Poker Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Pewnie,że mi go szkoda.Jak go pokazałam mężowi ,to potem pytał co z nim.Obawiam się sytuacji,że może rzeczywiście okazać się agresywny i co ja zrobię z nim wtedy?Wyjeżdżam za 10 dni i co oddam go do schronu z powrotem ?:angryy: Na czym polega jego agresywność? Quote
GoskaGoska Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 przez 10 dni moglabys się przekonac , jaki jest w warunkach domowych. Moze jednak nie bylo by tak zle, wiem, ze latwo się piszę.....tylko jesli nie dostanie szansy u Ciebie to raczej juz po nim. Quote
Poker Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 a jak będzie źle , to co zrobię? mam nie jechać na urlop? i umrzeć z przemęczenia ? Nich się Koper zlituje i go jutro wypróbuje, a nie może ktoś inny tego zrobić,jeżeli ona nie ma czasu? Quote
irysek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 psiaki u nas w schronie czesto maja notatke "agresywny". psotka niby byla agresywna i masa innych psow, ktora zdazyli uspic. a wcale tak nie bylo. nie wyglada na takiego poza tym. jest uroczy, ale wszystko sie wyjasni jutro miejmy nadzieje, jak koper wyciagnie go na spacer :) oby jej nie pogryzl hihi a wszystko powinno byc dobrze. Quote
Talcott Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Jeszcze nie wiadomo!! Kopro- testy ma przejść dziś:razz::razz::razz: Quote
Poker Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 zadzwoniłam do schroniska w jego sprawie.Słyszałam opinię p.B,który powiedział,że to bardzo fajny pies,żaden agresor.Czekam na telefon wyjaśniający sytuację.Jeżeli się potwierdzi wyrok na niego,zabieram go dziś. Quote
Poker Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 udało mi się załatwić sprawę telefonicznie.Ma skreślony wyrok,MUSIMY SZUKAĆ MU DOMU. Jest po zmarłym właścicielu i sąsiad oddając go powiedział,że nie radził sobie z nim,bo był do niego agresywny. Bardzo się cieszę :multi: Kto porobi mu ogłoszenia?? Plizzzz Quote
luka1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Poker - brawo, czy na pewno wymazali mu tę L.? Teraz nie wolno mu zginąć. Sąsiad musiał powiedziec że nie daje rady bo by go nie przyjęli - tak jest u nas. Trzymam kciuki za Miska. Quote
BIANKA1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Wiedziałam , że Ciotka Poker sie skusi :cool3: Ostatni tymczas ino jej mignął :evil_lol: Ja to bym go opitoliła na łyso , mniej zachodu przy krótkim włosie :eviltong: Quote
Poker Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 wymazali,wymazali,jeszcze powiedzieli,że możemy na spokojnie szukać domu,on podobno daje sobie zupełnie dobrze radę. Nie biorę go w tej sytuacji,bo jak pisałam mam okres gościowo - wyjazdowy, wzięłabym go teraz tylko w ostateczności,gdyby groziła mu L. Opinię o nim słyszałam osobiście przez telefon jak odpowiadał na moje pytania przekazywane przez B. Jeżeli wrócę z urlopu w połowie września,a nie znajdziemy do tej pory domu i nie będzie większej bidy do ratowania,to go wezmę. Chyba ,że mój mąż zdecyduje inaczej,bo bardzo się nim przejął. Robi postępy :evil_lol::evil_lol: Quote
Koperek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Kopra nie pogryzł, bo go koper na spacer nie wyciągnął, niestety. Dzisiaj nie dzień na sprawdzanie psa- wcześniej sama bym go zagryzła. Zacznę od poniedziałku lepiej funkcjonować to się przelecę. Quote
kikou Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 poprosiłam Dinke, zrobiła mu Ciotuchna kilka ogłoszeń.... Quote
Poker Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='kikou']poprosiłam Dinke, zrobiła mu Ciotuchna kilka ogłoszeń....[/quote] to świetnie,dzięki Quote
Poker Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 może ktoś ciebie wypatrzy, :roll: zanim będę mogła Cię wziąć na DT :cool3: Quote
bogusika1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 witaj Misiaczku tak kolo poludnia a ty dalej nie masz domku:placz::-(,do gory psiaku:multi: Quote
kikou Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='bogusika1']witaj Misiaczku tak kolo poludnia a ty dalej nie masz domku:placz::-(,do gory psiaku:multi:[/quote] dziewczyny błagam zamiast hopania, niech każda tylko jedno ogloszenie zrobi na jakimś portalu ulubionym to dużo bardziej zwiększy szanse pieska na życie........ Quote
xmartix Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='kikou']dziewczyny błagam zamiast hopania, niech każda tylko jedno ogloszenie zrobi na jakimś portalu ulubionym to dużo bardziej zwiększy szanse pieska na życie........[/quote] to masz racje!! Quote
GoskaGoska Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 no kogo dawac numer od mnie gumtree.pl - ale napisalam ze agresor - a juz teraz nie wiem co o nim pisac:( , jak nieagresor to czemu wczesniej mu dali L :( Quote
Recommended Posts