Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie,że mi go szkoda.Jak go pokazałam mężowi ,to potem pytał co z nim.Obawiam się sytuacji,że może rzeczywiście okazać się agresywny i co ja zrobię z nim wtedy?Wyjeżdżam za 10 dni i co oddam go do schronu z powrotem ?:angryy:
Na czym polega jego agresywność?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

przez 10 dni moglabys się przekonac , jaki jest w warunkach domowych.
Moze jednak nie bylo by tak zle, wiem, ze latwo się piszę.....tylko jesli nie dostanie szansy u Ciebie to raczej juz po nim.

Posted

a jak będzie źle , to co zrobię? mam nie jechać na urlop? i umrzeć z przemęczenia ?
Nich się Koper zlituje i go jutro wypróbuje, a nie może ktoś inny tego zrobić,jeżeli ona nie ma czasu?

Posted

psiaki u nas w schronie czesto maja notatke "agresywny". psotka niby byla agresywna i masa innych psow, ktora zdazyli uspic. a wcale tak nie bylo. nie wyglada na takiego poza tym. jest uroczy, ale wszystko sie wyjasni jutro miejmy nadzieje, jak koper wyciagnie go na spacer :)
oby jej nie pogryzl hihi a wszystko powinno byc dobrze.

Posted

zadzwoniłam do schroniska w jego sprawie.Słyszałam opinię p.B,który powiedział,że to bardzo fajny pies,żaden agresor.Czekam na telefon wyjaśniający sytuację.Jeżeli się potwierdzi wyrok na niego,zabieram go dziś.

Posted

udało mi się załatwić sprawę telefonicznie.Ma skreślony wyrok,MUSIMY SZUKAĆ MU DOMU.
Jest po zmarłym właścicielu i sąsiad oddając go powiedział,że nie radził sobie z nim,bo był do niego agresywny.
Bardzo się cieszę :multi:
Kto porobi mu ogłoszenia?? Plizzzz

Posted

Poker - brawo, czy na pewno wymazali mu tę L.? Teraz nie wolno mu zginąć. Sąsiad musiał powiedziec że nie daje rady bo by go nie przyjęli - tak jest u nas.
Trzymam kciuki za Miska.

Posted

Wiedziałam , że Ciotka Poker sie skusi :cool3: Ostatni tymczas ino jej mignął :evil_lol:
Ja to bym go opitoliła na łyso , mniej zachodu przy krótkim włosie :eviltong:

Posted

wymazali,wymazali,jeszcze powiedzieli,że możemy na spokojnie szukać domu,on podobno daje sobie zupełnie dobrze radę.
Nie biorę go w tej sytuacji,bo jak pisałam mam okres gościowo - wyjazdowy, wzięłabym go teraz tylko w ostateczności,gdyby groziła mu L.
Opinię o nim słyszałam osobiście przez telefon jak odpowiadał na moje pytania przekazywane przez B.
Jeżeli wrócę z urlopu w połowie września,a nie znajdziemy do tej pory domu i nie będzie większej bidy do ratowania,to go wezmę.
Chyba ,że mój mąż zdecyduje inaczej,bo bardzo się nim przejął. Robi postępy :evil_lol::evil_lol:

Posted

Kopra nie pogryzł, bo go koper na spacer nie wyciągnął, niestety. Dzisiaj nie dzień na sprawdzanie psa- wcześniej sama bym go zagryzła.

Zacznę od poniedziałku lepiej funkcjonować to się przelecę.

Posted

[quote name='bogusika1']witaj Misiaczku tak kolo poludnia a ty dalej nie masz domku:placz::-(,do gory psiaku:multi:[/quote]

dziewczyny błagam zamiast hopania, niech każda tylko jedno ogloszenie zrobi na jakimś portalu ulubionym to dużo bardziej zwiększy szanse pieska na życie........

Posted

[quote name='kikou']dziewczyny błagam zamiast hopania, niech każda tylko jedno ogloszenie zrobi na jakimś portalu ulubionym to dużo bardziej zwiększy szanse pieska na życie........[/quote]

to masz racje!!