agata51 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Rybc!a napisał(a):Jeśli do hotelu, to tylko do Wioletty . Napisałam już do niej. Czekam na opdowiedź . :) Dlaczego tylko do Wioletty? Quote
Rybc!a Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 agata51 napisał(a):Dlaczego tylko do Wioletty? Bo Wiolecie ufam, Wioleta jest doświadczona i Wioleta jest z mojego miasta. Quote
agata51 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Rybc!a napisał(a):Bo Wiolecie ufam, Wioleta jest doświadczona i Wioleta jest z mojego miasta. Rozumiem. No to czekamy na odpowiedź. Quote
Rybc!a Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Wioleta przyjdzie do nas, do schroniska w środę, lub po środzie. Zobaczy Zuzę, jaka jest duża i co z nią . I zadecyduje . Więc czekamy cierpliwie . :) Quote
gonia66 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Wioletka ma dobre serce- wiem coś o tym- mamy u Niej "naszego" Alfisia...weźmie Zuzię jak nic:roll::roll:No to juz zbierajmy kasę..:lol: Quote
Negri_2008 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Podobnie jak dla Neli (też wolę to imię) deklaruję 30 zł dla Zuzy. Oby jak najszybciej opuściła ten schron :shake: Quote
maarit Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Negri_2008 napisał(a):Podobnie jak dla Neli (też wolę to imię) deklaruję 30 zł dla Zuzy. Oby jak najszybciej opuściła ten schron :shake: Oj a ja nie dam już rady się zadeklarować miesięcznie. Przepraszam Zuza:placz: Obiecałam już innym pieskom...:roll::roll::roll: Quote
gonia66 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Kochan, śliczna sunieczka...ma cudny "wyraz mordki":loveu::loveu:..taki sympatyczny:lol::lol::lol:Dobranoc Zuziu...mam nadzieję, że już niedlugo będziesz hasała po polku u Wioletki:roll::roll: Quote
agata51 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Podtrzymuję swoją deklarację. 30zł/msc. Cierpliwości, Zuzieńko! Quote
Negri_2008 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Rybc!a napisał(a):Wioleta przyjdzie do nas, do schroniska w środę, lub po środzie. Zobaczy Zuzę, jaka jest duża i co z nią . I zadecyduje . Więc czekamy cierpliwie . :) I co Rybciu, sa jakies widoki na pomoc dla Zuzy? :loveu: Quote
Rybc!a Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Wioletta napisała, że pamięta o Zuzi. Z jej hoteliku odeszła Kora- oczywiście, do nowego domu :) Mój tato miał nawet przyjemność ją tam zawieźć :) Więc myślę że są szanse. Czekamy na to, aż Wioletta pojedzie do schroniska zobaczyć małą . Quote
agata51 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Czekamy i czekamy.............. A jak Zuzia sobie radzi w schronisku? Quote
Rybc!a Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Zuza ma nowy dom. Pojechała do niego razem ze swoją boksową koleżanką, Abą , która czekała na dom 3 lata . Będą mieszkały na dworzu, ale z tego co słyszałam warunki naprawdę dobre . No i będą razem- Zuzi będzie raźniej. :) Super ! Quote
Bambino Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Negri_2008 napisał(a):Hura! :multi::loveu: Ja za Negri: HURA. Rybciu, to jak już mamy takie quazi deklaracje po Zuzowe , to może rozejrzysz się za jakąś inną psiną? Dzięki za domek dla Zuzi i koleżanki. :loveu: Quote
gonia66 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 No to cudne wiadomosci- bardzo sie cieszymy:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Bardzo Was przepraszam cioteczki, ale zajrzyjcie i może będziecie mogły pomóc. Do osboty mamy czas na decyzję, czy sunia bedzie mogła pojechać do hotelu. Walczymy o pieniądze....:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/ Cioteczki, chciłabym przypomnieć, że pozostał nam fundusz 152 zł po Neli a potem po Zuzie ;) Quote
Bambino Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Negri_2008']Bardzo Was przepraszam cioteczki, ale zajrzyjcie i może będziecie mogły pomóc. Do osboty mamy czas na decyzję, czy sunia bedzie mogła pojechać do hotelu. Walczymy o pieniądze....:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/ Cioteczki, chciłabym przypomnieć, że pozostał nam fundusz 152 zł po Neli a potem po Zuzie ;) To może Negri zostaw dla Elzy, bo wprawdzie stałych deklaracji jest wystarczająco, ale czasem z tych deklaracji ktoś się wykrusza. Quote
Recommended Posts