Jump to content
Dogomania

Rambo osobisty jamnik Isadory... i osobista jamniczka Isadory - Ruda Fergie

Recommended Posts

Posted

[quote name='Erazm']Rudzielce dzien miziania i rozbestwiania sie zbliza:evil_lol: przywioze wam yoorka golodupca:evil_lol:

Świnkę morską
chciałaś chyba powiedzieć...
A i wredny babsztyl z Ciebie, bo na wątku bambaryłka Fiodora piszesz, że Yoorek nie jest serdecznym psiakiem a to nie prawda. Przy mnie jest bardzo miły, tylko przy Tobie próbuje niektórych za kostki łapać. :evil_lol:

Posted

gagata napisał(a):
Oj,bo zaraz tam wpadne i Wam radochę focenia popsuję....jako że w kadr sie nie mieszcze przecież....:cool3::evil_lol:

My mamy taki kadr że wszystko wejdzie :)

Posted

Ja tam nie wiem, widziałam Gagatę i mieściła mi się w polu widzenia doskonale...
A swoją drogą, KTOŚ obiecywał że zdjecia z imprezy poswiątecznej u Evy powysyła mailem a ja nico nie mam, nico...

Posted

deer_1987 napisał(a):
Czyj to ogrodek ? :D

a takich znajomych

gagata napisał(a):
Toś zadbała o romantyczna scenerię dla rudzielców...:lol:

one akurat ze mną nie były :)

Posted

ta nie byly:cool1: rambus w kociej skorze, a ciotki nie poznaly. /sorki, ale pisze jedna lapa, bo mam w drugiej moje pol kilo nieszczescia/

Posted

Erazm napisał(a):
ta nie byly:cool1: rambus w kociej skorze, a ciotki nie poznaly. /sorki, ale pisze jedna lapa, bo mam w drugiej moje pol kilo nieszczescia/

a no rzeczywiscie... nie poznalam ze to on :cool3::cool3: