marmara_19 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 a moj dzisiaj pare godz spedzil nad woda i w wodzie:d nawet ze mna na doczepke plywal po patyk:D Quote
14ruda Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Aicha wczora sie cały wieczór taplała i pływała. KUrcze pierwszy raz tak długoczekam na przesyłke z gappaya.Smycz se zamówiłambo nasza prawie nie żyje.Półtora tygodnia juz czekam. Quote
lizka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Kurcze, to faktycznie długo :roll: ale lada dzien pewnie w takim razie dojdzie :evil_lol: U nas kaganiec sprawdził sie w 100% :multi: boorek nawet nie kombinuje jak toto zciagnac no i na upały jest idealos :cool3: strasznie sie ciesze Quote
lizka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No i zapomniałam - wybiera sie ktoras na wystawe w ta sobote do K-wa? Owczarki sa w sobote ale nie moge nigdzie znalezc o ktorej godz :roll: :oops: tak z ciekawosci bym sie przeszła:razz: Quote
mch Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 są w sobote i w niedziele . jest przeciez i mwpr i krajowa on . [url]http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_krakow[/url] wyzej inf. początek jak zawsze pewnie 10-a . Quote
BeataG Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 A to sorry, o krajowej nic nie wiem, wiem tylko kiedy idzie pierwsza grupa na międzynarodowej. :oops: Quote
Nanami Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ja będę sie kręciła w sobote przy obedience i na krajówce ON, a w niedziele przy zawodach PT i miedzynarodowej przy ringu owczarków ;) Paru znajomych startuje i wystawia, mam nadzieje, ze nie bedzie lało :lol: No i bede focic. Quote
lizka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Dzieki za info-slepa chyba jestem ze tego wczesniej nie znalazłam :oops: Tez sie pojawie :cool3: Quote
Szarik Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Apropo wody: mój skarb ostatnio pierwszy raz był z Nami nad wodą i trochę go zaskoczyła :) Najpierw wszedł po łapki i zastanawiał się czemu jak stąpa, to coś na Niego chlapie... potem przyglądał się jak sie rusza i czemu ma łapki mokre. Potem starał się ją przestraszyć: wbiegał i szczekał na Nią. Nie wiem, może myślał, że się wystraszy i pójdzie :) No i takw yglądało pierwsze starcie z wodą :loveu: Quote
malaSilky Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Szarik']Apropo wody: mój skarb ostatnio pierwszy raz był z Nami nad wodą i trochę go zaskoczyła :) Najpierw wszedł po łapki i zastanawiał się czemu jak stąpa, to coś na Niego chlapie... potem przyglądał się jak sie rusza i czemu ma łapki mokre. Potem starał się ją przestraszyć: wbiegał i szczekał na Nią. Nie wiem, może myślał, że się wystraszy i pójdzie :) No i takw yglądało pierwsze starcie z wodą :loveu:[/quote] No to twoj maluch jest dzielny obszczekal wode i pewnie z duma wrocil do odmku:razz: Jogi na poczatku tez tak robil lecz on za pierwszym razem ubezpieczal tyly pozniej juz bylo coraz lepiej:p Quote
muminka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 frodo do wody wlazł dopiero wtedy jak ja wlazłam :razz:. a i tak pierwszą lekcję pływania przypłącił posiniaczonymi i podrapanymi nogami. na drugiej załatwił mi ręce. a misio to wchodzi do wody do kolan i siada:lol:. i ma wszystkich w poważaniu. a na froda patrzy jak na szczyla (jeden miesiąc różnicy). Quote
marmara_19 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 a mój mis pływał po patyka i z patykiem do brzegu.. ze mną;p bo mu sie uczepiałam:D że też ma siły:D [IMG]http://images28.fotosik.pl/2/9f03d6a5a17509a3.jpg[/IMG] Quote
lisica Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Jeezooo, ja to musiałabym swojego na chol wziąc, bo mimo że wodę lubi to pływac się boi a ja pływam tak jak on, jak czuję podłoże:evil_lol: Quote
malaSilky Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Jogi kapletnie nie potrafi plywac,ale moje poprzednie owczareki swietej pamieci to swietnie plywaly. A teraz honor mojego Jogiego w plywaniu broni maly grzywacz:p Quote
lizka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Nanami i jak, byłas na wystawie? Ja jutro dopiero zmierzam bo nie miałam z kim dziecięcia zostawic a to istny huragan i by tam wszystko rozniosła a ja bym nic nie zobaczyła :roll: :mad: Ile w ogole kosztuje wstęp? I jak było? Eh, załuje ze mnie omineło ale jutro sobie odbije :evil_lol: Quote
elapieczus1 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 ale wam zazdroszczę tej wystawy w następnym roku pomyślę wcześniej mam rodzinę w Nowej Hucie więc miałabym nocleg ale ze mnie gapa:oops: :placz: Quote
Nanami Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Byłam, ale tylko w sobote, bo w niedziele mnie ból głowy rozłozył. Latałam od ringu do boiska, gdzie było obedience ;) Foteczki: [url]http://nanami.fotopic.net[/url] Quote
AM Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [B]ayshe,[/B] jak Ci poszły zawody? Bo chyba w ten weekend miałaś gdzieś startować poza granicami naszego kraju...? Quote
ayshe Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 no comentos:shake: .opis na watku stresowym.koszmar w pantalonach. Quote
marmara_19 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 pochwale sie:D alfa kiedys przeskakiwala przez Cekina gdy ten robil "zdechl pies" na Cekina stpojacego boi sie wskoczyc.. aczkowliek wyoskie skaknie ma opanowane.. bo ona jest z tychco nie lbuia zbyt blsikeigo kontaktu z drugim psem (aczkowliek altem w namiocie wrecz przytuleni spali), tak wiec dziisaj zowu skakala przez Cekina ktory robil zdechlego psa.. a pozniej przez warujacego... ii tutaj przypadkiem odbila sie tlynimi lapciami itp.. i nie pzrejela sie.. skakala w te i spowrotem przez niego:D wiec jestesmy na dobrej drodze, ze stojacego etz bedzie przeskakiwac:d oczywiscie ja ejdna i 2 psy.. Ckein najchetniej by mala zaczepial jak ta skakala;/ ehh ale w koncu odpowiednie komendy i angrodki i jedno bylo neiruchome a drugie jak pchla skakalo:D:D ejstem z nich dumna hehehee wiem, ze to taka bzdura anwet duuza.. ale biorac pod uwage alfe.. i jej kontakty z pami duzymi i goolnie z psami to z niej ejstem baaaardzo dumna:D:D to jzu nei tens am peisek co keidys:D Quote
14ruda Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Gupia przeprowadzka:mad: .Tydzien sie pakuje i spakowac sie nie moge:angryy: .Skad ja mam tyle pierdoł?:cool1: Aicha oczywiście bardzo mi pomaga.:mad: Trzymajcie sie ciepło,bo ja tam odłaczona jeste od neta i tv:placz: :placz: :placz: .jak mnie przyłaczą to bede nadawała z nowego sprzęta:cool3: ,który bedzie dla mnie pewnie zbyt skomplikowany.:roll: Quote
mch Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ruda szybkiej aklimatyzacji życzymy ! niewazne gdzie ,niewazne jak ,byleby pies byl z tobą :lol: Quote
14ruda Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Jeszcze wpadłam do Was sie odsrtesowac:diabloti: :eviltong: .Tira nie znalazłam-bedziem wozic 15 razy:evil_lol: .Aicha nawet nie wie co ja czeka.Kocyk wyprany,zabawki spakowane. Na ostatni dzien zeżarła kilka rzeczy pod mą nieobecnoć:mad: .Moze i dobrze,bo nie zdecydowana byłam czy je brac czy nie.Juz nie mam co brac:evil_lol: .Wiec demolka na odchodne zaliczona.:roll: Ciekawe jak sie szybko zaklimatyzuje?W pon biore wolne bo TZ na 24 na służbe idzie:razz: .A potem ma 3 dni wolnego wiec to chyba wystarczy. Ale tam las pod nosem.bedzie zmeczona.:diabloti: p.s.mieszkanko bedzie bardzo psie:cool1: .Bedzie duzo kłaków przywezionych z nami i na Aichy:diabloti: ,zdiecia z owczarkowego kalendarza powsadzałam w antyramy i mam 12 obrazków na sciane z ONkami:diabloti: :diabloti: (ciekawe co na to TZ:diabloti: :evil_lol: ).Reszte kalendarza Aicha zjadła.Normalka:roll: .Poza tym 2 kalendarze z psami:cool3: ,obraz namalowany przeze mnie:cool1: (tyz pies) i w ogóle duzo psów se zażycze od znajomych n parapetówe:diabloti: (figurki,kubeczki,sreczki i takie inne duperelki których mam pełno i je kocham:loveu: .Tylko odkurzac mi sie ich nie kce.:p Tak wiec czymta sie!Zdrówka dla Tiśki Pyrosowej,najlepszego dla Balto,powodzenia kursantom i wszystkim buźka!:loveu: :bye: :cool2: Quote
Recommended Posts