Jump to content
Dogomania

Dorka i dwa cairn terriery urwisy - Lexi i Legenda ... a w pamięci na zawsze Gaja (') i Saba (')

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Katerinas']hehe :) kochana ... nic nie obiecuję. Ale jęsli mi sie kiedyś uda, to napiszę/zadzwonię abyś przyjeżdżała ;)[/QUOTE]

muszę sobie dobry wózek załatwić ;)

Posted

[quote name='Katerinas']Kochana... zawsze jeszcze możesz. ;) Ja mam parę zamówień na szczeniaki po Dorce ;) :evil_lol:[/QUOTE]

no ja po Fruziolu to caly czas;- ) ...a bedzie pani miala młodee bo ja bym chetnie kupił/a hihih tyle ze sucz wysterylizowana i nic z tego;-)

Posted

[quote name='Katerinas']może do tego czasu będzie już dobrze kolej działała.... (o ja optymistka) ;)[/QUOTE]

ja o inwalidzkim piszę :lol: a kolej , wierzysz że jeszcze takie coś będzie istnieć :hmmmm:

[quote name='zuzolandia']Ja to sie bardziej sklaniam ku górom hih i tam se maly domek postawic ;-)

Kurna tzra bylo suczydla nielegalnie rozmnozyc to bym miala i na nowy piec i pralke i domek np w Bukowinie hihihihihi[/QUOTE]

zrobimy z Ozzym krzyżówkę :lol:

[quote name='Katerinas']Kochana... zawsze jeszcze możesz. ;) Ja mam parę zamówień na szczeniaki po Dorce ;) :evil_lol:[/QUOTE]

działaj , działaj ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='anetta']Hahahahaha, długowłosy amstaff :evil_lol:

Właśnie...ciekawe jak by to to wyglądało :PROXY5::diabloti:[/QUOTE]

i duzy łeb z wyłupastymi oczyma hihihih jesuuuuuuuuuuuuu ...........strach sie bac ;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']i duzy łeb z wyłupastymi oczyma hihihih jesuuuuuuuuuuuuu ...........strach sie bac ;-)[/QUOTE]

oj tam oj tam , cziułały też mają wyłupiaste ślypka

Posted

[quote name='anetta']Hahahahaha, długowłosy amstaff :evil_lol: Właśnie...ciekawe jak by to to wyglądało :PROXY5::diabloti:[/QUOTE]

[quote name='zuzolandia']i duzy łeb z wyłupastymi oczyma hihihih jesuuuuuuuuuuuuu ...........strach sie bac ;-)[/QUOTE]

[quote name='Alicja']oj tam oj tam , cziułały też mają wyłupiaste ślypka[/QUOTE]

Kochaniutkie... dzieci Dorki byłyby piękne! A nie z wyłupiastymi oczami i wielkimi łbami :mad: :eviltong:

A teraz cieczka... szukam chętnego ;)

Posted

[quote name='Katerinas']Kochaniutkie... dzieci Dorki byłyby piękne! A nie z wyłupiastymi oczami i wielkimi łbami :mad: :eviltong:

A teraz cieczka... szukam chętnego ;)[/QUOTE]

może te ślipka to po Ozzym :hmmmm:

Posted

[quote name='Katerinas']Ładnego chętnego ;) :diabloti:[/QUOTE]

o rany rany szkoda, że ciachnęłyśmy Korka!!! takie byłyby cudne kolorowe dzieci:
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/22/dscn2943t.jpg/"][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/1170/dscn2943t.jpg[/IMG][/URL]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='zuzolandia']no i tak rodzą sie ploty .......

mialam ja na mysli krzyzówke Ozzika z Fruziolindom hihihihihihihihiihihihihi

a to ze Dorka ma pikne oczęta to fakt niezaprzeczalny;-)[/QUOTE]
tak namieszali ze sama nie wiedzialam kto z kim :lol: