Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

leni356 napisał(a):
Wysłałam 100 zł dla Majkiego. Może jeszcze ktoś się dołoży?

Szkoda że on tak daleko od Wwy, mogłabym do niego wpaść. Cudny pies, nie mogę uwierzyć że go jeszcze nikt nie wziął

Dziękuję Ci Leni w imieniu psiaka i P.Wandy :)

Majki ma mały problem, czasami potrafi pokazać różki. Dlatego ciężko mu znaleźć dom.

Posted

Wiele psów potrafi pokazać różki, miałam takiego spaniela, warkoł straszny i chapsnąć potrafił. Ale przy łagodnym traktowaniu to i z innymi psami w domu się dogadywał.

Posted

w górę!
najpiękniej byłoby, gdyby znalazł się właściciel z doświadczeniem, jeśli on ma w genach PONa, to nie dziwota, że trudny, bo one nie lubią obcych osób, pewnie potrzebowałby troche czasu, żeby zobaczyć, ze ten obcy to swój. Piekny pies...

Posted

Ogłoszenia
[FONT=Verdana]tablica.com[/FONT]
[FONT=Verdana]morusek.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]Alegratka.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]eoferty.com.pl[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][FONT=Arial]animalia.pl[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana]adopcjapsa.pl [/FONT]
[FONT=Verdana]neeon.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]pajeczyna.pl
pineska.pl
[/FONT]
[FONT=Verdana]Kupsprzedaj.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]Adin.pl.[/FONT][FONT=Verdana]
najpewniej.pl [/FONT]
[FONT=Verdana]aleokazja.pl
olx.pl
[/FONT]
[FONT=Calibri]www.ogloszenia.interpress.net.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]darmobranie.pl[/FONT]

Posted

mamanabank napisał(a):
w górę!
najpiękniej byłoby, gdyby znalazł się właściciel z doświadczeniem, jeśli on ma w genach PONa, to nie dziwota, że trudny, bo one nie lubią obcych osób, pewnie potrzebowałby troche czasu, żeby zobaczyć, ze ten obcy to swój. Piekny pies...

To prawda. U nas jest PONek na osiedlu i powarkuje jak go ktoś obcy chce pogłaskać. Za swoimi właścicielami biega i sam się pilnuje coby mu za daleko nie odeszli

Posted

dzis miałam bardzo zainteresowany telefon. Pani jest z Kalisza. Do kogo skierowac o informacje odnośnie zachowań w stosunku do kotów i zwierząt?

Posted

z tego co wiem, to do innych psow nie jest agresywny, chyba, ze beda go prowokowac i powarkiwac. jaki jest do psow tego nie wie nikt. u pani wandy tez za bardzo kotow na oczy nie widzial, bo one tam zamkniete sa w kociarni, nie chodza luzem.

(zeby tylko pani wanda nie zniechecila ludzi do adopcji, bo ja juz nie wiem czy ona chce go wydac, kilka razy na horyzoncie byl dom i klapa, bo opisala go na wielkiego agresora i ze do normalnego domu sie nie nadaje, bo ma swoje humory itd. Humory ma, ale wszystko jest do ogarniecia, ludzie zyja cale lata z takimi psami i jest ok. Poza tym majkel jest przepiekny.)

Posted

podalas im luka nr do pani wandy? myslalam, ze sama z nia pogadasz i wypytasz o to co chcieli wiedziec ci ludzie. znajac zycie pani wanda ich zniecheci i majkidalej bedzie siedzial w przytulisku... ;(

Posted

no tak. Proszę powiedzcie kto podejmuje konkretne decyzje w sprawie Majkela. Bez sensu jest szukanie domu dla psa, a kiedy ktoś się nim zainteresuje nie wiadomo z kim gadać. Ja jestem ciut daleko od Przyborówki (?), z tego co wiem P. Wanda ma ostrożny stosunek do adopcji Majkela. Może więc on ma tam pozostać na stałe?
Podawanie telefonu do przytuliska - to z góry przegrana sprawa.
Pomyślcie - co robić dalej?