Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Rzecz w tym Luko, ze trudno oglaszac gdziekolwiek psa z etykietka "agresywny"..on najpierw musi trafic na tymczas..[/quote]

Może z nim nie jest tak żle, może to tylko "etykietta" - trzeba psa poznac by poznac dlaczego reaguje agresywnie. A może był to jedyny wybryk?
Agnieszka nie skreślaj go.

Posted

Niech to licho porwie , :angryy: czemu nie podsunęłyście mi go :-(,
teraz przechlapane, bo przyjeżdza do mnie sunia z Włocławka

Posted

Z tego co wyczytalam to wlasciciel jego umral, resztę to juz dziewczyny ci muszą napisać. A kolczatki to chyba taka norma - taka czarna kudlata Sara tez miala i nawet do domu poszla w tej kolczatce chodziaz lagodna i grzeczna.

Posted

[quote name='GoskaGoska']jest ze ma 5 lat, wazy ok 15kg - ale w sumie nie wiadomo, czy przytulak czy agresor? No co pisac 2 zdania o nim? Nie ma numer schrosnikowego jak by go ktos chcial zabrac.[/quote]

Ciotko założycielko!!! Visenno Hoop Hoop!!!

Posted

ale slicznosci ,szkoda ze wczesniej go nie widzialam,bo jest w moim ulubionym typie klaczaka:crazyeye:,ale niestety jestem w trakcie oczekiwania na psiaka z W-wy:cool3::multi:,tez kudlacza,ale mysle ze takie cudo:loveu::loveu:, szybko znajdzie domek:multi: