Jump to content
Dogomania

Poczwarkowo-gordonkowa galeria czyli Kudłata Dama Tina i Merida Waleczna

Recommended Posts

Posted

Mada:) napisał(a):
Tina jest boska!! Uwielbiam takie większe niż mniejsze, łagodne, kundelkowe sunie!! :)

Chętnie sprzedam ;) 2 dychy i Twoja :evil_lol:

Posted

Wspaniałe te fotki! Aż czuć w nich energię i radość! (Tinka nic się nie bój, Pani cię nie odda! A już na pewno nie tak tanio!!!!) :eviltong:

Posted

A my się witamy pierwszy raz ;)
Ja wolę góry niż morze, ale strasznie mi się marzy jechać nad morze z psami.. szczególnie z dużym bo moja mała pyza to się wody boi jak ognia...ale hasiora plaża i woda trzyma jak magnez.. może hasać pływać oh ah i eh :D

Sunie masz śliczną, taki poczciwy przyjazny ma pyszczek.. :)

Posted

Oprócz tego, że ?Tina jest fotogeniczna jest jeszcze arcygłupkiem.
Poszła w jakieś krzaki i przyszła cała w rzepach na brzuchu i łapach. Pamiętacie tą głupią hienę z Króla Lwa? Właśnie tak wyglądała :lol: Naliczyłam jakieś 30szt.

Posted

Zdjęcia będą jak przyjdzie chociaż jedna paczka.
Czekam na paczuszkę od Marty_Ares, na identyfikatory i tabletki.

Posted

Talia napisał(a):
Oprócz tego, że ?Tina jest fotogeniczna jest jeszcze arcygłupkiem.
Poszła w jakieś krzaki i przyszła cała w rzepach na brzuchu i łapach. Pamiętacie tą głupią hienę z Króla Lwa? Właśnie tak wyglądała :lol: Naliczyłam jakieś 30szt.

Taaak bo psy generalnie nie sa za mądre, w końcu w takiej małej czaszce to zmieści się tylko malutki móżdżek :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Teraz to pocisnęłaś mojej suce... dobrze, że dopiero ze spaceru wróciła i jest zbyt zmęczona żeby siedzieć ze mną przy komputerze :D Ona ma strasznie mały łepek... a co za tym idzie mały mózg... Żeby jej nie było głupio powiem, że ma wielkie serducho :D