Shel Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 http://img694.imageshack.us/img694/1175/2webds4.jpg ale ona słooodka :] Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 http://img694.imageshack.us/img694/1175/2webds4.jpg jakie cuuudo:loveu::loveu: Quote
al'akir Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 http://img694.imageshack.us/img694/1175/2webds4.jpg cud, miód i orzeszki:loveu: Quote
Sprytna Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ależ ona piękna! Ja też posiadam pudelka miniaturowego :) (bez rodowodu) więc zapraszam do nas :) Quote
Cheritka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 No co jest, jedno zdjęcie na dwa tygodnie i koniec :( To nie po pudlowemu Quote
Olcia113 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Jej to zdjęcie z kokardką jest boskie!! Lubię tak ścięte pudelki wyglądają słodziutko! :D Quote
Ismena Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Bardzo przepraszam za zaniedbanie galerii i obiecuję poprawę ;) Strasznie dużo teraz w moim życiu się dzieje i zniknęłam na troszkę z dogomanii. Postaram się w ten weekend pożyczyć aparat i zrobić zdjęcia :) Jest mi bardzo miło, że ktoś o nas pamiętał!:) Dziękuje też za miłe słowa na temat Dolly:loveu: W najbliższych dniach nadrobimy też zaległości w pudelkowych galeriach. Pozdrawiam gorąco z zasypanego Śląska ;) Quote
al'akir Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 poczekamy cierpliwie , na zdjęcia Dolly:loveu: może jakiś filmik:razz: Quote
Cheritka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ismena napisał(a):Bardzo przepraszam za zaniedbanie galerii i obiecuję poprawę ;) Strasznie dużo teraz w moim życiu się dzieje i zniknęłam na troszkę z dogomanii. Postaram się w ten weekend pożyczyć aparat i zrobić zdjęcia :) Jest mi bardzo miło, że ktoś o nas pamiętał!:) Dziękuje też za miłe słowa na temat Dolly:loveu: W najbliższych dniach nadrobimy też zaległości w pudelkowych galeriach. Pozdrawiam gorąco z zasypanego Śląska ;) Mamy nadzieję, że wreszcie nas nawiedzisz :) Quote
al'akir Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 o widzę , że Dolly to już na stałe w kokardce chodzi:loveu: Macie kokardkę na spince czy na gumce? taki ma świetny kolorek , a Ty ją na czarno-biało pokazujesz :eviltong: a tak w ogóle to śliczna jest :loveu::loveu::loveu: Quote
Ismena Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Kokardka jest na gumce ;) Dolly może i ma ładny kolorek, ale na aparacie kolory nie wychodzą za fajne. Musze chyba zainwestować w coś lepszego:razz: Shel, ślicznie dziękujemy :) Dziękujemy za miłe słowa!:loveu: Quote
Ismena Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Wygrzebałam jeszcze jedno zdjęcie. Niestety również czarno-białe. Tym razem bez kokardki;) Quote
Shel Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ty nie wygrzebuj tylko rób nowe i wstawiaj! Pełno! Quote
Ismena Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Obiecuję poprawę:oops: W ten weekend jadę z Dolly na dłuższy spacerek więc zdjęcia na pewno się pojawią:cool3: Quote
Ismena Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Shel']To czekamy na foty :D Będziesz musiała mnie kiedyś koniecznie odwiedzić z aparatem:cool3: *** Dzisiaj Dolly na spacerze rozwaliła sobie aż 2 łapy i mamy po zabawie frisbee:-( Poza tym znowu wracają problemy z uszkami. Coraz więcej nieszczęść spada na moje maleństwo:-( Quote
Shel Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dużo zdrowia dla Dolly! A może to Wy wpadniecie do nas?:P Następnym razem raczej bd na kolakowym spotkaniu. Quote
al'akir Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 co sobie w łapki zrobiła , przecięła o zamarznięty śnieg? zdrowia życzymy ! Quote
Ismena Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Bardzo dziękujemy za życzenia! Shel, mogłabym wpaść, ale obawiam się, że zgubię się w Twoim mieście:diabloti: GPooLCLD, najprawdopodobniej tak :-( Byle do wiosny! Quote
al'akir Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Ismena'] GPooLCLD, najprawdopodobniej tak :-( Byle do wiosny![/QUOTE] musisz jej buty kupić do takich zabaw/sportów na śniegu, bo się będzie kaleczyć :-( Quote
Ismena Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='GPooLCLD']musisz jej buty kupić do takich zabaw/sportów na śniegu, bo się będzie kaleczyć :-([/QUOTE] Już dzisiaj oglądałam buciki i w najbliższym czasie zamówię. Na wiosnę niestety bucików jej zakładać nie będę, a kretynów rozbijających szkło gdzie popadnie nie brakuje:shake: Quote
Recommended Posts