Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']nikit: Zamiast wysylac mailem, to wstawiaj na Dogo :evil:

Aga,
Wstyd sie przyznać... nie umiem... :oops:

Posted

łiiiiiii :) :angel: :angel: :angel:

Więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

pszym, skąd takie super zdjęcia?

Czy Wy dzisiaj do mnie przychodzicie z Julką? A jeśli tak, to o której?

Ja proponuję ok. 20 - bo Jura z Fredzią przychodzi o 19, a myślę, że dziewczynki nie polubiłyby się zbytnio, gdyż obie są troszkę cięte...

Posted

tajdzi zaraz bedzie troche zdjec :D
na początek ŁEZKA z Fox-Klanu na ringu honorowym podczas BIS PUPPY w Tulln

debiut ringowy

Posted

Charmant vom Helmeland - zw. kl. użytkowej

LUIGISAVINI - 2 w kl. uż.

Chart Tuskulum - 4 w kl.uż.

Chart Tuskulum i LUIGISAVINI

użytki - Charmant vom Helmeland, Chart Tuskulum, LUIGISAVINI i Mustang od Ryrite <Malovce (dosk, bez lokaty)

Posted

:angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Normalnie zaraz pęknę ze szczęścia :)

A ogonek foxiowy to prosto do góry, czy zawinięty na plecki powinien być?
Bo widzę, że jest różnie?

Posted

no lepiej żeby był prosto do góry, ale z nadmiaru szczęscia i emocji zdarza się, że jest zbyt wesoło noszony, czyli radośnie zmierza ku plecom - tak jak u małej Łezki :D

Posted

cześć.
Przepraszam, że nas tak długo nie było ale nie działał internet a w pracy nie było czasu...

Flaire - sorry, ale odsłuchałem Twoją wiadomość dopiero dzisiaj...

Posted

pszym napisał(a):
Flaire - sorry, ale odsłuchałem Twoją wiadomość dopiero dzisiaj...
No cóż, próbowałam się skontaktować na jedyny numer tel. jaki do Was mam, plus tu, na dogo - nie wyszło. :(

Ale nie napisałeś, skąd takie fajne zdjęcia Rolka! :D

P.S. Widzieliście śliczne zdjęcia Lakelandki, które Fuka wstawiła chyba na Airedalowski topik?

Posted

pszym napisał(a):
ha, sesja fotograficzna naszej koleżanki. Tylko tło nie za bardzo dobrane...
Hm, a mnie to tło wydaje się ciekawe. Na pewno nie oczywiste :wink: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...