Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nitencja napisał(a):
Gratulacje dla chlopaka :) Warto jeszcze dodac ze Łezia dostala BOB

I przy okazji rozpoczęła swój dorosły championat:multi:
Gratuluje Rolkowi:drink1: , szkoda, że tak szybko znikneliscie:-( chciałam pogadać.....

Posted

Bardzo dziękujemy :B-fly: ;)

Fuka będziemy w Gdańsku, ale w sobotę, bo jedziemy tylko z Borysem. Będę rozglądała sie za Zach. A Wy kiedy przyjeżdżacie?

Zwijaliśmy sie szybko, bo stwierdziliśmy, że po powrocie z wystawy idziemy z boską trójcą na dłuuugi :painting:

Posted

nikit1 napisał(a):

Fuka będziemy w Gdańsku, ale w sobotę, bo jedziemy tylko z Borysem. Będę rozglądała sie za Zach. A Wy kiedy przyjeżdżacie?

Przyjeżdżamy w sobote, ale boję się, że się niestety znowu miniemy - bo ja mam rano egzamin i dopiero po nim bedę ruszac....
a mam interes komorkowy....

Posted

Fuka napisał(a):
I przy okazji rozpoczęła swój dorosły championat:multi:
Gratuluje Rolkowi:drink1: , szkoda, że tak szybko znikneliscie:-( chciałam pogadać.....

No niestety musielismy wracać. Pogoda do bani, a jeszcze wieźlismy szczeniaka dla kogoś do Warszawy i nie było czasu zostać...

Posted

czapla napisał(a):
Pszym - gratulacje dla Rolka:multi: milo bylo Cie poznac.

Czapla, niestety nie widziałem Was w akcji ( czego żałuję ) ale jak tłumaczyłem mieliśmy jeszcze goldena na ringu...
Myślę, że następnym razem będzie już spokojniej ( w Bydgoszczy zależało mi na CWC i dlatego taki byłem lekko zdenerwowany... :razz: )
Potem jeszcze musiałem zaopiekowac się małym szczeniaczkiem i zabrac go do Warszawy, więc nie mogłem już zostac...
Twój piesio bardzo ładny, podobał mi się...:loveu:

Posted

Figiel już po fryziu. Elegant się z niego zrobił i szyjka wydłużyła się jakoś:jumpie:
Flaire, wysyłam Ci na priva namiary na fryzjera. Magda chętnie wytrymuje tego piesa.

Posted

Też się cieszę, że poznałam Magdę i jej psiejstwo i kociejstwo. Psiejstwo może mniej bo siedziało za drzwiami jak obcinała Figla:lol: Ale kotki Figiel polubił.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...