Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To rozsyłamy na pm? śliczne... mam nadzieję, że się ludziom będzie chciało to przeczytać.. Jak wrócę po zajęciach, to zabieram się za "be".;)

EDIT: Salibinka zedytowała post, nie zauważyłam :oops:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karina, editem się nie przejmuj ;) - to tylko koncepcja. Tekst do dowolnego wykorzystania :)

Irenko, jak znajdziesz Kogoś do bazarków, to ode mnie troszkę miłych ciuszków dziecięcych, książek i filmów też dołoży, mmm?

Posted

Zrobiłam Aresikowi ogłoszenia ( ze dwa linki aktywacyjne poszły do Ciebie Irenko na maila)
adopcje.org
eoferty.com
kupiepsa.pl
alegratka wyrózniona
bonopolska
pajeczyna
przygarnijzwierzaka
adopcjapsa
kokosy.pl
pineska.pl
neeon.pl
dwukropek.pl
gumtree (nie mogłam w pracy dodac zdjęć, coś tu nie gra).

Posted

[quote name='irenaka']Salibinko:loveu:
Jesteś jedną z niewielu osób, których teksty potrafią mnie tak wzruszyć.
Beksa jestem to fakt; ale faktem jest też, że tym razem chyba wszyscy tak będą beczeć jak ja.
Ogromnie dziękuję, wklejam tekst na pierwszą stronę i jeżeli pozwolisz, to wykorzystam go również do ogłoszeń.[/quote]
Loojjjjj...aleś mnie cioteczko SAlbinko wzruszyła też tym tekstem...czytalam kilka razy niektore zdania...fakt jednak pozostaje faktem...NIC TAM NIE PODKOLORYZOWALAS....to dramat...który jeszcze trwa...
Biorę sie powoli za literkę "Z"..i potem "w"...

Posted

[quote name='gonia66']Loojjjjj...aleś mnie cioteczko SAlbinko wzruszyła też tym tekstem...czytalam kilka razy niektore zdania...fakt jednak pozostaje faktem...NIC TAM NIE PODKOLORYZOWALAS....to dramat...który jeszcze trwa...
Biorę sie powoli za literkę "Z"..i potem "w"...[/quote]

Ja sobie cioteczki zaklepuję sobie literę E.
Żeby czasem ktoś się nie pomylił, wystosuję odpowiednie zaproszenia;)

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Będe robiła allegro dla Bryzy-na kogo kontakt adopcyjny??[/quote]

Aniu, kontakt do Bryzy na pierwszej stronie:

[B][FONT=Arial][SIZE=4]Kontakt w sprawie adopcji Burki, Dupcia, Brysia i Bryzy:[/SIZE][/FONT][/B]
[B][SIZE=4][FONT=Arial]Agnieszka[/FONT][/SIZE][/B]
[EMAIL="[email protected]"][B][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/EMAIL]
[B][FONT=Arial][SIZE=4]606363931[/SIZE][/FONT][/B]

Posted

Gusia:loveu:
Normalnie się gubię w tych imionach psiaków z Warszawy.
Ania+Milva i Ulver chce robić allegro dla Bryzy,czy Bryza to Bryś?:evil_lol:
Normalnie j... sobie robicie z ciotki Ireny.:evil_lol:
Ładnie to tak?:evil_lol:

Posted

dostałam wiadomość. problem w tym, że mam teraz bardzo ograniczone możliwości :( dopiero kończę spłacać długi w hotelu w Wieliczce, mam kilka psów na tymczasach i jednego w hotelu, a dziś do Pati trafi stado wyrzuconych szczeniaków i chcę jej pomóc. jedyne co mi przychodzi do głowy, to prosić o pomoc Magdę Hejdę. teraz wynikła sprawa psów pani Ani i jest stado z Olkusza do wydania, ale może się uda je wcisnąć do programu? choćby w formir zdjęć? zastanawiam się też, czy nie wciągnąć do pomocy krakowskich wetów. nie dać im takich info od was. Moze czasem polecą klientowi psa z Krzyczek? Dr [B]Słow[/B]i[B]ński np. jest zawsze pomocny [/B]

Posted

Witam , dostałam wiadomość. Dziękuje.Bardzo cieplutko witam Irenkę- (Carlosek i Colinka tez witają:multi:)
Dziewczyny , nie dam rady przeczytać całego wątku-mogę wspomóc troszkę finansowo . Rozumiem ,ze wpłacamy na konto z pierwszej strony.
Jeżeli ktoś z Łodzi może zrobić bazarki to mogę coś podrzucić

Posted

[LEFT]C&C :loveu:
mój znajomy praktycznie co tydzień jeździ z Łodzi do Krk, to tak jakby coś trzeba było pomóc :)

pomału się rusza,..:multi:
Tysiące osób na dogo, a dużo ponad połowa od kilku lat nie zagląda..:roll:
Oby Ci co zaglądają nie przeszli obojętnie ;)
[/LEFT]

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Bryza na allegro wyróżnionym
[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=580348180]Pomóż wymazać obraz śmierci i cierpienia.Bryza (580348180) - Aukcje internetowe Allegro[/url][/QUOTE]

[COLOR="Red"][B]Aniu dopisz do aukcji link do strony psów krzyczkowych[/B][/COLOR] [URL="http://krzyczki.jg1.pl"][B][COLOR="Purple"]http://krzyczki.jg1.pl[/COLOR][/B][/URL] tak jak to jest w aukcjach psiaków, zobacz [URL="http://www.allegro.pl/item537128188_gdyby_ktos_mnie_pokochal_i_dal_mi_dom.html"][B][COLOR="Blue"]TUTAJ w aukcji Patosa[/COLOR][/B][/URL]

Robiłam aukcje psów krzyczkowych z Niepołomnic, Patosa, Dupcia, Roxy.
Aby niepotrzebnie nie dublować moge wznowić aukcje - które psiaki mam ogłaszać?:roll:

Posted

Jutro wysyłam [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/19491.html"]Ania+Milva i Ulver[/URL] materiały do bazarku, miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie pod młotek ;)

Posted

Strasznie Wam :loveu:dziękuję.
Widzę, że zaproszenia na wątek przyjęte.
C&C - Witaj !!!:loveu: Ona ma takie serce, że i kolaczki kocha i jeszcze psiakom z Krzyczek pomoże.
AgaG dziękuję, że jesteś. Ty zapracowana po korzonki włosów jeszcze pamiętasz o Krzyczkach.Myślę o wetach w Krakowie. Z Romkiem będę w pierwszej kolejności plakaty właśnie tam rozwozić. Z resztą propozycji nie wiem jak wyjdzie. Z całą pewnością postaram się na maxa.
A reszty towarzystwa na wątku nie witam.;)

A tak poważnie, to całuję wszystkich i życzę super dzionka:calus:.
Mam nadzieję, że na wątek wejdziecie i chociaż pycholki naszych psiaków wycałujecie. Potrzebują tego bardzo.

Posted

Dopiero 10 osób przeczytało moje pw.. Dwie obiecały pomóc w miarę możliwości :) :loveu:
jak wrócę z zajęć dokończę "b" i wezmę się pomału za następną ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...