Flaire Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Wiesz, nie znam szczegółów, bo to nie dla mnie jest. Po prostu szukam dla kogoś kontaktu to osoby, która wytrymowałaby AT.
nikit1 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 A ja chciałam ogłosic, iż Rollo w Bydgoszczy skończył Championat Polski :multi::laola::BIG::sweetCyb::cunao::cunao::knajpa:
Nitencja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Gratulacje dla chlopaka :) Warto jeszcze dodac ze Łezia dostala BOB
Fuka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Nitencja napisał(a):Gratulacje dla chlopaka :) Warto jeszcze dodac ze Łezia dostala BOB I przy okazji rozpoczęła swój dorosły championat:multi: Gratuluje Rolkowi:drink1: , szkoda, że tak szybko znikneliscie:-( chciałam pogadać.....
nikit1 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Bardzo dziękujemy :B-fly: ;) Fuka będziemy w Gdańsku, ale w sobotę, bo jedziemy tylko z Borysem. Będę rozglądała sie za Zach. A Wy kiedy przyjeżdżacie? Zwijaliśmy sie szybko, bo stwierdziliśmy, że po powrocie z wystawy idziemy z boską trójcą na dłuuugi :painting:
Fuka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 nikit1 napisał(a): Fuka będziemy w Gdańsku, ale w sobotę, bo jedziemy tylko z Borysem. Będę rozglądała sie za Zach. A Wy kiedy przyjeżdżacie? Przyjeżdżamy w sobote, ale boję się, że się niestety znowu miniemy - bo ja mam rano egzamin i dopiero po nim bedę ruszac.... a mam interes komorkowy....
Flaire Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Fuka napisał(a):bo ja mam rano egzamin i dopiero po nim bedę ruszac....Fuka, jaki egzamin? :crazyeye:
Flaire Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Fuka napisał(a):asystencki:pJuż się boję. ;-)
aga_ostaszewska Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Fuka: Dawaj znac dokladnie, o której zdajesz... to będziemy TRZYMAĆ KCIUKI!
nikit1 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Fuka napisał(a):asystencki:p na co?:crazyeye:
pszym Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Fuka napisał(a):I przy okazji rozpoczęła swój dorosły championat:multi: Gratuluje Rolkowi:drink1: , szkoda, że tak szybko znikneliscie:-( chciałam pogadać..... No niestety musielismy wracać. Pogoda do bani, a jeszcze wieźlismy szczeniaka dla kogoś do Warszawy i nie było czasu zostać...
zachraniarka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 nikit1 napisał(a):Będę rozglądała sie za Zach. Trzymam za słowo! I gratulacje dla Rollka! :klacz:
czapla Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Pszym - gratulacje dla Rolka:multi: milo bylo Cie poznac.
pszym Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 czapla napisał(a):Pszym - gratulacje dla Rolka:multi: milo bylo Cie poznac. Czapla, niestety nie widziałem Was w akcji ( czego żałuję ) ale jak tłumaczyłem mieliśmy jeszcze goldena na ringu... Myślę, że następnym razem będzie już spokojniej ( w Bydgoszczy zależało mi na CWC i dlatego taki byłem lekko zdenerwowany... :razz: ) Potem jeszcze musiałem zaopiekowac się małym szczeniaczkiem i zabrac go do Warszawy, więc nie mogłem już zostac... Twój piesio bardzo ładny, podobał mi się...:loveu:
hanik Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Figiel już po fryziu. Elegant się z niego zrobił i szyjka wydłużyła się jakoś:jumpie: Flaire, wysyłam Ci na priva namiary na fryzjera. Magda chętnie wytrymuje tego piesa.
Nitencja Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Hanik czy to ta Magda ktora ma dwa At bordery i Czanrego Ruskiego ??
hanik Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Nitencja napisał(a):Hanik czy to ta Magda ktora ma dwa At bordery i Czanrego Ruskiego ?? Tak to ona :lol:
hanik Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Też się cieszę, że poznałam Magdę i jej psiejstwo i kociejstwo. Psiejstwo może mniej bo siedziało za drzwiami jak obcinała Figla:lol: Ale kotki Figiel polubił.
Recommended Posts