Isadora7 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 JeŻdem, nareszcie ta machina dogowa łazi jakoś. Siębiore brakowało mi poczatku historii i zdjęcia. Quote
Isadora7 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Aukcja Falki Byłam tylko kaprysem swoje pani - śliczna Falka (696133126) - Aukcje internetowe Allegro wyróżniona, pogrubiona, podświetlona. Quote
danka1234 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 No Falciu śliczne masz allegro,pewnie sie na domek przełoży.;) Quote
Isadora7 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Erazm napisał(a):cisza straszna...........:shake: Przydałoby się trochę nowych zdjęć, żeby było widać ruch u dziewczynki. Quote
Gisic87 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Erazm wysłałam panu zainteresowanemu psiakiem zdjęcia Milki i dostałam taką odpowiedź: Witam Byłem trochę w rozterce po tych poprzednich pani ofertach.Najfajniejsze są labradory,spaniele,ale jak spojrzałem na zdjęcie Milki st2wierdziłem że jest to pies którego szukam.Bardzo przypomina mi naszego ostatniego pieska.Patrząc na zdjęcie Milki wróciły wspomnienia.Mam taką prośbę do pani;Nie ma sensu więcej szukać.Proszę o więcej szczegółów na temat Milki.Wiek jej miejsce dokładne jej pobytu.Proszę mi pomóc w adopcji tego psa,zwłaszcza że pies znajduje się pod Warszawą co ułatwi trochę sprawę.To jest ta której szukałem.Dziękuje i proszę o wszelką pomoc w przygarnięciu Milki.Pozdrawiam. Dariusz.Sz. Proszę o numer kontaktowy by pan mógł się z kimś skontaktować w sprawie adopcji Quote
Erazm Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Dzieki,nie dziekuje BARDZO< bo sie cala trzese, oby... wkleilam all malej, tam jest bezposredni numer do opiekunki z hoteliku. Tak jak napisalam na watku gdyby byl problem ze skontaktowaniem( tam jest dziura i czasem nie mozna sie dodzwonic )to poprosze o jakis numer na pw i zadzwonie, od niedzieli jestem w Polsce. Quote
Gisic87 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Podałam numer telefonu panu jednak dzwonił tam i nie ma takiego numeru? Czy aby na pewno a aukcji dobrze numer napisany? Quote
Erazm Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Tam sa problemy z zasiegiem, wtysle na pw jeszcze raz Quote
Erazm Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Isadora jest blad w allegro w numerze telefonu, zaczyna sie 604, reszta jest poprawnie Quote
Isadora7 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Erazm']Tam sa problemy z zasiegiem, wtysle na pw jeszcze raz Poprawiłam zobacz czy jest OK? Quote
Erazm Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Nie, ani u Ciebie , ani u Danusi w ogloszeniach :shake:, Poczatek numeru 604, a nie 601 Quote
Isadora7 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Erazm']Nie, ani u Ciebie , ani u Danusi w ogloszeniach :shake:, Poczatek numeru 604, a nie 601 W allegro poprawiłam, do Danki napisze ale ona będzie chyba jutro dopiero. Quote
danka1234 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Jestem powiadomiona i zaraz naniose poprawki w ogłoszeniach. Tylko w adopcja psa nie da sie zmienić.;) Quote
danka1234 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Moze nie bedzie tak żle i wszystko sie jeszcze obróci na dobre.;) Quote
Gisic87 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Przekazałam panu numer telefonu dzisiaj ma dzwonić do dziewczyny u której jest Falka Quote
danka1234 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Gisic87 napisał(a):Przekazałam panu numer telefonu dzisiaj ma dzwonić do dziewczyny u której jest Falka czekamy zatem na dobre wiesci.;) Quote
beka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dopiero dziś tu trafiłam. To straszne, człowiek szuka domu, szczęśliwie żyje w nieświadomości a psinka na Paluchu... A jak sie dowiedziałś że ona tam jest? Quote
Isadora7 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 beka napisał(a):Dopiero dziś tu trafiłam. To straszne, człowiek szuka domu, szczęśliwie żyje w nieświadomości a psinka na Paluchu... A jak sie dowiedziałś że ona tam jest? Panienka leciała w bola. Kłamała że chodzi do lekarza. Poczuła kilka razy pomoc finansową i usiłowała doić dalej robiąc w bambuko. Jak zorientowała się, że nic z tego to... pewnego dnia zadzwoniłą ze Milka uciekła 2 dni wstecz jej mamuci. A ona jest na wyjeżździe i dopiero się dowiedziała. Jakoś rozpaczy w głosie panienki nie wyczuwało się. Zresztą jak się domyślałyśmy nowy narzeczony na tapecie właśnie był. Dzięki uporowi Erazm udalo się znaleźć sunie na Paluchu. Tam zresztą okazało się, ze termin rzekomej ucieczki suni nie zgadza się o dwa dni. Panienka postawiona pod ścianą (adoptowała i nie rpzestrzegała Ustawy) raczyhłą pojechać z Erazm na Paluch aby odebrać Milke. Milkę przewiozłyśmy do hoteliku, po drodze zajrzałysmy do wetów (poleconych przeze mnie) aby odebrać jakąś dokumentację. I tu okazało się, że nie zgłąszałą sie regularnie na wizyty. Mnie mówiłą ze chodzi co tydzień, a była 3 razy i to w odstępach parotygodniowych. Nie przestrzegała zaleconej diety. Milka dopiero teraz nabiera wyglądu. To był taki kochany psiak, śliczny. Nadal jest świetna, niesamowicie pogodna, radosna, serdeczna. Była u mnie na tymczasie kilka dni, a poznała mnie i skrętom w chińskie osiem z radości nie było końca. Quote
Gisic87 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dostałam dzisiaj wiadomość od pana Dariusza kontaktował się z panią Anią u której jest Falka. Umówili się na środę że pan odwiedzi suczkę by mogli się bliżej poznać. W związku z tym że pan bedzie wyjeżdżał i wracał 13 sierpnia wtedy też jak wszystko będzie ok poodwiedza jeszcze Falkę by się lepiej poznali no i resztę procedury już każdy zna:lol: Quote
Isadora7 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Gisic87 napisał(a):Dostałam dzisiaj wiadomość od pana Dariusza kontaktował się z panią Anią u której jest Falka. Umówili się na środę że pan odwiedzi suczkę by mogli się bliżej poznać. W związku z tym że pan bedzie wyjeżdżał i wracał 13 sierpnia wtedy też jak wszystko będzie ok poodwiedza jeszcze Falkę by się lepiej poznali no i resztę procedury już każdy zna:lol: Odetchnę jak się już stanie. A wierzę w to, znam sunię potrafi zauroczyć. Przemiły, przeuroczy psiak. Aż niesamowite ze pozostała tak pogodnym, kontaktowym i przyjaznym psem. Quote
Recommended Posts