Roksana Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='pszym']My się przygotowujemy do pierwszej wystawy w tym sezonie - Bydgoszcz. Dzisiaj się strzyżemy i robimy na bóstwo.:lol:[/quote] My też :cool3: Na 20 Chanelka ma swoją pierwszą wizytę w salonie :p Nie mogę się doczekać zobaczyć, jak będzie wyglądała :razz:
zadziorny Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 :crazyeye: Co wy chcecie strzyc u tych gładkich foksów :hmmmm: :niewiem:. Przecież one prawie sierści nie mają :shake: :evil_lol: ;)
Nitencja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Zadziorny i tu bys sie zdziwil :) foksy gladkie sa calkiem zawlosione ;-)
Fuka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [B]Zadziorny[/B], ja wczoraj Łatka męczyłam 3godziny... z przerwami na :kaffee_2: i :sg168:, ale jednak:lol: Fakt można by to robić przy większym użyciu maszynki i byłoby szybciej, ale tak czy owak - wbrew pozorom jest co robić na gładkim foksie przed wystawą:evil_lol:
Flaire Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Nitencja']foksy gladkie sa calkiem zawlosione ;-)[/quote]Zależy w porównaniu z czym ;-) (brałam kiedyś udział w przygotowaniu czarnego ruska na wystawę :crazyeye: ).
Roksana Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 no troszku było dzisiaj tricolorowych kłaczków na podłodze po Rollku (biało-czarny) i jego młodszej siostrze Chanelce (biało-brązowa) :p
Fuka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Flaire']Zależy w porównaniu z czym ;-) (brałam kiedyś udział w przygotowaniu czarnego ruska na wystawę :crazyeye: ).[/quote] e tam - najlepsze sa duze pudle i kerraki:eviltong:
hanik Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Boję się,że nie znajdę w Gdańsku fryzjera co się zna na foksach. I co wtedy? Mam książkę w której jest napisane jak przygotować foksa. Może z tą książką pójdę do fryzia.:razz:
czapla Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Fuka - a co Ty cierpisz od kerrakow?:mad: :lol: Mi tam prosciej ostrzyc 3 kerraki niz wyskubac jednego serdelka:lol: A Flaire widziala jak sie szykuje kerraka, nawet ciapnela nozyczkami troszeczke. Czarny rusek podobny do kerraka, tylko pare razy wiekszy:cool3: hanik - szukaj tego fryzjera, a ksiazke oczywiscie zabierz ze soba.
pszym Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='zadziorny']:crazyeye: Co wy chcecie strzyc u tych gładkich foksów :hmmmm: :niewiem:. Przecież one prawie sierści nie mają :shake: :evil_lol: ;)[/quote] To dlaczego wczoraj się meczyliśmy 1,5 godziny??? Hę?:cool1: Nie wiem ile jeszcze po nas Roksana siedziała...
nikit1 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='zadziorny']:crazyeye: Co wy chcecie strzyc u tych gładkich foksów :hmmmm: :niewiem:. Przecież one prawie sierści nie mają :shake: :evil_lol: ;)[/quote] Zadziorny z Rollkowych włosów można ładnego mini jaśka strzelić :evil_lol:
aga_ostaszewska Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='nikit1']Zadziorny z Rollkowych włosów można ładnego mini jaśka strzelić :evil_lol:[/quote] A z Juleczki, wielka poduche... :lol:
nikit1 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']A z Juleczki, wielka poduche... :lol:[/quote] no nareszcie! Halo Aga!!! :multi: A jak by tak pozbierać po calej trójce, to byłyby dwa fajne jaśki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
aga_ostaszewska Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='nikit1']no nareszcie! Halo Aga!!! :multi: A jak by tak pozbierać po calej trójce, to byłyby dwa fajne jaśki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Ja bym nawet sugerowala... na kolderke i jazska z tego uzbierac :cool3: Jak tylko zrobic sie tyci tyci ladnie, to nawiedze Was z moja niesforna suka :diabloti:
Flaire Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']nawiedze Was z moja niesforna suka :diabloti:[/quote]No właśnie, nikit1, obiecanki-cacanki! ;) Co z tymi wspólnymi spacerkami po lesie?
nikit1 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Jak najbardziej zapraszam! Tylko Czika była na zwolnieniu lekarskim z powodu jakiegoś dziwnego wirusa ;) a Ty z kolei przywiozłaś sobie małego paszczura, którego Rolek napewno chętnie by nauczył kilku rzeczy i pokazał to i owo :evil_lol: no i tak się to jakoś rozmyło.. W tą sobotę jesteśmy na wystawie w Bydgoszczy, ale jeśli w niedzielę będzie znośna pogoda ( bez numerów w stylu:stormy-sad: ) to możemy :painting: Z kolei w następną sobotę jesteśmy na wystawie w Gdańsku z Borysem a nastepny weekend prawdopodobnie na nartach w Wiśle (jak Bóg da i pogoda dopisze ;) ) My to zarobieni jesteśmy co :diabloti:
nikit1 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Ja bym nawet sugerowala... na kolderke i jazska z tego uzbierac :cool3: Jak tylko zrobic sie tyci tyci ladnie, to nawiedze Was z moja niesforna suka :diabloti:[/quote] Kochana, Ty się szykuj ze swoimi narzędziami zbrodni za jakiś czas na Julkę, bo po wczorajszej kąpieli wygląda jak mocno owlosiony pudel :crazyeye: :diabloti: A nikt tak jak Ty nie potrafi jej zlejklandować :evil_lol: Robię już miejsce w lodówce na redsa :loveu:
pszym Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='nikit1']Kochana, Ty się szykuj ze swoimi narzędziami zbrodni za jakiś czas na Julkę, bo po wczorajszej kąpieli wygląda jak mocno owlosiony pudel :crazyeye: :diabloti: A nikt tak jak Ty nie potrafi jej zlejklandować :evil_lol: Robię już miejsce w lodówce na redsa :loveu:[/quote] Chyba na DOGA IN THE FOGA :drinka:
foxydoxy Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Wkleję Wam zwycięzcę rasy z oststniej wystawy w Rzeszowie Ch.Dk Egelykke DUSTIN [IMG]http://foxydoxy.pl/Dogomania/Dustin_Rzeszow_2006.jpg[/IMG] Foksiki były dwa - oba z Danii (drugi pies INDIAFOX'S QUICKSILVER - duuuży)
Fuka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='foxydoxy']Wkleję Wam zwycięzcę rasy z oststniej wystawy w Rzeszowie Ch.Dk Egelykke DUSTIN [IMG]http://foxydoxy.pl/Dogomania/Dustin_Rzeszow_2006.jpg[/IMG] Foksiki były dwa - oba z Danii (drugi pies INDIAFOX'S QUICKSILVER - duuuży)[/quote] To chyba te same co były w Poznaniu, którego nigdy nie zapomnę, bo przez pół wystawy Biedronka się pokazywała jak marzenie:-o:evil_lol:
Roksana Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='foxydoxy']Wkleję Wam zwycięzcę rasy z oststniej wystawy w Rzeszowie Ch.Dk Egelykke DUSTIN Foksiki były dwa - oba z Danii (drugi pies INDIAFOX'S QUICKSILVER - duuuży)[/quote] dzięki za foto ;)
nikit1 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='pszym']Chyba na DOGA IN THE FOGA :drinka:[/quote] Wiedziałam, że się pomyliłam :oops:
hanik Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Flaire']A jak znajdziesz, to możesz się przy okazji dowiedzieć, czy trymują szorstki również? (Chodzi o Airedale).[/QUOTE] Znalazłam Fryzio dla mojego foksia. to znajoma mojej znajomej. Flaire ona ma dwa Airedale to pewnie umie je oporządzić ale się nie pytałam bo jeszcze nie gadałyśmy konkretnie. Poza tym jest fryzio w gdańsku co ma napisane że trymuje Airdale. Gdy tam dzwoniłam nie wiedzieli za bardzo co to foksterier krótkowłosy zresztą nie rozmawiałam z osobą kompetentną to może dlatego.
Recommended Posts