aga1215 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 [quote name='Basenji']A chcecie dziewczyny usłyszeć prawdę o moim stosunku do kotów :evilbat: ?Chyba lepiej nie. Przyznaję, że miałem Babushkę, syjamkę w trakcie studiów, ale to była inna bajka. [/quote] a co ona studiowała :o :o :niewiem: :niewiem: :sweetCyb: :roflt: :laugh2_2: :sweetCyb: :roflt: :laugh2_2: Quote
Poświata Posted January 7, 2005 Author Posted January 7, 2005 :wink: mniemanologię stosowaną :P Quote
aga1215 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 i snuła "Baśnie z 1001 nocy" a nawet uprawiała taniec brzucha :jumpie: :roflt: :haha: :evillaug: :jumpie: :roflt: :haha: :evillaug: Quote
badman2503 Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Koty są baaaardzo różne i nasz stosunek do nich jest spowodawy z jakim sie stykaliśmy. Mam kotka , Tomka i jest dla mnie najwspanialszym futrzakiem na świecie, ale gdybym zaczął moją przygode od kota mojej przyszłej teściowej ( bez skojarzeń) , albo mojej znajomej,,, na bank nie byłoby Tomeczka w moim domu. Te dwa koty które wymieniłem , choć są "udomowione", przejawiają skrajne oznaki wredoty i dzikości. jeden z nich przy zwykłej posiadówie, potrafił obrazić się na obecnych za to ze siedzą na jego kanapie i waląc z całej siły w taboret potrafił przewrócić go na obecnych. Raz zsikał sie na pościel bo nie dostał mięska na deser. O tym że ręce wyglądają jak po wizycie rzeźnika przy próbie pogłaskania, wspominał nie będe :)..... Wierze że nawet zawzięty przeciwnik kotów po spotkaniu z milusińskim futrzakiem zmieni swoje zdanie. Tomeczek w całej krasie...... [img]http://republika.pl/blog_fz_293359/447252/tr/tomekmonitor.jpg[/img] [img]http://republika.pl/blog_fz_293359/447252/tr/113.jpg[/img] Quote
malawaszka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 a ja mam super koci kalendarz i na Styczeń jest taki oto cudaczek :lol: [img]http://img.photobucket.com/albums/v338/waszka/LunaMerci/tnP1070007.jpg[/img] [img]http://img.photobucket.com/albums/v338/waszka/LunaMerci/tnP1070011.jpg[/img] :multi: Quote
Basenji Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Kociarki pokazują pazurki? Brawo. Wreszcie zaczyna się dyskusja rozkręcać. Aguś i Beatka jak zwykle do końca nie doczytują, ale... [size=7]Ale tak naprawdę to uwielbiam koty,[/size] [size=2]tylko lubię się podroczyć trochę.[/size] To co, pazurek na zgodę? :iloveyou: Zdrówko Quote
adda Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 [quote name='Basenji']To co, pazurek na zgodę? :iloveyou: [/quote] No, Basenji to Ty? :o Quote
Basenji Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 A co nie możesz mnie poznać? :lilangel: To przecież ja :dog: [size=7][color=orange]BaSeNjI[/color][/size] Zdrówko Quote
Patka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 basenji no nie mów że się wystraszyłeś dziewczęcych pazurków ... Hi Hi :wink: Mój ulubiony przebrany kocie - ale kto się czubi ten się .... Pozdrawiam :D Quote
baskomaniak Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 [quote name='Basenji']... [size=7]Ale tak naprawdę to uwielbiam koty,[/size] [size=2]tylko lubię się podroczyć trochę.[/size] ... Zdrówko[/quote] Wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem ... :multi: Pozdrawiam. :D Quote
aga1215 Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 [quote name='Basenji']Kociarki pokazują pazurki? Brawo. Wreszcie zaczyna się dyskusja rozkręcać. Aguś i Beatka jak zwykle do końca nie doczytują, ale... [size=7]Ale tak naprawdę to uwielbiam koty,[/size] [size=2]tylko lubię się podroczyć trochę.[/size] To co, pazurek na zgodę? :iloveyou: Zdrówko[/quote] no, może być, pazurek :P :wink: chłop jak zwykle musi mieć ostatnie słowo :wink: :P :P :P Quote
Poświata Posted January 8, 2005 Author Posted January 8, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Basenji']Kociarki pokazują pazurki? Brawo. Wreszcie zaczyna się dyskusja rozkręcać. Aguś i Beatka jak zwykle do końca nie doczytują, ale... [size=7]Ale tak naprawdę to uwielbiam koty,[/size] [size=2]tylko lubię się podroczyć trochę.[/size] To co, pazurek na zgodę? :iloveyou: Zdrówko[/quote] no, może być, pazurek :P :wink: chłop jak zwykle musi mieć ostatnie słowo :wink: :P :P :P[/quote] no proszę wystarczy trochę fuknąć, parsknąć, possssyczeć, pokazać pazurki i od razu atmosferka się ożywia. Nawet facet przyduszony do muru ujawnia swe skrzętnie ukrywane uczucia :P :P :P Ale ok, ja tam grzeczna kicia jestem, biorę pilniczek i utemperuje trochę pazury, a na zgode możemy "tryknąć baranka" nosek o nosek :sweetCyb: :wolfie: :sweetCyb: Quote
Ihaczka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 co to zmienił się temat?? Kapie można tu gadac o kotach ale na takim topicu??? hih troszke to zabawne. Quote
PATIszon Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 [b]Ihaczka[/b] Gdybys tak dokladniej precyzowala swoje zastrzezenia byloby milo 8) Quote
malawaszka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 hahaha Pati ja też właśnie nic nie zrozumiała z tej wypowiedzi :lol: :wink: Quote
Basenji Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 [quote]no proszę wystarczy trochę fuknąć, parsknąć, possssyczeć, pokazać pazurki i od razu atmosferka się ożywia. Nawet facet przyduszony do muru ujawnia swe skrzętnie ukrywane uczucia Ale ok, ja tam grzeczna kicia jestem, biorę pilniczek i utemperuje trochę pazury, a na zgode możemy "tryknąć baranka" nosek o nosek [/quote] A skąd wiecie, że piszę prawdę? Ten mój kot :oink2: to..... Albo Wam nie powiem co. Ale najlepsze są pieski, które maja pewne zalety kotków. One pasują idealnie do Dogomanii i tego topicu. Ciekawy jestem, czy zgadniecie, o jakie mi chodzi? :wink: Zdrówko Quote
aga1215 Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 [quote name='Basenji'][quote]no proszę wystarczy trochę fuknąć, parsknąć, possssyczeć, pokazać pazurki i od razu atmosferka się ożywia. Nawet facet przyduszony do muru ujawnia swe skrzętnie ukrywane uczucia Ale ok, ja tam grzeczna kicia jestem, biorę pilniczek i utemperuje trochę pazury, a na zgode możemy "tryknąć baranka" nosek o nosek [/quote] A skąd wiecie, że piszę prawdę? Ten mój kot :oink2: to..... Albo Wam nie powiem co. Ale najlepsze są pieski, które maja pewne zalety kotków. One pasują idealnie do Dogomanii i tego topicu. Ciekawy jestem, czy zgadniecie, o jakie mi chodzi? :wink: Zdrówko[/quote] zapewne o Syjamkę w czasie studiów :wink: :P :evillaug: :evillaug: Quote
malawaszka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Basenji - na bank chodzi Ci o sznaucery :evilbat: Quote
Patka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 A tak odpoczywają w styczniowym sloneczku Koty mojej suczyny... [img]http://img83.exs.cx/img83/6687/img13997fg.jpg[/img] Quote
Patka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 ...nie nie to na 100% są AST ... jakże by inaczej prawda Basenji :wink: Pozdrawiam :D Quote
Marta/Poznan Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 mam przypadek w rodzinie, ze pies(staruszek 11lat) i kot(mlodziulka) sa najlepszymi kumplami :D wszedzie razem chodza, zdarza im sie spac razem :jumpie: najsmieszniejsze jest to,ze kotka z racji iz jest mloda uwielbia zabawy,a jej ulubionym towarzyszem zabaw(czasami wbrew woli) jest nie kto inny jak poczciwy staruszek :cunao: kociak troche go rozruszal przez co odmlodnial w zachowaniu i swietnie sie razem bawia :kociak: :dog: ale to indywidualna sprawa,bo nie kazdy pies dobrze zyje z kotem :wink: Quote
Basenji Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 No dziewczyny jesteście blisko odgadnięcia tej nazwy. Bardzo podobne do sznaucerów ( miniaturowych wzrostem). AST - musicie mi rozszyfrować ten skrót. Patka - jak zwykle wiesz jak zapunktować. A Babooshka była naprawdę wyjątkową kotką. Zdrówko Quote
Patka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 ależ mój drogi kolego Basenji czy ja o czymś nie wiem ... gdzie punktuję ... przeciez na mistera nie startujesz..... :wink: AST to moja psina podobno czyli amstaff :D nawet umaszczony jak należy :wink: pozdrawiam kochajacych koty nawet tych inaczej Patka&Lilith&Koty Quote
Recommended Posts