Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo przepraszam za zaniedbanie galerii i obiecuję poprawę ;) Strasznie dużo teraz w moim życiu się dzieje i zniknęłam na troszkę z dogomanii. Postaram się w ten weekend pożyczyć aparat i zrobić zdjęcia :)

Jest mi bardzo miło, że ktoś o nas pamiętał!:) Dziękuje też za miłe słowa na temat Dolly:loveu: W najbliższych dniach nadrobimy też zaległości w pudelkowych galeriach.

Pozdrawiam gorąco z zasypanego Śląska ;)

Posted

Ismena napisał(a):
Bardzo przepraszam za zaniedbanie galerii i obiecuję poprawę ;) Strasznie dużo teraz w moim życiu się dzieje i zniknęłam na troszkę z dogomanii. Postaram się w ten weekend pożyczyć aparat i zrobić zdjęcia :)

Jest mi bardzo miło, że ktoś o nas pamiętał!:) Dziękuje też za miłe słowa na temat Dolly:loveu: W najbliższych dniach nadrobimy też zaległości w pudelkowych galeriach.

Pozdrawiam gorąco z zasypanego Śląska ;)

Mamy nadzieję, że wreszcie nas nawiedzisz :)

• 2 weeks later...
Posted

o widzę , że Dolly to już na stałe w kokardce chodzi:loveu: Macie kokardkę na spince czy na gumce?

taki ma świetny kolorek , a Ty ją na czarno-biało pokazujesz :eviltong:

a tak w ogóle to śliczna jest :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kokardka jest na gumce ;) Dolly może i ma ładny kolorek, ale na aparacie kolory nie wychodzą za fajne. Musze chyba zainwestować w coś lepszego:razz:

Shel, ślicznie dziękujemy :)

Dziękujemy za miłe słowa!:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Shel']To czekamy na foty :D
Będziesz musiała mnie kiedyś koniecznie odwiedzić z aparatem:cool3:

Dzisiaj Dolly na spacerze rozwaliła sobie aż 2 łapy i mamy po zabawie frisbee:-( Poza tym znowu wracają problemy z uszkami. Coraz więcej nieszczęść spada na moje maleństwo:-(

Posted

Bardzo dziękujemy za życzenia!

Shel, mogłabym wpaść, ale obawiam się, że zgubię się w Twoim mieście:diabloti:

GPooLCLD, najprawdopodobniej tak :-( Byle do wiosny!

Posted

[quote name='Ismena']

GPooLCLD, najprawdopodobniej tak :-( Byle do wiosny![/QUOTE]

musisz jej buty kupić do takich zabaw/sportów na śniegu, bo się będzie kaleczyć :-(

Posted

[quote name='GPooLCLD']musisz jej buty kupić do takich zabaw/sportów na śniegu, bo się będzie kaleczyć :-([/QUOTE]

Już dzisiaj oglądałam buciki i w najbliższym czasie zamówię.
Na wiosnę niestety bucików jej zakładać nie będę, a kretynów rozbijających szkło gdzie popadnie nie brakuje:shake: