Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fuka'][b]Tanita, Petra[/b], a ja sie chcialam dowiedziec gdzie wyscie znikneły ...:([/quote]

Ja też bym chciała to wiedzieć
Ostatnio mało was :(

A piękne lasy czekają
:roll:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tajdzi']Ejże!
Była wystawa i co? Raptem 3 zdjecia?
No plizzz pomyślcie o tych, co nie dali rady pojechać bo na przykład siedzieli z kotem po operacji na kolanach :roll:[/quote]

To ja jeszcze wyszukałem co miałem:

Max King obserwuje:

[img]http://foxydoxy.pl/Dogomania/NowyDwor2005_foxy_9.jpg[/img]

Max King myśli - reszta osób (i Biedronka) czeka:

[img]http://foxydoxy.pl/Dogomania/NowyDwor2005_foxy_10.jpg[/img]

Posted

[b]Tajdzi [/b]- mam jeszcze macanie Biedronki zrobione prze AgeO. :D
[img]http://www.imagestation.com/picture/sraid165/pb95be4380d27abd666ca16ee2416bb2c/f46a2a9d.jpg[/img]

Posted

To jeszcze pudło! Konkurencje hodowlane 1 miejsce "Najlepsza Suka"
Rollo, Jumper i Don Diego...

[img]http://img248.echo.cx/img248/116/13ux.jpg[/img]

Posted

[quote name='pszym'][quote name='tajdzi']lecę po lupkę...[/quote]

No niestety... Ktoś robił z przodu, ale nie wiem kto...[/quote]

Ja nie - oszczędzałem ostatnią klatkę filmu i akumulator w cyfraku na BIS-a, bo wiedziałem (podświadomie), że wygra znajomy szkocik.

Posted

[quote name='foxydoxy'][quote name='pszym'][quote name='tajdzi']lecę po lupkę...[/quote]

Ja nie - oszczędzałem ostatnią klatkę filmu i akumulator w cyfraku na BIS-a, bo wiedziałem (podświadomie), że wygra znajomy szkocik.[/quote]

To dawaj wygrańca :)
Pokaż nam wszystkim - jak nie ma którkowłosych, to będą w spódniczkach w kratę ;)

Posted

[quote name='tajdzi'][quote name='foxydoxy'][quote name='pszym'][quote name='tajdzi']lecę po lupkę...[/quote]

Ja nie - oszczędzałem ostatnią klatkę filmu i akumulator w cyfraku na BIS-a, bo wiedziałem (podświadomie), że wygra znajomy szkocik.[/quote]

To dawaj wygrańca :)
Pokaż nam wszystkim - jak nie ma którkowłosych, to będą w spódniczkach w kratę ;)[/quote]

To po wybraniu BOB, bo z BIS-a to może widać świetnie ludzi, ale
czarnego szkota to już absolutnie.
Na finały przydało by się sztuczne oświetlenie...

[img]http://foxydoxy.pl/Dogomania/NowyDwor2005_szkoty_1.jpg[/img]

P.S. Flaire mnie op... za szkota na tym wątku.

Posted

[img]http://tajdzi.w.interia.pl/Photos/gify/duel.gif[/img]
Bronić bedziemy
Bo smutno tu strasznie :(
Wszyscy łysi (z wyjątkiem 2 łysych ;)) nic nie piszą :(

Posted

cześć, witam :)
My wczoraj wróciliśmy z Niemiec.
Pipi została pokryta zw.św;BRANDO v Katzbachtal :)
[img]http://www.elizar.pl/psy/fot_news/brando.jpg[/img]

Posted

[quote name='tajdzi'][quote name='Fuka'][b]Tanita, Petra[/b], a ja sie chcialam dowiedziec gdzie wyscie znikneły ...:([/quote]

Ja też bym chciała to wiedzieć
Ostatnio mało was :([/quote]

Ekhmm... :oops:
Zacznę od kilku słów wyjaśnienia odnośnie wystawy :wink: :evilbat:
To była dla mnie pierwsza tego typu impreza i mimo to, że pojechałam tam sama bez Gringulca to byłam strasznie przejęta. Zresztą obie z [b]Petrą[/b] byłyśmy...
Dlatego też odważyłam się zagadać tylko do [b]Fuki[/b] a do reszty jakoś śmiałości nie miałam 8) . Nie chciałam przeszkadzać, bo wszyscy byli bardzo podekscytowani :D . Generalnie z [b]Petrą[/b] zachowywałyśmy się jak cichy fan-club [b]pszyma[/b] i snułyśmy się za nim i za Rolkiem jak cienie jakieś :wink: . Bo oczywiście najbardziej nas grzały gładkie foksy.
Na marginesie dodam, że udało mi się zobaczyć ojca Gringulca i pogadałam sobie tysh z jego właścicielami.
No i widziałam sporo Dogomaniaków i ich piechów 8) , obiecuje, że następnym razem zagadam :fadein:
Bardzo nam się podobało
A wczoraj Gringulec skończył 5 miechów, chłopisko się z niego robi, nie ma co :wink:

Posted

[b]Gloria[/b], no to trzymam kciuki za krycie, mam nadzieje, ze bedzie skuteczne i zycze zdrowia przyszlej mamie i maluchom! :D :drinking:
[b]Petra, Tanita[/b] - moje zakrecenie wystawowe chyba rzeczywiscie przeszlo samo siebie w niedziele, ale potem jak mi troche odpuscilo - bardzo żalowałam, ze nigdzie nie moge Was znalezc. No i cały czas strasznie zaluje, ze byłyscie bez Łatki i Gringulca :cry:
NO i zdrowie dostojnego :wink: jubilata :drinking: :tort: :BIG:

Posted

[quote name='"tanita"'][quote name='tajdzi'][quote name='Fuka'][b]Tanita, Petra[/b], a ja sie chcialam dowiedziec gdzie wyscie znikneły ...:([/quote]

. Generalnie z [b]Petrą[/b] zachowywałyśmy się jak cichy fan-club [b]pszyma[/b] i snułyśmy się za nim i za Rolkiem jak cienie jakieś :wink: . Bo oczywiście najbardziej nas grzały gładkie foksy.
:wink:[/quote]

Zaraz, zaraz... To ja nic nie wiem... Nie poznaliśmy się chyba w końcu???
Ale jazda, muszę wyłowić z pamięci wszystkie twarze... Chyba, że nie pamiętam bo byłem tak zakręcony jak to na wystawie. Ja się zawsze denerwuję strasznie... :o

Posted

[quote name='Gloria']cześć, witam :)
My wczoraj wróciliśmy z Niemiec.
Pipi została pokryta zw.św;BRANDO v Katzbachtal :)
[/quote]

Ale będą foksy!!! Nareszcie w Polsce zaczyna się reaktywacja tej rasy...Gloria, bedziesz w Opolu? Fajnie Cie znowu "czytać"

Posted

Pszym masz chyba rację z tą reaktywacja rasy. Z tego co wiem foxów było mało. Teraz coraz więcej ludzi ma (oraz podobne Jack Rusell)

Pozwólcie, że zacytuję siebie.

[quote]Przez ten rysunek wszystko się zaczeło... To jaki inny awatar miała bym mieć w takim wypadku. Szukałam na sieci zdjęcia psów wykonujących doggy style i znalazłam zdjęcie na podstawie, którego zrobiłam rysunek.
Bardzo mnie jednak męczyło co to za cwany pies w łatki co wskakuje na dużo większego od siebie. Szukałam znowu w sieci i znalażlam że to foksterier albo JRT. No i się zakochalam:)
Skutkiem tego jest Łata co śpi sobie grzecznie obok na krześle:)[/quote]

Ja nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale mam wrażenie, że jak sobie coś wykoncytypuje to potem, okazuje się że masa osób ma ten sam pomysł.
Przecież to niezły zbieg okoliczności z tym zdjęciem.
Mógł być chichaucha vs great dane.
Hmmm...

Świadomość zbiorowa?

Posted

[quote name='pszym']Zaraz, zaraz... To ja nic nie wiem... Nie poznaliśmy się chyba w końcu???
Ale jazda, muszę wyłowić z pamięci wszystkie twarze... Chyba, że nie pamiętam bo byłem tak zakręcony jak to na wystawie. Ja się zawsze denerwuję strasznie... :o[/quote]

[b]pszym[/b] nie musisz się mawrtwić o poziom swojego zakręcenia i pamięci , bo się nie poznaliśmy :oops: , tzn. my Cię rozpoznałyśmy i robiłyśmy podchody do Rolka :wink: , a Tobie nie chciałyśmy przeszkadzać :roll: .

Posted

[quote name='tanita'][b]pszym[/b] nie musisz się mawrtwić o poziom swojego zakręcenia i pamięci , bo się nie poznaliśmy :oops: , tzn. my Cię rozpoznałyśmy i robiłyśmy podchody do Rolka :wink: , a Tobie nie chciałyśmy przeszkadzać :roll: .[/quote]

:lol: :lol: :roflt:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...