Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basenji']A chcecie dziewczyny usłyszeć prawdę o moim stosunku do kotów :evilbat: ?Chyba lepiej nie.
Przyznaję, że miałem Babushkę, syjamkę w trakcie studiów, ale to była inna bajka. [/quote]

a co ona studiowała :o :o :niewiem: :niewiem:
:sweetCyb: :roflt: :laugh2_2: :sweetCyb: :roflt: :laugh2_2:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koty są baaaardzo różne i nasz stosunek do nich jest spowodawy z jakim sie stykaliśmy. Mam kotka , Tomka i jest dla mnie najwspanialszym futrzakiem na świecie, ale gdybym zaczął moją przygode od kota mojej przyszłej teściowej ( bez skojarzeń) , albo mojej znajomej,,, na bank nie byłoby Tomeczka w moim domu.

Te dwa koty które wymieniłem , choć są "udomowione", przejawiają skrajne oznaki wredoty i dzikości. jeden z nich przy zwykłej posiadówie, potrafił obrazić się na obecnych za to ze siedzą na jego kanapie i waląc z całej siły w taboret potrafił przewrócić go na obecnych. Raz zsikał sie na pościel bo nie dostał mięska na deser. O tym że ręce wyglądają jak po wizycie rzeźnika przy próbie pogłaskania, wspominał nie będe :).....

Wierze że nawet zawzięty przeciwnik kotów po spotkaniu z milusińskim futrzakiem zmieni swoje zdanie.
Tomeczek w całej krasie......
[img]http://republika.pl/blog_fz_293359/447252/tr/tomekmonitor.jpg[/img]
[img]http://republika.pl/blog_fz_293359/447252/tr/113.jpg[/img]

Posted

a ja mam super koci kalendarz i na Styczeń jest taki oto cudaczek :lol:

[img]http://img.photobucket.com/albums/v338/waszka/LunaMerci/tnP1070007.jpg[/img]
[img]http://img.photobucket.com/albums/v338/waszka/LunaMerci/tnP1070011.jpg[/img]

:multi:

Posted

Kociarki pokazują pazurki?
Brawo. Wreszcie zaczyna się dyskusja rozkręcać.
Aguś i Beatka jak zwykle do końca nie doczytują, ale...

[size=7]Ale tak naprawdę to uwielbiam koty,[/size] [size=2]tylko lubię się podroczyć trochę.[/size]
To co, pazurek na zgodę? :iloveyou:

Zdrówko

Posted

basenji no nie mów że się wystraszyłeś dziewczęcych pazurków ... Hi Hi :wink:
Mój ulubiony przebrany kocie - ale kto się czubi ten się ....
Pozdrawiam :D

Posted

[quote name='Basenji']...
[size=7]Ale tak naprawdę to uwielbiam koty,[/size] [size=2]tylko lubię się podroczyć trochę.[/size]
...
Zdrówko[/quote]
Wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem ... :multi:
Pozdrawiam.
:D

Posted

[quote name='Basenji']Kociarki pokazują pazurki?

Zdrówko[/quote]

no, może być, pazurek :P
:wink: chłop jak zwykle musi mieć ostatnie słowo :wink: :P :P :P

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Basenji']Kociarki pokazują pazurki?
Zdrówko[/quote]
no, może być, pazurek :P
:wink: chłop jak zwykle musi mieć ostatnie słowo :wink: :P :P :P[/quote]
no proszę wystarczy trochę fuknąć, parsknąć, possssyczeć, pokazać pazurki i od razu atmosferka się ożywia. Nawet facet przyduszony do muru ujawnia swe skrzętnie ukrywane uczucia :P :P :P Ale ok, ja tam grzeczna kicia jestem, biorę pilniczek i utemperuje trochę pazury, a na zgode możemy "tryknąć baranka" nosek o nosek :sweetCyb: :wolfie: :sweetCyb:

Posted

[quote]no proszę wystarczy trochę fuknąć, parsknąć, possssyczeć, pokazać pazurki i od razu atmosferka się ożywia. Nawet facet przyduszony do muru ujawnia swe skrzętnie ukrywane uczucia Ale ok, ja tam grzeczna kicia jestem, biorę pilniczek i utemperuje trochę pazury, a na zgode możemy "tryknąć baranka" nosek o nosek [/quote]

A skąd wiecie, że piszę prawdę? Ten mój kot :oink2: to.....
Albo Wam nie powiem co. Ale najlepsze są pieski, które maja pewne zalety kotków. One pasują idealnie do Dogomanii i tego topicu.
Ciekawy jestem, czy zgadniecie, o jakie mi chodzi? :wink:

Zdrówko

Posted

[quote name='Basenji'][quote]no proszę wystarczy trochę fuknąć, parsknąć, possssyczeć, pokazać pazurki i od razu atmosferka się ożywia. Nawet facet przyduszony do muru ujawnia swe skrzętnie ukrywane uczucia Ale ok, ja tam grzeczna kicia jestem, biorę pilniczek i utemperuje trochę pazury, a na zgode możemy "tryknąć baranka" nosek o nosek [/quote]

A skąd wiecie, że piszę prawdę? Ten mój kot :oink2: to.....
Albo Wam nie powiem co. Ale najlepsze są pieski, które maja pewne zalety kotków. One pasują idealnie do Dogomanii i tego topicu.
Ciekawy jestem, czy zgadniecie, o jakie mi chodzi? :wink:

Zdrówko[/quote]

zapewne o Syjamkę w czasie studiów :wink: :P :evillaug: :evillaug:

Posted

mam przypadek w rodzinie, ze pies(staruszek 11lat) i kot(mlodziulka) sa najlepszymi kumplami :D wszedzie razem chodza, zdarza im sie spac razem :jumpie: najsmieszniejsze jest to,ze kotka z racji iz jest mloda uwielbia zabawy,a jej ulubionym towarzyszem zabaw(czasami wbrew woli) jest nie kto inny jak poczciwy staruszek :cunao: kociak troche go rozruszal przez co odmlodnial w zachowaniu i swietnie sie razem bawia :kociak: :dog: ale to indywidualna sprawa,bo nie kazdy pies dobrze zyje z kotem :wink:

Posted

No dziewczyny jesteście blisko odgadnięcia tej nazwy. Bardzo podobne do sznaucerów ( miniaturowych wzrostem). AST - musicie mi rozszyfrować ten skrót.
Patka - jak zwykle wiesz jak zapunktować.
A Babooshka była naprawdę wyjątkową kotką.
Zdrówko

Posted

ależ mój drogi kolego Basenji czy ja o czymś nie wiem ... gdzie punktuję ... przeciez na mistera nie startujesz..... :wink:
AST to moja psina podobno czyli amstaff :D
nawet umaszczony jak należy :wink:
pozdrawiam kochajacych koty nawet tych inaczej Patka&Lilith&Koty