Soema Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 To rozsyłamy na pm? śliczne... mam nadzieję, że się ludziom będzie chciało to przeczytać.. Jak wrócę po zajęciach, to zabieram się za "be".;) EDIT: Salibinka zedytowała post, nie zauważyłam :oops:
salibinka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Karina, editem się nie przejmuj ;) - to tylko koncepcja. Tekst do dowolnego wykorzystania :) Irenko, jak znajdziesz Kogoś do bazarków, to ode mnie troszkę miłych ciuszków dziecięcych, książek i filmów też dołoży, mmm?
paros Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Salibinka, czy można korzystać z Twoich tekstów? :roll:
salibinka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='paros']Salibinka, czy można korzystać z Twoich tekstów? :roll:[/quote] Po to są :lol:
mysza 1 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Zrobiłam Aresikowi ogłoszenia ( ze dwa linki aktywacyjne poszły do Ciebie Irenko na maila) adopcje.org eoferty.com kupiepsa.pl alegratka wyrózniona bonopolska pajeczyna przygarnijzwierzaka adopcjapsa kokosy.pl pineska.pl neeon.pl dwukropek.pl gumtree (nie mogłam w pracy dodac zdjęć, coś tu nie gra).
gonia66 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='irenaka']Salibinko:loveu: Jesteś jedną z niewielu osób, których teksty potrafią mnie tak wzruszyć. Beksa jestem to fakt; ale faktem jest też, że tym razem chyba wszyscy tak będą beczeć jak ja. Ogromnie dziękuję, wklejam tekst na pierwszą stronę i jeżeli pozwolisz, to wykorzystam go również do ogłoszeń.[/quote] Loojjjjj...aleś mnie cioteczko SAlbinko wzruszyła też tym tekstem...czytalam kilka razy niektore zdania...fakt jednak pozostaje faktem...NIC TAM NIE PODKOLORYZOWALAS....to dramat...który jeszcze trwa... Biorę sie powoli za literkę "Z"..i potem "w"...
salibinka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pierwsze 100 osób otrzymało dzisiaj zaproszenia. Jutro kolejne A :)
Ania+Milva i Ulver Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Będe robiła allegro dla Bryzy-na kogo kontakt adopcyjny??
irenaka Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='gonia66']Loojjjjj...aleś mnie cioteczko SAlbinko wzruszyła też tym tekstem...czytalam kilka razy niektore zdania...fakt jednak pozostaje faktem...NIC TAM NIE PODKOLORYZOWALAS....to dramat...który jeszcze trwa... Biorę sie powoli za literkę "Z"..i potem "w"...[/quote] Ja sobie cioteczki zaklepuję sobie literę E. Żeby czasem ktoś się nie pomylił, wystosuję odpowiednie zaproszenia;)
irenaka Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Będe robiła allegro dla Bryzy-na kogo kontakt adopcyjny??[/quote] Aniu, kontakt do Bryzy na pierwszej stronie: [B][FONT=Arial][SIZE=4]Kontakt w sprawie adopcji Burki, Dupcia, Brysia i Bryzy:[/SIZE][/FONT][/B] [B][SIZE=4][FONT=Arial]Agnieszka[/FONT][/SIZE][/B] [EMAIL="[email protected]"][B][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/EMAIL] [B][FONT=Arial][SIZE=4]606363931[/SIZE][/FONT][/B]
Soema Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Wyganiałam stado, wygoniłam chłopa, biorę się za "b". ;)
gusia0106 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Irenko, Kochana moja, [SIZE=6]BRYŚ[/SIZE][SIZE=2] na szczęście od dwóch tygodni [/SIZE][SIZE=6]MA DOM.[/SIZE] :evil_lol:
irenaka Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Gusia:loveu: Normalnie się gubię w tych imionach psiaków z Warszawy. Ania+Milva i Ulver chce robić allegro dla Bryzy,czy Bryza to Bryś?:evil_lol: Normalnie j... sobie robicie z ciotki Ireny.:evil_lol: Ładnie to tak?:evil_lol:
gusia0106 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Soema']Wyganiałam stado, wygoniłam chłopa, biorę się za "b". ;)[/quote] To ja cyknę "c".;)
AgaG Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 dostałam wiadomość. problem w tym, że mam teraz bardzo ograniczone możliwości :( dopiero kończę spłacać długi w hotelu w Wieliczce, mam kilka psów na tymczasach i jednego w hotelu, a dziś do Pati trafi stado wyrzuconych szczeniaków i chcę jej pomóc. jedyne co mi przychodzi do głowy, to prosić o pomoc Magdę Hejdę. teraz wynikła sprawa psów pani Ani i jest stado z Olkusza do wydania, ale może się uda je wcisnąć do programu? choćby w formir zdjęć? zastanawiam się też, czy nie wciągnąć do pomocy krakowskich wetów. nie dać im takich info od was. Moze czasem polecą klientowi psa z Krzyczek? Dr [B]Słow[/B]i[B]ński np. jest zawsze pomocny [/B]
Ania+Milva i Ulver Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Bryza na allegro wyróżnionym [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=580348180]Pomóż wymazać obraz śmierci i cierpienia.Bryza (580348180) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
C&C Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Witam , dostałam wiadomość. Dziękuje.Bardzo cieplutko witam Irenkę- (Carlosek i Colinka tez witają:multi:) Dziewczyny , nie dam rady przeczytać całego wątku-mogę wspomóc troszkę finansowo . Rozumiem ,ze wpłacamy na konto z pierwszej strony. Jeżeli ktoś z Łodzi może zrobić bazarki to mogę coś podrzucić
Soema Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [LEFT]C&C :loveu: mój znajomy praktycznie co tydzień jeździ z Łodzi do Krk, to tak jakby coś trzeba było pomóc :) pomału się rusza,..:multi: Tysiące osób na dogo, a dużo ponad połowa od kilku lat nie zagląda..:roll: Oby Ci co zaglądają nie przeszli obojętnie ;) [/LEFT]
C&C Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Świetnie , jak naszykuje rzeczy na bazarek to dam znac
paros Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Bryza na allegro wyróżnionym [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=580348180]Pomóż wymazać obraz śmierci i cierpienia.Bryza (580348180) - Aukcje internetowe Allegro[/url][/QUOTE] [COLOR="Red"][B]Aniu dopisz do aukcji link do strony psów krzyczkowych[/B][/COLOR] [URL="http://krzyczki.jg1.pl"][B][COLOR="Purple"]http://krzyczki.jg1.pl[/COLOR][/B][/URL] tak jak to jest w aukcjach psiaków, zobacz [URL="http://www.allegro.pl/item537128188_gdyby_ktos_mnie_pokochal_i_dal_mi_dom.html"][B][COLOR="Blue"]TUTAJ w aukcji Patosa[/COLOR][/B][/URL] Robiłam aukcje psów krzyczkowych z Niepołomnic, Patosa, Dupcia, Roxy. Aby niepotrzebnie nie dublować moge wznowić aukcje - które psiaki mam ogłaszać?:roll:
Niuni&Pupi Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Jutro wysyłam [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/19491.html"]Ania+Milva i Ulver[/URL] materiały do bazarku, miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie pod młotek ;)
irenaka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Strasznie Wam :loveu:dziękuję. Widzę, że zaproszenia na wątek przyjęte. C&C - Witaj !!!:loveu: Ona ma takie serce, że i kolaczki kocha i jeszcze psiakom z Krzyczek pomoże. AgaG dziękuję, że jesteś. Ty zapracowana po korzonki włosów jeszcze pamiętasz o Krzyczkach.Myślę o wetach w Krakowie. Z Romkiem będę w pierwszej kolejności plakaty właśnie tam rozwozić. Z resztą propozycji nie wiem jak wyjdzie. Z całą pewnością postaram się na maxa. A reszty towarzystwa na wątku nie witam.;) A tak poważnie, to całuję wszystkich i życzę super dzionka:calus:. Mam nadzieję, że na wątek wejdziecie i chociaż pycholki naszych psiaków wycałujecie. Potrzebują tego bardzo.
Soema Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dopiero 10 osób przeczytało moje pw.. Dwie obiecały pomóc w miarę możliwości :) :loveu: jak wrócę z zajęć dokończę "b" i wezmę się pomału za następną ;)
Recommended Posts