ewelinka_m Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 nie pozwólmy znowu jej wrócić na ulicę :-( Quote
kika22 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Malenka uciekamy do góry:lol: Dziewczyny wrzucie tekst o ogloszeniach na pierwsza stronę;) Quote
erka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Sunię wzięłą dzisiaj do siebie DuDziaczek, jej mama zgodziła się kilka dni przechowac sunię, ale potem nie ma co z nią zrobić:shake::-(. Quote
DuDziaczek Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Warta u mnie.... Ale to Jest DT kilkudniowy max tydzień - naprawde, jeszcze gdyby nie moj tata :shake: to moze byloby inaczej... Napoczątku moj pies na wejsciu przywital ja warczeniem i przyatakowal :cool3: Ale to jego nastraszanie... :eviltong: A teraz juz po ostatnim spacerku sa no... jets niezle :lol: Nawet spacer na 2 smycze nie byl taki zly ;) Warta grzeczna psinka, A Fuxiu przy niej zrobil sie Aniołem :-o Suczka zakumplowala sie z nasza psia gromadą spacerową :lol: Wszyscy znajomi nią zachwyceni :loveu: Quote
DuDziaczek Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Dzisiaj porobie jej nowe fotki :lol: i zabiore sie za ogłaszanie a może komuś ukradnie serce....:loveu: Quote
betel Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 DuDziaczek napisał(a):Warta u mnie.... Ale to Jest DT kilkudniowy max tydzień - naprawde, jeszcze gdyby nie moj tata :shake: to moze byloby inaczej... Napoczątku moj pies na wejsciu przywital ja warczeniem i przyatakowal :cool3: Ale to jego nastraszanie... :eviltong: A teraz juz po ostatnim spacerku sa no... jets niezle :lol: Nawet spacer na 2 smycze nie byl taki zly ;) Warta grzeczna psinka, A Fuxiu przy niej zrobil sie Aniołem :-o Suczka zakumplowala sie z nasza psia gromadą spacerową :lol: Wszyscy znajomi nią zachwyceni :loveu: Dzięki Dudziaczku:lol: Quote
DuDziaczek Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Dzis bylismy na spacerku z arrakis :lol: Sucze super sie dogadaly pily z jednej miski lizaly sie po pycholach :loveu::loveu: Ta sunieczka jest naprawde swietna! -Nie boi sie wystrzałow, kopania pilki, krzyku,samochodow. -Na smyczy chodzi wprost idealnie :loveu: - W domu sie nie zalatwia tylko sygnalizuje ze "coś" jej sie chce :loveu: - Puszczona nie oddala sie na wiecej niz 20 metrow, a jak tylko sie ja zawola odrazu wraca :loveu: - Ona zalizalaby na smierc:evil_lol: Czy moze to ktos dodać do tego co napisała kika :cool3: Zeby zgrac to w 1 fajną całość? Aha no i duuużo fot ze spacerku :lol: cdn ;) Quote
DuDziaczek Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 No I koniec sesyjki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betel Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dodałam twój komentarz do allegro Warty i jedna jej nowa fotkę z dzisiejszego spaceru Quote
DuDziaczek Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Własciwie zostala już przechrzczona na Pume :evil_lol: No tak Puma szuka domku ;) Quote
erka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Piękna z niej suka!:lol: I w dodatku taka mądra i miła! Przeciez taka sunia nie może wrócić na wiochę, gdzie się błąkała, na zmarnowanie:placz:. Prosimy bardzo o pomoc dla Warty-Pumy!:modla: Pomoc potrzebna w szukaniu domu lub chociaz DT, a jeżeli to się nie uda, to mogłybyśmy ją dać na trochę do hoteliku, ale kasy na to brak!:shake: Quote
Recommended Posts