Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe, my sie raz widzialysmy.Bylam z moim lobuzem chyba zeszlej jesieni w towarzystwie Majki i Bonka u Ciebie na szkoleniu.Bardzo mi sie podobalo:-).Mialam chodzic, ale sprawy tak sie potoczyly ze mi sie nie udalo:(. Potem myslalam ze sie zalapie na grupe owczarkowa, spoznilam sie.Jak pech to pech;-).Zreszta moj czcigodny pies nie bardzo lubi towarzystwo innych psow (nad czym ja bardzo boleje) i tak zostalo mi podczytywanie Was , co czesto robie.Pozdrawiam Goska & Poker

Posted

A ja Was z owczarka kojarze :cool3:

razdwatrzy, z tego co wiem, to Ayshe nie ma strony hodowli, a zdjecia jej psów są rozsiane po całym dziale tutejszym tu i ówdzie :diabloti:

Posted

[quote name='GoskaS']ayshe, my sie raz widzialysmy.Bylam z moim lobuzem chyba zeszlej jesieni w towarzystwie Majki i Bonka u Ciebie na szkoleniu.Bardzo mi sie podobalo:-).Mialam chodzic, ale sprawy tak sie potoczyly ze mi sie nie udalo:(. Potem myslalam ze sie zalapie na grupe owczarkowa, spoznilam sie.Jak pech to pech;-).Zreszta moj czcigodny pies nie bardzo lubi towarzystwo innych psow (nad czym ja bardzo boleje) i tak zostalo mi podczytywanie Was , co czesto robie.Pozdrawiam Goska & Poker[/quote]
......pamietam:p .suuuuper ze sie odezwalas.moj dziadek tez nie lubil towarzycha inych pieseczkow.ale teraz stosujemy prewencje-pilka w dziub:diabloti: .

Posted

[quote name='razdwatrzy']Ayshe ..
gdzie można zobaczyć twoje onki ? MAsz jakąs stronkę ?[/quote]
no nie mam:oops: .ja wiem ze wstyd i obciach ale...nie umiem takowiej zrobic:roll: .a mam ambicje zrobic sama.moze siem nauczem.w koncu rok temu to nawet nie umialam zdjec w necie zamieszczac nie?:evil_lol: .stara juz jestem i komputer to dosc malo zrozumiala dla mnie rzecz choc juz sobie nauczylam se radzic bo kiedys nie bardoz mi wogole szlo cokolwiek.mam ambicje zrobic stronke[noooo pewnie bnedzie marniawa ale z czasem kto wie:roll: :lol: ]hodowli.i cos zrobic z ta o szkoleniu bo .....:shake: ....no kursanci kiedys ja zrobili.....to troche dziiiiwne nie?zeby kursanci zrobili stronke dla tresera:oops: :cool1: .i kody czy cos tam wcielo i teraz to juz nawet nic nie mozna tam wsstawic nowego....

Posted

No jak chcesz, to ja zawsze moge pomóc :p Prowadze sobie dwie skromne strony hodowli owczarków, jedna swoja i jeszcze jedna tematyczna, wiec jak taka w HTMLu podstawowym, to mozesz na mnie liczyc :cool1: A co do strony kursantów, to pewnie hasło na serwer sie zgubiło, bo tak to zawsze mozna nowe rzeczy dorabiac :evil_lol:

Posted

Buuu...nie moge znalesc szkoły dla Buraska :placz: Albo przyjmuja psy do 5-6 lat, albo ceny takie ze szok :crazyeye: :shake: nie mówiąc juz o tym, ze niektore po prostu mi nie pasują i cuś w nich nie tak :wallbash: (nie mogę obecnie wywalić wolną ręką ok.1000zł, zwłaszcza ze sama dziecie wychowuję a dochody jakie sa takie sa niestety :diabloti: )
A od stycznia mielimy sie szkolić - no to bedziemy hyhy we dwojke chyba :roll: (czyli tak jak od poczatku) a chciałam, zeby chłop se w grupie popracował.
Taki nasz malutki sukcesik - borysowe pięknie sie z boksiem przywitało ostatnio (a ta ział nieniawiścią kiedyś :evil_lol: ) :loveu:
Eh...:shake:

Posted

[quote name='lizka']ayshe jak tak dalej pojdzie, to Ci Twoje ONki w akcie desperacji zrobia ta stronke w końcu :evil_lol:[/quote]
:oops: no wieeeeem,wieeeem...:oops:

Posted

[quote name='Nanami']Moze za mała motywacja?[/quote]przylapalas mnie:roll: :cool1: .nie widze za bardzo sensu ale...no...drzemie we mnie taka chec pochwalenia sie piesami...[jakby bylo czym:oops: ].i takie tam:roll: ....

Posted

[quote name='lizka']Buuu...nie moge znalesc szkoły dla Buraska :placz: Albo przyjmuja psy do 5-6 lat, albo ceny takie ze szok :crazyeye: :shake: nie mówiąc juz o tym, ze niektore po prostu mi nie pasują i cuś w nich nie tak :wallbash: (nie mogę obecnie wywalić wolną ręką ok.1000zł, zwłaszcza ze sama dziecie wychowuję a dochody jakie sa takie sa niestety :diabloti: )
A od stycznia mielimy sie szkolić - no to bedziemy hyhy we dwojke chyba :roll: (czyli tak jak od poczatku) a chciałam, zeby chłop se w grupie popracował.
Taki nasz malutki sukcesik - borysowe pięknie sie z boksiem przywitało ostatnio (a ta ział nieniawiścią kiedyś :evil_lol: ) :loveu:
Eh...:shake:[/quote]
szukaj.no przeca to niemozliwe zeby nie bylo czegos dla ciebie.....
ja tez sama wychowywalam dziecko to znam ten "bol":cool1: .teraz tez nie bardzo chce przyjac pomoc uwe.jakos taka zosia-samosia sie na starosc robie.ale ciezko czasem jest i bylo[moj pierwszy malzonek zginal w wypadku na wkkw jak bylam w ciazy].

Posted

No w Krakowie przeciez sporo ONkarzy :evil_lol: Moze uda nam sie za niedługo jakies spotkanko na błoniach albo AWF zwolac, to wpadnij! Posocjalizujemy sie i pocwiczymy w grupie :razz: A w Krakowie jest chyba Alteri i Hittdog, poza tym poza Krakowem w Skale w niedziele o 9 i w Giebułtowie w sobote o 15, zajecia prowadzi Emmy z Hittdoga. I cena przystepna.

Posted

[quote name='Nanami']No w Krakowie przeciez sporo ONkarzy :evil_lol: Moze uda nam sie za niedługo jakies spotkanko na błoniach albo AWF zwolac, to wpadnij! Posocjalizujemy sie i pocwiczymy w grupie :razz: A w Krakowie jest chyba Alteri i Hittdog, poza tym poza Krakowem w Skale w niedziele o 9 i w Giebułtowie w sobote o 15, zajecia prowadzi Emmy z Hittdoga. I cena przystepna.[/quote]
:p o wlaaasnie:multi: .lizka-sama w tym krakoweie nie jestes przeca:razz:

Posted

Tośmy połazili, 40 min-nie ma co :roll:
Jakis mecz był czy co, masa kiboli schlanych w 4 d...
Strasznie nieprzyjemnie, poszliśmy w strone łąk a tam tez libacje - jakos tak mi nieswojo a i buras przyjmował ciągle ta swoja postawe i rozglądał sie na boki.
Pojdziemy jeszcze pozniej na godzinke jak te krzyki ustana :diabloti:

Co do spotkań - no sama nie jestem, ale bez małej mam tylo niedziele :shake:
(o ile "tatuś" wcześniej nie pobaluje i bedzie w stanie sie nia zajac :flaming: )
Ostatatecznie moge ja czasem podrzucic do babci, ale z tym tez jest roznie.
Alteri to byłoby to, ale ceny jak z kosmosu dla mnie :-(
Nanami a jest jakas strona internetowa albo namiary na ta Skałe?

Posted

znajoma (krzysia z czaki ) bywa na tych spotkankach w Giebułtowie , bardzo sobie chwali , i atmosferke i ogólnie, cena tez przystępna . jej ruda ma 6 latek . zajecia prowadzi Emmy [URL="http://www.tresura.com.pl/kontakt/"]to ta pani podobno [/URL] a spotykają sie w soboty w niedziele chyba.

Posted

Mam "mały" problem :diabloti:
Moja mama wyjezdza na weekend i co za tym idzie dostaje w spadku Tite (7-miesieczną jamniore) :loveu:
Z Borysem jeszcze nie poznana (wstyd jak nie wiem, ale okazji jakos nie było :oops: )
Przyznam szczerze, ze troche sie boje - Borys to totalny dominant a dom, to jego teren.
Tak czy inaczej Tita musi zostac na noc i te niespełna 2 dni.
Troche poszperałam - zapoznanie odbedzie na neutralnym terenie ale czy to ja powinnam trzymac na smyczy borysowego czy moze Titke? Wiem, ze to kretyńskie sie wydaje ale sama nie wiem.
Tita w ogole jest super - jak to szczenior :cool3: przed psami pokłada sie na grzbiecie jak kłoda i zachęca potem do zabawy.
Przerazają mnie te gabaryty (a raczej ich roznica - 40kg kloc i raptem pare kg jamniora :roll: )
Jak ja powinnam ja wprowadzic na "jego" teren?
Moze panikuje, ale jestem przerazona troche tym wszystkim :shake:

Posted

Panienka, a jakze :cool3:

Pocieszam sie, ze Borys jakos tak nigdy nie pałał rządzą krwi do jamnikow tylko sie z nimi bawił ;)
A skoro Tita jest szczeniorem, to chyba bedzie ja odbierał na nieco innych zasadach niz dorosłe psy?
Ło matko obyś ayshe racje miała :razz: