Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Weronia']oprócz tego, ze ostatnio chciał mnie ugryźć w nogę to super:D ale to chyba dlatego,ze go przestaszyłam. potem sie pogodziliśmy :eviltong:[/quote]

Widzę że potrafisz się rozdwoić :eviltong: Swarzędz, i to przytulisko... zazdroszczę ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Okamia']Widzę że potrafisz się rozdwoić :eviltong: Swarzędz, i to przytulisko... zazdroszczę ;)[/quote]

Okamia nie zazdrość tylko się ładuj do nas!! :eviltong:
Goście mile widziani:)

Posted

[quote name='Weronia']Okamia nie zazdrość tylko się ładuj do nas!! :eviltong:
Goście mile widziani:)[/quote]

Właśnie problem w tym że czasu brak :-( Jak bym miała czas to wiedz że już bym tam była :roll:
Na razie mam jeden weekend w miesiącu wolny nie licząc spacerow z moim futrem :roll:

Posted

a my caly czas szukamy dla niego dt. zeby uwolnic go og kaganca.

bianko droga, czy moglabys tej sprawy popilnowac. bo ja nie mam stycznosci z tymi ludzmi itd. wiem, ze kiepsko z czasem u ciebie, ale moze jednak chwilke raz na kilka dni by sie znalazla, zeby edyty podpytac czy reszty. byloby super :loveu:

Posted

no wlasnie, ciekawa czy pani wanda znalazla chwilke, zeby kupic majkelowi nowy kaganczyk. bo ten co mial jak ja bylam byl straszny. taki skladany z kilku czesci, majekla cisnal lekko w pyszczek, a ten sie ciagle drapal lapkami po mordce. okropny widok. bidunio jeden. dobrze ze noca spi sobie bez kaganczyka :) ma chlopak chwile wytchnienia.

Posted

a mam pomysl, zadzwon moze do pani wandy i spytaj o kaganiec. ona bedzie wiedziala jaki to rozmiar. a jak kupila to tez powie. powiedz ze wystawiasz caly czas allegro majkelowi :)
to bedzie kojarzyla.

Posted

a co to jest kw?
mi sie rowniez wydaje, ze to pon. ale nie ma komu zmienic tytulu :)

myslalam, ze bierzesz go na dt, dlatego bedzie mozna tytul zmienic :-(

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]PROSZĘ O GŁOSY NA KRAKVECIE!!!
GŁOSUJEMY NA PRZYBORÓWKO (P.WANDA)
[/COLOR]każdy głos się liczy..[/SIZE][/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-glosujemy-na-przytulisko-p-wandy-w-przyborowku-105760/index237.html"][COLOR=#000000]Krakvet-Głosujemy na Przytulisko P. Wandy w Przyborówku[/COLOR][/URL]

[URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=8933"][COLOR=#000000]Forum o psach i kotach[/COLOR][/URL]

przepraszam za offa..:oops: