ANETTTA Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 nic brak czasu kurde obiecuje i obiecuje Quote
ANETTTA Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 nie mam kiedy z psracy nie moge a jak wpadam do domu ...mam remont urwanie głowy ......przyzma ise tez ze zapminam w tym wszystkim a teraz jak tu klikam juz za pozno :placz: Quote
Marzenuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Czasem tak niestety jest. Głowa do góry, wkrótce się ułoży i odsapniesz. Quote
malgooska Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ANETTTA nie przejmuj się będzie dobrze ;) Na pewno wszystko się ułoży a Ty już tak bardzo dużo zrobiłaś dla psiaków.... Jeżeli będzie Ci potrzebna jakakolwiek pomoc to pisz.. Quote
Gagasia Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Co u benków. Czy cos wiadomo? Ja mogę tam zadzwonić, tylko proszę napiszcie mi o co mam pytać i wogóle. Nigdy sie takimi sprawami nie zajmowałam, ale...może czas zacząć. Quote
ANETTTA Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 pytac o wzsytko o wiek o kastracje sterylizacje o agresywnosc ............i czy jeszcze sa Gagasia napisał(a):Co u benków. Czy cos wiadomo? Ja mogę tam zadzwonić, tylko proszę napiszcie mi o co mam pytać i wogóle. Nigdy sie takimi sprawami nie zajmowałam, ale...może czas zacząć. Quote
ANETTTA Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 tych misków coraz to wiecej ...mam kolejnego w schronie musze mu zalozyc watek ciesze sie bo on jest kastrat .....wiec wiecie czemu sie ciesze Quote
gagata Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Pytam,bo w Poznaniu jest genialna fundacja, która zajmuje się sterylkami. Ty musiałabyś znależć tylko weta, który za rozsądną cenę by się tego podjął... Quote
ANETTTA Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 no tak ja ze slaska psiaki z łodzi ........trzeba by cos pomyslec ... Quote
ANETTTA Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 podnosze :shake::shake::shake::shake: Quote
ANETTTA Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 dziewczyny łodzianki a moze jakies nowe fotki ladniejsze ...zrobie moze allegro ..pokazemy je swiatu co .... Quote
Recommended Posts