tanita Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='tajdzi']A ty [b]tanita[/b] nie gmyraj tu, tylko wstawiaj foty A może mam wstawić fote moich siniaczków? co? :evilbat:[/quote] Ale ja właśnie jadę gmyrać :lol: A o siniaczki bardzo poproszę :wink:
tajdzi Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='tanita'][quote name='tajdzi']A ty [b]tanita[/b] nie gmyraj tu, tylko wstawiaj foty A może mam wstawić fote moich siniaczków? co? :evilbat:[/quote] Ale ja właśnie jadę gmyrać :lol: A o siniaczki bardzo poproszę :wink:[/quote] Ty nie bądź taka mądra, bo komuś naskarżę :wink: I dawaj szybko Gringa do podziwiana, bo to chłop na schwał jest :)
Fuka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [b]Tajdzi, Petra, Tanita[/b] - czy Wy jesteście swiadome, ze w niedziele meldujecie sie z Łatką i Gringulcem na wystawie?????????????????? Porobimy duuuużo zdjęć i w ogóle :D
tajdzi Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Fuka'][b]Tajdzi, Petra, Tanita[/b] - czy Wy jesteście swiadome, ze w niedziele meldujecie sie z Łatką i Gringulcem na wystawie?????????????????? Porobimy duuuużo zdjęć i w ogóle :D[/quote] A gdzie się meldujemy?:) gdzie wystawa, bo ja nieświadoma?:)
tanita Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Ja też nieświadoma, acz uświadomiona :lol: 8) Gdzie, gdzie
tajdzi Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='tanita']Ja też nieświadoma, acz [b]uświadomiona[/b] :lol: 8) Gdzie, gdzie[/quote] hmmmmm 8)
tanita Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='tajdzi']hmmmmm 8)[/quote] hmmmm...temat nam się chyba offfuje 8) :lol: :evilbat: Kto jeszcze z foksów będzie na wystawie? :oops: [b]tajdzi[/b] tak na marginesie o hmmm...będziesz wiedzieć na bieżąco :wink:
Fuka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 :o w Warszawie - nie mam pojecia gdzie to jest, ale na stronie oddziału jest podany taki adres: Ośrodek Szkoleniowo-Sportowy Wojskowej Akademii Technicznej, Warszawa, ul. Kartezjusza 1 Zabijcie mnie, ale nie mam pojecia gdzie to jest, ale na pewno tam bede w niedziele z Biedronką, Łezka i Makaronem! I Wy tez musicie tam byc z Łatką i Gringulcem, bo jak nie to :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
tanita Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Flaire']Na Bemowie.[/quote] O no to ja mam 5 przystanków autobusem :lol: Chyba nie mam wyjścia ino być musze :evilbat:
tajdzi Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='tanita'][quote name='Flaire']Na Bemowie.[/quote] O no to ja mam 5 przystanków autobusem :lol: Chyba nie mam wyjścia ino być musze :evilbat:[/quote] A że ja sie już na sobotę z Tanitą umówiłam, to chyba też być muszę 8) :evilbat:
Roksana Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 No to babcia Cuxa (z avatarka) pozdrawia swoje wnuczki! Gringulca i Łatkę :lol: w takim razie piesio "chmurka" jest ich wujkiem, jakby nie patrzeć :wink: ja będę i w sobote i w niedzielę. w sobotę podopinguję azjatom. w niedziele wystawiam foksy. zglosilismy się na grupę hodowlaną więc liczę na doping! a co, niech się foksy na dużym ringu pokażą :lol: :wink:
tajdzi Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Roksana']No to babcia Cuxa (z avatarka) pozdrawia swoje wnuczki! Gringulca i Łatkę :lol: w takim razie piesio "chmurka" jest ich wujkiem, jakby nie patrzeć :wink: ja będę i w sobote i w niedzielę. w sobotę podopinguję azjatom. w niedziele wystawiam foksy. zglosilismy się na grupę hodowlaną więc liczę na doping! a co, niech się foksy na dużym ringu pokażą :lol: :wink:[/quote] Ja upraszam się o wstawienie znaku rozpoznawczego :) Cobyśmy mogli się znaleść :)
Roksana Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Będę się kręciła przy naszych foksach, czyli Rollo, Jumper, Diego i Whiskey. I będę miała czarne spodnie, dosyć orginalne, takie pod wystawy psów :lol: A w ogólę, to jak popatrzysz na foty z klubówki, to dziewczyna wystawiająca Jumpera to ja (w niebieskim żakiecie).
pszym Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Roksana. Będzie Grupa Hodowlana w Warszawie??? A tak na marginesie, to foksy wystawiamy w niedzielę!!!
Roksana Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Hej no będzie. Rollek będzie :wink: . Hehe znaczy się, że tylko Whiskey i Jumper mają potwierdzenia o konkurencji "grupa hodowlana" na zgłoszeniach. Dziwne. No w każdym razie idziemy, Rollo, Jumper, Whiskey i Diego. Oczywiście, że w niedzielę. W sobotę mam azjaty 8)
pszym Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Ja nic nie mam na zgłoszeniu... :( Ale to fajnie, My zawsze nieźle wyglądamy na GH.
Roksana Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Nic nie masz, ale być możesz (czyt. musisz :lol: ). Dwa psy grupy nie czynią :wink: więc oprócz Whiskey i Jumpera, musicie być i Wy! :) I mam nadzieję, że uda się przytrzymać Diego do finałów, bo Eliza wyjeżdża popołudniu nad morze, i planują szybko "uciekać" z wystawy i nie wiedzą czy będą na GH :cry:
Fuka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Kochani - ogłaszam wszem i wobec, że niestety nici z mojego wczesniejszego przyjazdu do Warszawy :cry: :cry: :cry: , ale za to obiecuję zostac w niedzielę do wieczora, wiec jak sie skończa wszystkie bisy i konkurencje hodowlane - umawiam sie z wszystkimi na piwo i moze jakąs pizzę na ząb. Wybór miejsca pozostawiam Wam Warszawiakom! :lol: :drinking:
Roksana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ja proponuję wieczorasem w niedzielę, po wystawie.... paradę foksów na Starówce 8) tak koło 20. Co Wy na to? Dużo turystów, pójdziemy "w pare foksów", przy okazji pokażemy społeczeństwu przedstawicieli pięknej rasy, którzy "nie proszę Pani, nie brali udział w filmie Maska" oraz "nie, to nie są Jack Russel'e..." co Wy na to? dla mnie bomba :lol: 8)
Petra_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Łatka na spacerku: [img]http://img241.imageshack.us/img241/6315/latulka13wv.jpg[/img] [img]http://img143.imageshack.us/img143/2850/latunia28gb.jpg[/img] [img]http://img221.imageshack.us/img221/9273/latunia30vv.jpg[/img] [img]http://img224.imageshack.us/img224/3923/latunia43lt.jpg[/img] Co do wystawy to chętnie bym sie zjawiła,ale jeszcze nie wiem czy się uda,na razie pozdrawiamy wszystkim z łatulcem :roll:
Fuka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [b]Petra [/b]:evilbat: :evilbat: :evilbat: nawet o tym nie myśl - przyjedzie Łezka i Wy przyjdziecie na spotkanie rodzinne Łatki z siostrą!!!!!!!!!!!!! Howgh!
Nitencja Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Pszymy Mile a jak Wam poszlo ?? Moze jakies fotki ?
Recommended Posts