SzOlka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 :razz: o to chodzi, ze tam nic nie bylo, ma czesto takie napady:cool1: , a jak byla mniejsza to wskakiwala do miski i dodatkowo, jeszcze "kopala"wode,wtedy cala kuchnia zachlapana:shake: , to chyba jakas dowodna silka rosnie:eviltong: Quote
Tilia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 hahaha to ja mam w takim razie "dowodnego" kota- Szaszłyk potrafi rozchlapać każdą wodę jaką napotka- a że często stoi woda do akwariów w butelkach czy wiadrach, jest przy nim co sprzątać :) Quote
zadziorny Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 SzOlka napisał(a):czy ktos jest w stanie wytlumaczyc mi czego szuka Sisi?:evil_lol: Ja chyba kumam :cool3: :lol:. Ona usiłuje złapać refleksy świetlne :roll:. To samo robi moja Trudzia kiedy poświecić jej latarką lub puszczać "zajączki" lusterkiem :evil_lol: :eviltong: :loveu:. Quote
jaszczurka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Silki sa strasznie zwariowane przynajmniej moj i robia rozne glupie a zarazem smieszne rzeczy. Czari np podrzucal na nosie kabel od internetu. Caly ich urok polega na tych wariactwach;) Quote
Recommended Posts