)[/quote]Zależy w porównaniu z czym ;-) (brałam kiedyś udział w przygotowaniu czarnego ruska na wystawę :crazyeye: ).

Posted

[quote name='Flaire']Zależy w porównaniu z czym ;-) (brałam kiedyś udział w przygotowaniu czarnego ruska na wystawę :crazyeye: ).[/quote]
e tam - najlepsze sa duze pudle i kerraki:eviltong:

Posted

Boję się,że nie znajdę w Gdańsku fryzjera co się zna na foksach. I co wtedy?
Mam książkę w której jest napisane jak przygotować foksa. Może z tą książką pójdę do fryzia.:razz:

Posted

Fuka - a co Ty cierpisz od kerrakow?:mad: :lol: Mi tam prosciej ostrzyc 3 kerraki niz wyskubac jednego serdelka:lol:
A Flaire widziala jak sie szykuje kerraka, nawet ciapnela nozyczkami troszeczke. Czarny rusek podobny do kerraka, tylko pare razy wiekszy:cool3:

hanik - szukaj tego fryzjera, a ksiazke oczywiscie zabierz ze soba.

Posted

[quote name='zadziorny']:crazyeye: Co wy chcecie strzyc u tych gładkich foksów :hmmmm: :niewiem:. Przecież one prawie sierści nie mają :shake: :evil_lol: ;)[/quote]

To dlaczego wczoraj się meczyliśmy 1,5 godziny??? Hę?:cool1: Nie wiem ile jeszcze po nas Roksana siedziała...

Posted

[quote name='zadziorny']:crazyeye: Co wy chcecie strzyc u tych gładkich foksów :hmmmm: :niewiem:. Przecież one prawie sierści nie mają :shake: :evil_lol: ;)[/quote]

Zadziorny z Rollkowych włosów można ładnego mini jaśka strzelić :evil_lol:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']A z Juleczki, wielka poduche... :lol:[/quote]

no nareszcie! Halo Aga!!! :multi:

A jak by tak pozbierać po calej trójce, to byłyby dwa fajne jaśki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='nikit1']no nareszcie! Halo Aga!!! :multi:

A jak by tak pozbierać po calej trójce, to byłyby dwa fajne jaśki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Ja bym nawet sugerowala... na kolderke i jazska z tego uzbierac :cool3: Jak tylko zrobic sie tyci tyci ladnie, to nawiedze Was z moja niesforna suka :diabloti:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']nawiedze Was z moja niesforna suka :diabloti:[/quote]No właśnie, nikit1, obiecanki-cacanki! ;) Co z tymi wspólnymi spacerkami po lesie?

Posted

Jak najbardziej zapraszam! Tylko Czika była na zwolnieniu lekarskim z powodu jakiegoś dziwnego wirusa ;) a Ty z kolei przywiozłaś sobie małego paszczura, którego Rolek napewno chętnie by nauczył kilku rzeczy i pokazał to i owo :evil_lol:
no i tak się to jakoś rozmyło..

W tą sobotę jesteśmy na wystawie w Bydgoszczy, ale jeśli w niedzielę będzie znośna pogoda ( bez numerów w stylu:stormy-sad: ) to możemy :painting:

Z kolei w następną sobotę jesteśmy na wystawie w Gdańsku z Borysem
a nastepny weekend prawdopodobnie na nartach w Wiśle (jak Bóg da i pogoda dopisze ;) )

My to zarobieni jesteśmy co :diabloti:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']Ja bym nawet sugerowala... na kolderke i jazska z tego uzbierac :cool3: Jak tylko zrobic sie tyci tyci ladnie, to nawiedze Was z moja niesforna suka :diabloti:[/quote]

Kochana,
Ty się szykuj ze swoimi narzędziami zbrodni za jakiś czas na Julkę, bo po wczorajszej kąpieli wygląda jak mocno owlosiony pudel :crazyeye: :diabloti:
A nikt tak jak Ty nie potrafi jej zlejklandować :evil_lol:
Robię już miejsce w lodówce na redsa :loveu:

Posted

[quote name='nikit1']Kochana,
Ty się szykuj ze swoimi narzędziami zbrodni za jakiś czas na Julkę, bo po wczorajszej kąpieli wygląda jak mocno owlosiony pudel :crazyeye: :diabloti:
A nikt tak jak Ty nie potrafi jej zlejklandować :evil_lol:
Robię już miejsce w lodówce na redsa :loveu:[/quote]

Chyba na DOGA IN THE FOGA :drinka:

Posted

Wkleję Wam zwycięzcę rasy z oststniej wystawy w Rzeszowie

Ch.Dk Egelykke DUSTIN

[IMG]http://foxydoxy.pl/Dogomania/Dustin_Rzeszow_2006.jpg[/IMG]

Foksiki były dwa - oba z Danii (drugi pies INDIAFOX'S QUICKSILVER - duuuży)

Posted

[quote name='foxydoxy']Wkleję Wam zwycięzcę rasy z oststniej wystawy w Rzeszowie

Ch.Dk Egelykke DUSTIN

[IMG]http://foxydoxy.pl/Dogomania/Dustin_Rzeszow_2006.jpg[/IMG]

Foksiki były dwa - oba z Danii (drugi pies INDIAFOX'S QUICKSILVER - duuuży)[/quote]
To chyba te same co były w Poznaniu, którego nigdy nie zapomnę, bo przez pół wystawy Biedronka się pokazywała jak marzenie:-o:evil_lol:

Posted

[quote name='foxydoxy']Wkleję Wam zwycięzcę rasy z oststniej wystawy w Rzeszowie

Ch.Dk Egelykke DUSTIN

Foksiki były dwa - oba z Danii (drugi pies INDIAFOX'S QUICKSILVER - duuuży)[/quote]

dzięki za foto ;)

Posted

[quote name='Flaire']A jak znajdziesz, to możesz się przy okazji dowiedzieć, czy trymują szorstki również? (Chodzi o Airedale).[/QUOTE]
Znalazłam Fryzio dla mojego foksia. to znajoma mojej znajomej. Flaire ona ma dwa Airedale to pewnie umie je oporządzić ale się nie pytałam bo jeszcze nie gadałyśmy konkretnie. Poza tym jest fryzio w gdańsku co ma napisane że trymuje Airdale. Gdy tam dzwoniłam nie wiedzieli za bardzo co to foksterier krótkowłosy zresztą nie rozmawiałam z osobą kompetentną to może dlatego.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...