Jump to content
Dogomania

Warszawa Brodno- wlasciciel po operacji, pomoc w spacerach na cito!!!!!

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erazm wysłałam panu zainteresowanemu psiakiem zdjęcia Milki i dostałam taką odpowiedź:

Witam Byłem trochę w rozterce po tych poprzednich pani
ofertach.Najfajniejsze są labradory,spaniele,ale jak spojrzałem na
zdjęcie Milki st2wierdziłem że jest to pies którego szukam.Bardzo
przypomina mi naszego ostatniego pieska.Patrząc na zdjęcie Milki wróciły
wspomnienia.Mam taką prośbę do pani;Nie ma sensu więcej szukać.Proszę o
więcej szczegółów na temat Milki.Wiek jej miejsce dokładne jej
pobytu.Proszę mi pomóc w adopcji tego psa,zwłaszcza że pies znajduje się
pod Warszawą co ułatwi trochę sprawę.To jest ta której
szukałem.Dziękuje i proszę o wszelką pomoc w przygarnięciu
Milki.Pozdrawiam. Dariusz.Sz.

Proszę o numer kontaktowy by pan mógł się z kimś skontaktować w sprawie adopcji

Posted

Dzieki,nie dziekuje BARDZO< bo sie cala trzese, oby... wkleilam all malej, tam jest bezposredni numer do opiekunki z hoteliku. Tak jak napisalam na watku gdyby byl problem ze skontaktowaniem( tam jest dziura i czasem nie mozna sie dodzwonic )to poprosze o jakis numer na pw i zadzwonie, od niedzieli jestem w Polsce.

Posted

[quote name='Erazm']Nie, ani u Ciebie , ani u Danusi w ogloszeniach :shake:, Poczatek numeru 604, a nie 601

W allegro poprawiłam, do Danki napisze ale ona będzie chyba jutro dopiero.

Posted

Dopiero dziś tu trafiłam.
To straszne, człowiek szuka domu, szczęśliwie żyje w nieświadomości a psinka na Paluchu...
A jak sie dowiedziałś że ona tam jest?

Posted

beka napisał(a):
Dopiero dziś tu trafiłam.
To straszne, człowiek szuka domu, szczęśliwie żyje w nieświadomości a psinka na Paluchu...
A jak sie dowiedziałś że ona tam jest?

Panienka leciała w bola. Kłamała że chodzi do lekarza. Poczuła kilka razy pomoc finansową i usiłowała doić dalej robiąc w bambuko. Jak zorientowała się, że nic z tego to... pewnego dnia zadzwoniłą ze Milka uciekła 2 dni wstecz jej mamuci. A ona jest na wyjeżździe i dopiero się dowiedziała. Jakoś rozpaczy w głosie panienki nie wyczuwało się. Zresztą jak się domyślałyśmy nowy narzeczony na tapecie właśnie był.

Dzięki uporowi Erazm udalo się znaleźć sunie na Paluchu. Tam zresztą okazało się, ze termin rzekomej ucieczki suni nie zgadza się o dwa dni. Panienka postawiona pod ścianą (adoptowała i nie rpzestrzegała Ustawy) raczyhłą pojechać z Erazm na Paluch aby odebrać Milke. Milkę przewiozłyśmy do hoteliku, po drodze zajrzałysmy do wetów (poleconych przeze mnie) aby odebrać jakąś dokumentację. I tu okazało się, że nie zgłąszałą sie regularnie na wizyty. Mnie mówiłą ze chodzi co tydzień, a była 3 razy i to w odstępach parotygodniowych. Nie przestrzegała zaleconej diety. Milka dopiero teraz nabiera wyglądu. To był taki kochany psiak, śliczny. Nadal jest świetna, niesamowicie pogodna, radosna, serdeczna.

Była u mnie na tymczasie kilka dni, a poznała mnie i skrętom w chińskie osiem z radości nie było końca.

Posted

Dostałam dzisiaj wiadomość od pana Dariusza kontaktował się z panią Anią u której jest Falka. Umówili się na środę że pan odwiedzi suczkę by mogli się bliżej poznać. W związku z tym że pan bedzie wyjeżdżał i wracał 13 sierpnia wtedy też jak wszystko będzie ok poodwiedza jeszcze Falkę by się lepiej poznali no i resztę procedury już każdy zna:lol:

Posted

Gisic87 napisał(a):
Dostałam dzisiaj wiadomość od pana Dariusza kontaktował się z panią Anią u której jest Falka. Umówili się na środę że pan odwiedzi suczkę by mogli się bliżej poznać. W związku z tym że pan bedzie wyjeżdżał i wracał 13 sierpnia wtedy też jak wszystko będzie ok poodwiedza jeszcze Falkę by się lepiej poznali no i resztę procedury już każdy zna:lol:

Odetchnę jak się już stanie. A wierzę w to, znam sunię potrafi zauroczyć. Przemiły, przeuroczy psiak. Aż niesamowite ze pozostała tak pogodnym, kontaktowym i przyjaznym psem.