Ismena Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 GPooLCLD napisał(a): odpoczywa po spacerze:razz:? Tak:diabloti: Zmęczony łobuziak;) Quote
Ismena Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Cheritka napisał(a):Ale postaw ją to ją zobaczymy Za kilka dni postaram się zrobić zdjęcia stojące. Nie lubię zdjęć domowych, bo mój aparat wysiada, a pogoda nie sprzyja długim spacerkom. Poza tym chyba złapało mnie jakieś choróbsko, a niedługo święta więc z tego mrozu uciekam szybko do domku ;) Pozdrawiam! Quote
Ismena Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Equus napisał(a):no i gdzie te zjęcia?;) Będą, obiecuję, ale za jakiś czas. Z samopoczuciem było trochę nie tak, ale już wszystko wraca do normy, więc przez święta zasypię Was zdjęciami ;) Wesołych Świąt wszystkim! :) Quote
Ismena Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Ismena napisał(a):Będą, obiecuję, ale za jakiś czas. Z samopoczuciem było trochę nie tak, ale już wszystko wraca do normy, więc przez święta zasypię Was zdjęciami ;) Wesołych Świąt wszystkim! :) Kilka zdjęć na rozgrzewkę: *** *** *** Quote
lilix4 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 życzenia od Nas http://img199.imageshack.us/img199/8379/bozenarodzenie690kartka.jpg Quote
al'akir Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 świetne świąteczne zdjęcia:) Szczurka nie widzę, tylko piękną pudlicę! a przy okazji Wesołych Świąt! Quote
Bura Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Śliczne te foty, pannica ma piękną pudelinią mordkę :) Quote
Cheritka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Zdjęcia choinkowe bardzo udane, a teraz na śnieg :) bo u nas strasznie sypie. Quote
Ismena Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Dziękujemy za miłe słowa :) Mamy kilka zdjęć z dzisiejszego spacerku, ale nie wiem czy ktoś będzie chciał je oglądać ;) Quote
al'akir Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 miała być relacja ze spaceru:razz: nie doczekałyśmy się:razz: Quote
Ismena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 GPooLCLD napisał(a):miała być relacja ze spaceru:razz: nie doczekałyśmy się:razz: Zdjęcie będą jutro. Zgubił się kabel do aparatu(naprawdę, sam się zgubił!:cool3:) i muszę pożyczyć od znajomego ;) Quote
al'akir Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ismena napisał(a):Zdjęcie będą jutro. Zgubił się kabel do aparatu(naprawdę, sam się zgubił!:cool3:) i muszę pożyczyć od znajomego ;) mi bardzo często giną różne rzeczy, czasem o niektórych zapominam (np. o samochodzie:evil_lol:) Quote
Ismena Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 GPooLCLD napisał(a):mi bardzo często giną różne rzeczy, czasem o niektórych zapominam (np. o samochodzie:evil_lol:) Wow! Chylę czoła :diabloti: Aparat przy samochodzie to pestka:lol: A tutaj troszeczkę inne zdjęcia, ale mojego autorstwa ;) *** *** *** Quote
al'akir Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 zabawna sytuacja , do tej pory znajomi mi to wypominają. Musiałam jechać (samochodem) z miasta A do B, oddalonego o ponad 100km, załatwić coś. Na miejscu zadowolona, że szybko poszło o dziwo - udałam się na ... dworzec. Szczęście mi sprzyjało, bo pociąg odjeżdżał akurat za 10min:). A po powrocie ktoś miły zapytał, gdzie mam samochód!:evil_lol: Widzę, że interesujesz się fotografią. Świetne zdjęcia:lol: Quote
Tepes Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 no to czekamy na zdjęcia Dolly:) http://img704.imageshack.us/img704/4823/naforum8.jpg te super strasznie mi się podoba!!;) pozdrawiamy Quote
Cheritka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku... Ewa z rodzinką Quote
al'akir Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Witamy w 2010 roku:lol: Zdrowia, szczęścia pomyślności i spełnienia marzeń życzymy w tym Nowym Roku:multi: Quote
Ismena Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Bardzo dziękujemy wszystkim za życzenia:loveu: Quote
Recommended Posts