Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
P.S. Tomek się wczoraj znowu dorwał do cysiów Pumy (mąż wychodząc zostawił je razem :evil: ). Dwa sutki jej obrzmiały i aż podeszły krwią. Kuśwa, nie wiem co robić. Nic go nie odstrasza! 0X A Puma mimo bólu - pozwala "dziecku" na to.

fiu fiu - to aż dziw że mamcia Puma jeszcze mleka nue produkuje :wink:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ja troche nie na temat, ale szukam przyjaznego topiku, gdzie mogłabym wstawić zdjęcie, które właśnie dostałam i padło na ten :D

pozycjanaweekend7hx.jpg

Mokka - a co to za cudo ???????? :o :o :o :o :o

Posted
Mokka - a co to za cudo ???????? :o :o :o :o :o

Pojęcia nie mam :niewiem:

Ktoś mnie to przysłał i musiałam komuś pokazać, bo bym chyba pękła :P

Wygląda mi to na jakiegoś corgi (nie do końca dorosłego :wink: ).

Posted
Ja troche nie na temat, ale szukam przyjaznego topiku, gdzie mogłabym wstawić zdjęcie, które właśnie dostałam i padło na ten :D

Mokka dobrze, że pomyślałaś o TYM topicu :P :D :P . Potrzebuję twój adres mailowy - chyba że moge pisać na ten, z którego kiedyś dostałam od Ciebie filmik (hanna coś tam, coś tam). Mam coś przesłodkiego o kotkach. Prawda Aga1215???

A propo Agi1215 czarodziejki to poddala mi pomysł. Zmienię Dymkowi jego M-2 na większe i wstawię mu jego własną choinkę :wink: , może wtedy odczepi się od naszej :hmmmm: ???

A propo choinki - To od mojego syncia dla kociomaniaków i tych lubiących koty inaczej :wink: :

dsc02977a6pa.jpg

Posted

Mokka dobrze, że pomyślałaś o TYM topicu :P :D :P . Potrzebuję twój adres mailowy - chyba że moge pisać na ten, z którego kiedyś dostałam od Ciebie filmik (hanna coś tam, coś tam). Mam coś przesłodkiego o kotkach. Prawda Aga1215???

P R A W D A :P :klacz:

Zmienię Dymkowi jego M-2 na większe i wstawię mu jego własną choinkę :wink: , może wtedy odczepi się od naszej :hmmmm: ???

dobry pomysł, tym bardziej że już pewnie "z niego wyrósł" ? :wink:

A propo choinki - To od mojego syncia dla kociomaniaków i tych lubiących koty inaczej :wink: :

dsc02977a6pa.jpg

synuś zdolniacha :angel: :angel: :angel:

Posted

:oops: Ups, dopiero teraz to przeczytałam, bo jak często to ma miejsce nie przyszło żadne powiadomienie :evil: :evilbat: :evil: . Pewnie w pracy Cię już nie ma. Jedno wyślę teraz, a jutro powtórzę :P :D :P .

Posted

Ja mam psa 2 letniego labka a do tego miesiąc temu przygarnęłam kotke bo się błąkała po osiedlu i szkoda mi jej było:)) Od razu zaczęły się zgadać, nie było żadnych problemów;) Teraz nawet Kiara (kotka) zaczepia psa i się bawi:) Razem jedzą, razem śpią, razem się bawią. Na poczatku psiak był trochę zazdrosny, ale szybko mu to przeszło wystarczyło trochę miłości i przytulanek i udało mi się psa przekabacić:))

hugo2.jpg

Posted

Dymek szaleje. Tam gdzie się da przemieszcza się górą; z krzesła na komputer, potem na parapet, na stół, na kanapę i hyc na fotel. Jak zaczynamy zabawę to istne szaleństwo. Ze swojego kochanego drapaka już niestety wyrósł:

img_dymek.80.JPG

A tak było ze dwa miesiące temu:

img_dymek.21.JPG

Posted

Tomek( kot) szaleje, a Aria ( jamnik) ma już dosyć. Nie dość że stara to jeszcze Tomeczek jest już większy..... :)

Jeśli kot będzie malutki to nawet najwiekszy pies zabijaka przywyknie z czasem.

( jak wklejacie zdjęcia w miejsu tekstu, bo mam fotki , ale nie moge sobie z tym poradzić) ????

Posted

Beata boski :D

po prostu boski a widzę że różki mu rosną :wink:

czekam na hoinke to tez wstawie przed i po :wink:

pozdrowienia od wielkoluda Walerego dla "rozwijającego" się Dymka

:wink:

Posted

Mam nadzieje że pojawią sie zdjęcia mojego Tomka(kot) Grafi(Amstaf) i Arii( jamnik) :

Tomek i Aria w jedym żyli domu.....

walka.jpg

MMMmmmm ciepełko...

tomekmonitor.jpg

Nie ma to jak sie obrazić i wypiąć......

tomekaria500.jpg

A ten tu czego???.....

grybiibrubam.jpg