Alicja Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 nie mogłabyś szybciej tego domku kupić zanim ja umrę , bo ja szybciej będę stara , bo bym cię jeszcze odwiedziła na tym helu :lol: Quote
Katerinas Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 hehe :) kochana ... nic nie obiecuję. Ale jęsli mi sie kiedyś uda, to napiszę/zadzwonię abyś przyjeżdżała ;) Quote
Alicja Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Katerinas']hehe :) kochana ... nic nie obiecuję. Ale jęsli mi sie kiedyś uda, to napiszę/zadzwonię abyś przyjeżdżała ;)[/QUOTE] muszę sobie dobry wózek załatwić ;) Quote
Katerinas Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 może do tego czasu będzie już dobrze kolej działała.... (o ja optymistka) ;) Quote
zuzolandia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Ja to sie bardziej sklaniam ku górom hih i tam se maly domek postawic ;-) Kurna tzra bylo suczydla nielegalnie rozmnozyc to bym miala i na nowy piec i pralke i domek np w Bukowinie hihihihihi Quote
Katerinas Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Kochana... zawsze jeszcze możesz. ;) Ja mam parę zamówień na szczeniaki po Dorce ;) :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Katerinas']Kochana... zawsze jeszcze możesz. ;) Ja mam parę zamówień na szczeniaki po Dorce ;) :evil_lol:[/QUOTE] no ja po Fruziolu to caly czas;- ) ...a bedzie pani miala młodee bo ja bym chetnie kupił/a hihih tyle ze sucz wysterylizowana i nic z tego;-) Quote
Katerinas Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 hehe ;)a u mnie nie ;) ciiiii.... bo dostanę bana ;) Quote
zuzolandia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Katerinas']hehe ;)a u mnie nie ;) ciiiii.... bo dostanę bana ;)[/QUOTE] taaa niech se ta bananowa młodzież lepiej w ksiązki wejrzy i o tolerancji poczyta ;-) Quote
Alicja Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Katerinas']może do tego czasu będzie już dobrze kolej działała.... (o ja optymistka) ;)[/QUOTE] ja o inwalidzkim piszę :lol: a kolej , wierzysz że jeszcze takie coś będzie istnieć :hmmmm: [quote name='zuzolandia']Ja to sie bardziej sklaniam ku górom hih i tam se maly domek postawic ;-) Kurna tzra bylo suczydla nielegalnie rozmnozyc to bym miala i na nowy piec i pralke i domek np w Bukowinie hihihihihi[/QUOTE] zrobimy z Ozzym krzyżówkę :lol: [quote name='Katerinas']Kochana... zawsze jeszcze możesz. ;) Ja mam parę zamówień na szczeniaki po Dorce ;) :evil_lol:[/QUOTE] działaj , działaj ;) Quote
Katerinas Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='Alicja']ja o inwalidzkim piszę :lol: [/QUOTE] buahaha :lol: Quote
zuzolandia Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Ciekawe coby to wyszła za kombinacyja hihihihihihihihihi Quote
Alicja Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='zuzolandia']Ciekawe coby to wyszła za kombinacyja hihihihihihihihihi[/QUOTE] miszung fix :grins: Quote
anetta Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Hahahahaha, długowłosy amstaff :evil_lol: Właśnie...ciekawe jak by to to wyglądało :PROXY5::diabloti: Quote
zuzolandia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='anetta']Hahahahaha, długowłosy amstaff :evil_lol: Właśnie...ciekawe jak by to to wyglądało :PROXY5::diabloti:[/QUOTE] i duzy łeb z wyłupastymi oczyma hihihih jesuuuuuuuuuuuuu ...........strach sie bac ;-) Quote
Alicja Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='zuzolandia']i duzy łeb z wyłupastymi oczyma hihihih jesuuuuuuuuuuuuu ...........strach sie bac ;-)[/QUOTE] oj tam oj tam , cziułały też mają wyłupiaste ślypka Quote
Katerinas Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 [quote name='anetta']Hahahahaha, długowłosy amstaff :evil_lol: Właśnie...ciekawe jak by to to wyglądało :PROXY5::diabloti:[/QUOTE] [quote name='zuzolandia']i duzy łeb z wyłupastymi oczyma hihihih jesuuuuuuuuuuuuu ...........strach sie bac ;-)[/QUOTE] [quote name='Alicja']oj tam oj tam , cziułały też mają wyłupiaste ślypka[/QUOTE] Kochaniutkie... dzieci Dorki byłyby piękne! A nie z wyłupiastymi oczami i wielkimi łbami :mad: :eviltong: A teraz cieczka... szukam chętnego ;) Quote
Alicja Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='Katerinas']Kochaniutkie... dzieci Dorki byłyby piękne! A nie z wyłupiastymi oczami i wielkimi łbami :mad: :eviltong: A teraz cieczka... szukam chętnego ;)[/QUOTE] może te ślipka to po Ozzym :hmmmm: Quote
Katerinas Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Ale Ozzy nie ma wyłupiastych oczków ;) Quote
malawaszka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='Katerinas']Ładnego chętnego ;) :diabloti:[/QUOTE] o rany rany szkoda, że ciachnęłyśmy Korka!!! takie byłyby cudne kolorowe dzieci: [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/22/dscn2943t.jpg/"][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/1170/dscn2943t.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='Katerinas']Ale Ozzy nie ma wyłupiastych oczków ;)[/QUOTE] no ja nie wiem kogo miały laski na myśli ...może Bogusia Vectrowego :lol: Quote
zuzolandia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 no i tak rodzą sie ploty ....... mialam ja na mysli krzyzówke Ozzika z Fruziolindom hihihihihihihihiihihihihi a to ze Dorka ma pikne oczęta to fakt niezaprzeczalny;-) Quote
Alicja Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='zuzolandia']no i tak rodzą sie ploty ....... mialam ja na mysli krzyzówke Ozzika z Fruziolindom hihihihihihihihiihihihihi a to ze Dorka ma pikne oczęta to fakt niezaprzeczalny;-)[/QUOTE] tak namieszali ze sama nie wiedzialam kto z kim :lol: Quote
Recommended Posts