Jump to content
Dogomania

INDORATO Sfora Gregora (Noddy) & OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek (Ofi)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Przeczytałam, dzięki!

Prosimy o więcej fotek Tofika:) Może w weekend znajdziesz trochę czasu? My będziemy walczyli w Presovie,a Ty cyk,cyk, cyk... foteczki maluszkowi, co?

Pzdr.

Oj porobię na pewno, muszę takie na dworze pocykac, bo fajnie czasem w sniegu nurkuje.
Będę tez cały czas kciuki trzymała.
A przed chwilą właśnie wróciłam ze schroniska, bo strasznie dużo zaległości się porobiło.

Posted

Nie wiedziałam. W takim razie - szacuneczek dla Pani, Panno Zuzko!:)
A jak się spotkamy w Katowicach to wezmę ze soba trochę odłożonych rzeczy dla psiaków ze schroniska, OK? To sa jakieś stare smyczki, ale sprawne, obróżki i inne takie. Myślę, że powinny się przydać w schronisku:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie wiedziałam. W takim razie - szacuneczek dla Pani, Panno Zuzko!:)
A jak się spotkamy w Katowicach to wezmę ze soba trochę odłożonych rzeczy dla psiaków ze schroniska, OK? To sa jakieś stare smyczki, ale sprawne, obróżki i inne takie. Myślę, że powinny się przydać w schronisku:)

Pzdr.

Oj tak na pewno się przydadzą, ja właśnie dzisiaj następna smyczkę ze sobą zabrałam, bo mi się z jakiegoś MP trafiła, a moje wszystkie psiórki i tak już nowymi obdzielone z tych konkursów wszystkich.
Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czyli sa postępy, to dobrze.
Repetitio mater studiorum est.... czyli po polsku: powtarzanie jest matką nauczania/nauki. Czyli po prostu trzeba ćwiczyc;)

Pzdr.

Oczywiście, ćwiczenie czyni mistrza ;)

Posted

Gucci13 napisał(a):
piękny :loveu:

Nati28 napisał(a):

Izuuus napisał(a):

Dziękujemy

Asiaczek napisał(a):
Podobaja mu się spacerki?

Pzdr.

Jak widac po zjezonej siersci na grzbiecie i ogonku (odpowiem tutaj) nie bardzo jeszcze mu się pogoda podoba, ale ogólnie wszystko go ciekawi, był już nawet na spacerku ze mną i z Nodkiem u babci( 5 min drogi).
W domu ogonek poprawiam cały czas, ale jeszcze jest taki troszkę podniesiony. Super ogonek ma tylko jak zajada, wtedy jest tak przyklejony do tłowia i sztywno zwinięty.
I cd fotek.

Posted

Gucci13 napisał(a):
Ale stoi:crazyeye:boski maluch:loveu:

Pod tym się podpiszę!
Jeśli by nigdy w życiu nie widziałam dorosłych basków,to bym pomyślałam, że to już jest dorosły piesek!Taki poważny i harmoniczny!