Isadora7 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Erazm napisał(a):Pozwole sobie wkleic wiadomosc z wczoraj, bo p. Dariusza na razie nie ma, a takie wiadomosci to miod na serce wszystkich, ktorzy wlozyli prace w Falke Witam pani Beato.Skorzystałem z pani rady i odwiedziłem ten profil.Muszę pani napisać że Falka nad podziw dobrze odoptuje się do nowych warunków.Wskakuje mi na kolana jak mały szczeniak.Jest to pieszczkocha jakich mało Wieeeeedziałam ze Falak sie zachowa Quote
Erazm Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 jak pod gorke to pod gorke,:placz: Nowy wasciciel malej ma trafic do szpitala, 24 pazdziernik, na operacje kolana, szukamy ludkow, ktory by mogli z mala wychodzic raz dziennie na dluzszy spacer. Chociaz tyle i az tyle... Wiem, ze ciezko...Kto wie cokolwiek dajcie znac..Mala jest przyjazna psom, sukom, ludziom .... Quote
teapot Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 O cholera! Dla mnie to praktycznie koniec świata- nie dam rady. :shake: Quote
Isadora7 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Jezusiczku czemu temu psiakowi tak to idzie :(. Będę pytać gdzie się da. Jasssny gwint daleko i dla mnie :(, ale będe szukać. Quote
Erazm Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Wrzucam dogomape i wyskauja mi tylko lecznice:placz: Quote
Recommended Posts