Katerinas Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='sota36']a skoro serducho mowi o kolakach, briardach i rotkach, to moze ...3:)???? Kochana ;) Czy Ty chcesz abym ja wykitowała i więcej na Dogo nic nie napisała :lol: [quote name='asher']Katerinas, a co ty ze swoją galeria wyprawiasz? :???: Ja mam obecnie 85 stronę, która kończy się postem Soty o zamęcie na głowie (nr 3400). I na liczniku stron widać, że jest jakaś kolejna strona, nr 86, ale... nie mogę na nią wejść :-o Teraz, pisząc posta, zerknęłam sobie w podgląd i faktycznie, post Soty jest ostatni. To skąd ta dodatkowa strona? :cool3: Jakaś tajna dla wtajemniczonych? :mad: Wiesz... ja tak mam też na innych galeriach. Chyba Dogo znów gdzieś nawala. Też wciskam odpowiedz i sprawdzam czy aby czegoś jeszcze nie ma. Nie ma żadnych stron dla niewtajemniczonych ;) (a może są ... a ja o tym nie wiem :icon_roc: ;) ) [quote name='asher']Nooo, widać, że masz sentyment do kudłaczy :loveu: A Buba to cyba miał coś z pudla, albo innego puli? Fajny kudłacz! A jakbyś się zdecydowała na kolaka, to... starannie wybierz hodowlę. Niestety hodowla na jak najpiękniejsze futro zrobiła tej rasie kuku. Ciężko o kolaka z fajną psychiką, który, jak zobaczy owcę, albo inne dziwo, to nie zwieje w panice z podkulonym ogonem :shake: Buba miał sierść lekko kręconą. Trochę właśnie jak puli. Był przekochany. :-) A o kolakach właśnie ostatnio słyszałam taką opinię. Że ciężko o takiego z dobrą psychiką (niestrachliwego). Zresztą coś takiego gdzieś też mi się obiło o uszy o briardach; tyle że dość dawno. [quote name='LAZY']Retrospekcyjne zdjecia boskie!!! Dziękuję :-) Quote
Katerinas Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Na dobranoc coś jeszcze ze staroci ;) Ja to ta większa ;) Mniejsza to moja siostra. No i moja pierwsza psia miłość. Quote
anetta Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ehh, wspominki, też lubie powspominać...:):rolleyes: Kasia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104561 Quote
Katerinas Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='anetta'] Kasia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104561 anetta Napisałam już. Ostatnio żadnego wolno latającego On-a nie widziałam. Ale poprosiłam o zdjęcie. Quote
Katerinas Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Dziś pierwszy dzień po chorobowym wybraliśmy się z Miśkiem na chwilę na ogród. Mój kochany szkrab od razu wziął sie do pracy... przesypywanie piachu ... i zakopywanie drewnianego klocuszka ;) hmmm.... co z niego wyrośnie? ;) Quote
Katerinas Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 A Dora zapytacie? ....... Z Dory zrobił się straszny leniuch :nonono2: ;) Trochę pobiegała za piłką. Ale z niewyraźną miną ;) By po paru razach / przebiegach usiąść okrakiem (boszz... gdzie moja psia dama się podziała ) ... ... i już miała mnie i piłkę w nosie ;) Ciekawsze było obserwowanie ptaszków na gałązkach :niedowia: ;) Quote
sota36 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Michas to zaczal porzadki wiosenne, a Dorcie ogarnelo przesilenie... Quote
LAZY Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Dorcia jest piękna w tej swojej rozkrokowej pozie:razz: Quote
taxelina Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Czesc, zajrzalam do Was zeby przeczytac o Twoich psiakach. Ale widze ze 2 juz nie macie (w tym jednej z chudoscia i nerkami). Jak sie Dorka trzyma kiedy juz jakis czas minal jak jest sama? Quote
Katerinas Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='sota36']Michas to zaczal porzadki wiosenne, a Dorcie ogarnelo przesilenie... chyba tak ;) [quote name='LAZY']Dorcia jest piękna w tej swojej rozkrokowej pozie:razz: To jej chyba z dzieciństwa pozostało :lol: [quote name='deer_1987']Czesc, zajrzalam do Was zeby przeczytac o Twoich psiakach. Ale widze ze 2 juz nie macie (w tym jednej z chudoscia i nerkami). Jak sie Dorka trzyma kiedy juz jakis czas minal jak jest sama? Tak... :sad: Były trzy. Gaja - to ta chora na niewydolność nerek. I Saba Dora przeszła to ciężko. Prawie miesiąc nie jadła lub jadła mikre ilości. I tylko wtedy kiedy karmił ją Michał (mój synek). Najlepiej z ręki lub małej miseczki. Robiliśmy badania, były trochę nie takie jak trzeba. Z czasem wszystko się wyprostowało i Dora przyzwyczaiła się do samotności. Jutro minie rok jak nie ma z nami Saby. :sad: Quote
Toller Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Poza rozkrokowa świetna! Nic, tylko zrobić sesję do psiego Playboy'a :razz: Quote
malawaszka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ehh niedawno tez minął rok jak odszedł Bolo - tak szybko ten czas pędzi... a Dora boska na tej fotce z łapką w gipsie taka niunia malutka :loveu: Quote
sota36 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Je - "moja" Gajeczka!:placz::placz::placz::placz: Kasiu - popatrz - juz prawie rok od kiedy Sabinka.... ( tak ja nazywam).... Quote
Katerinas Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Toller napisał(a):Poza rozkrokowa świetna! Nic, tylko zrobić sesję do psiego Playboy'a :razz: :lol: Brakuje tylko różowego ogonka ;) malawaszka napisał(a):ehh niedawno tez minął rok jak odszedł Bolo - tak szybko ten czas pędzi... a Dora boska na tej fotce z łapką w gipsie taka niunia malutka :loveu: No czas pędzi... A ostatnio wspominałam sobie właśnie jak to niunia w łupce pomykała :-) sota36 napisał(a):Je - "moja" Gajeczka!:placz::placz::placz::placz: Kasiu - popatrz - juz prawie rok od kiedy Sabinka.... ( tak ja nazywam).... Sabina... :sad: Dzięki Jolu... deer_1987 napisał(a):nie myslicie o drugim psie? Myślimy... Quote
sota36 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dla Sabinki w pierwsza rocznice zamieszkania za Teczowym Mostem Quote
anetta Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Piegowata piękność :loveu::loveu::loveu: Dla dziewczyn...[']... Quote
taxelina Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 No to pocieszajce ze myslicie :) Wyglaszczcie Dorke od nas!!! Quote
asher Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ech, to już rok... (') A Dorkowe "wietrzenie przydatków" jest bombowe :roflt: I widać, że w genach to ma, zbereźnica :evil_lol: Quote
Katerinas Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 oj... fot u nas mało ostatnio :roll: Ja dopiero co wyszłam z zapalenia oskrzeli i zapalenia krtani. Michał też chorował. Jakoś tak początek roku wybitnie chorobowo nam się zaczął. :roll: Mam tylko takie... z ogrodu ... Michałowe i Dorkowe przeciąganie się sznurkiem. ... które czasami kończy się tak ;) Mimo, że zima... rowerek też można pomęczyć ;) Quote
Anza&Hacker Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 http://i129.photobucket.com/albums/p218/Katerinas15/Dora/dora317.jpg - piękna ta Twoja sucz :loveu: http://i129.photobucket.com/albums/p218/Katerinas15/Michal/michal424.jpg - mimo upadku, uśmiech z buzi nie schodzi... oto prawdziwy duch walki! :grins: Quote
Recommended Posts