Wojtecki Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='anetta']Ale ja nie mam ogródka :evil_lol::evil_lol: Chyba że można w doniczce zasadzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] Witaj Anetko,:multi: My mamy kawalek ogrodka, Beata wytyczy Ci skrawek i bedziesz mogla poeksperymentowac (oby te truskawki w poziomki sie nie zamienily) :lol::lol::lol: [quote name='anetta'] Wojtecki! :lol::o[/quote] tak, tak, Wojtecki :crazyeye::crazyeye::crazyeye:, ;););) pozdrowionka :lol::lol::lol: Quote
Wojtecki Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='aga1215'][CENTER][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20party/831.gif[/IMG][/CENTER] [CENTER][B]STO LAT [I]wyjechany[/I] Solenizancie [/B][/CENTER] [CENTER][IMG]http://www.jeep.org.pl/forum/images/smiles/band.gif[/IMG][/CENTER] [/quote] Witaj Agnieszko !!! :lol::lol::lol: Dzieki za zyczenia !!!!! ;););) :multi::multi::multi: [quote name='aga1215'] Czy to do mnie?:oops: - dzięki:multi: [/quote] Trafnie odgadlas -oczywiscie, ze to bylo do Ciebie !!!;);) Wydaje mi sie, ze zawsze darzylas jezyk naszych sasiadow wielka sympatia :razz::lol: [quote name='aga1215'] A propos Twojego podpisu - kiedyś, w zamierzchłych czasach pół Moskwy zbiegałam, żeby kupić ten film i pana L. nie zdążyłam odwiedzić :evil_lol: - ale film kupiłam :diabloti:[/quote] ciesze sie , ze podpis zostal zauwazony )))) :lol::lol::lol: Film pamieta sie z dziecinstwa, bo byl po prostu przeuroczy !!! A Pana L. tez jeszcze nie odwiedzalem, pewno jak bedzie cieplej na dworzu ( albo raczej "na polu" ;)) to sie takze i tam wybiore....:lol: pozdrawiam jeszcze raz i dzieki za zyczenia !!!! Quote
Katerinas Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Poświatko Zdjęcia przepiękne :loveu: A Lara jak wyrosła :-o Ma coraz dłuższe nogi :lol: Co wygląda słodko. Spotkanie z kotem bombowe :-) Żebrząca Poświata przesłodka. Ona taka stateczna dama :-) :loveu: Wiosnę macie piękną. U nas jakoś to wolniej idzie :roll: Wojtecki Spóźnione ale .... ;) STO LAT :new-bday: :-) Quote
Wojtecki Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Katerinas']Poświatko Zdjęcia przepiękne :loveu: A Lara jak wyrosła :-o Ma coraz dłuższe nogi :lol: Co wygląda słodko. Spotkanie z kotem bombowe :-) Żebrząca Poświata przesłodka. Ona taka stateczna dama :-) :loveu: Wiosnę macie piękną. U nas jakoś to wolniej idzie :roll: Wojtecki Spóźnione ale .... ;) STO LAT :new-bday: :-)[/quote] Katerinas - wielki dzieki !!!! ;););) Quote
Mudik Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Jeszcze nie wiem czy będę mogła zabrać się z Asiaczkiem:shake:, na tę sama niedziele planowałam wypad na wieś do domu(potem juz święta) a ja tylko w zasadzie w niedziele moge jeździć.Ale może uda mi sie mieć wolne w Wielką Sobotę i wtedy pojechać na wieś.będę wiedzieć jutro. Quote
Poświata Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Oj szkoda by było :shake:, ale co się odwlecze, to nie uciecze :cool3:. Daj znać, jak już będziesz wiedziała na 100% :hand:. Quote
Chandler Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 To ja również składam spóźnione życzenia dla Wojteckiego... i kwiatek ode mnie... [IMG]http://www.animated-gifs.eu/flowers/0056.gif[/IMG] Poświatko - pozdrowienia dla Ciebie i zwierzyńca, a zwłaszcza dla Tofci...:loveu: Quote
asher Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [B]Poświata[/B], będzie trymowanko w niedzielę? :cool3: Tylko aparat przygotuj, żeby znowu nie było, że baterie padły :mad: Liczę na obfitą fotorelację ze spotkania :multi: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Wojtecki']Dzieki Alicjo !!! - Twojemu TZ-wi zloz prosze takz zyczenia 100 lat od mnie !!! :lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]życzonka przekazane ...podziękował ;) .....Beatko .....jak tam u Was z wiosną ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Poświata Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Chandler']Poświatko - pozdrowienia dla Ciebie i zwierzyńca, a zwłaszcza dla Tofci...:loveu:[/quote]Dzięki i wzajemnie !!! A Ty jak - dojrzewasz do założenia swojego:razz: FB ??? [quote name='asher'][B]Poświata[/B], będzie trymowanko w niedzielę? :cool3: Tylko aparat przygotuj, żeby znowu nie było, że baterie padły :mad: Liczę na obfitą fotorelację ze spotkania :multi:[/quote]Coś się napewno bedzie działo, nie wiem czy trymowanko, czy raczej podgalanko :hmmmm:, to juz Asia Asiaczkowa zadecyduje. Aparat będzie w pogotowiu, żebym tylko fotek z emocji nie zapomniała robić....:eviltong: ;) [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=red].....Beatko .....jak tam u Was z wiosną ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]Wiosna szaleje, wyłazi z ziemi, pączkuje na krzaczorach, mam nawet wrażenie, że ta łysa, wydeptana trawa jakby się zazielenia :multi:. I wszystko byłoby fajnie, gdyby nie psy ogrodniczki :diabloti:, eh te to mają zacięcie - kopią, przycinają, a właściwie przegryzają, przesadzają albo wręcz tratują :roll::mad:. Biedny ogródek i biedna ja :placz:, bo chyba nie będzie tak ślicznie jakbym chciała :placz:. Jak się wkurzę, to pouwiązuję te małe cholery do budy na długich łańcuchach i tyle bedą miały :mad::angryy:. Quote
Wojtecki Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Chandler']To ja również składam spóźnione życzenia dla Wojteckiego... i kwiatek ode mnie... [IMG]http://www.animated-gifs.eu/flowers/0056.gif[/IMG] Poświatko - pozdrowienia dla Ciebie i zwierzyńca, a zwłaszcza dla Tofci...:loveu:[/quote] Chandler - dzieki !! ;););) Quote
Wojtecki Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Poświata']Jak się wkurzę, to pouwiązuję te małe cholery do budy na długich łańcuchach i tyle bedą miały :mad::angryy:.[/quote] Mysle, ze metr wolnosci im wystarczy ( jak to na wsi)...;););) Quote
asher Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Poświata']I wszystko byłoby fajnie, gdyby nie psy ogrodniczki :diabloti:, eh te to mają zacięcie - kopią, przycinają, a właściwie przegryzają, przesadzają albo wręcz tratują :roll::mad:. Biedny ogródek i biedna ja :placz:, bo chyba nie będzie tak ślicznie jakbym chciała :placz:. Jak się wkurzę, to pouwiązuję te małe cholery do budy na długich łańcuchach i tyle bedą miały :mad::angryy:.[/quote] Same niewytrymowane, to chociaż ogród przetrymują :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
nokian73 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Beatko, właśnie nadrabiam zaległości. Ta Twoja prywatna wiosna i i Twój zwierzyniec........ zazdroszczę:lol: Teraz mam troszkę więcej czasu i obiecuję częściej do Ciebie zagladać!!! Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Tylko Beata nam się cosik ostatnio obija :cool3: Wojtecki :modla: proszę upomnij Szanowną Małżonkę :loveu::evil_lol: Quote
Wojtecki Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='malawaszka']Tylko Beata nam się cosik ostatnio obija :cool3: Wojtecki :modla: proszę upomnij Szanowną Małżonkę :loveu::evil_lol:[/quote] Niniejszym upominam moja Szanowna Malzonke o umieszczenie nowych fotek ;) . Zono - Twoj Lud sie domaga nowych doznan !!! )))) :lol::lol::lol: Quote
Poświata Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Przez ostatni tydzień to tu jakieś urodziny były świetowane :cool3:, więc nie przeszkadzałam :eviltong:. Ale może jutro wieczorkiem, jak się obrobię z kursem Konrada i przygotowaniami do wizyty Asiaczkowo Mudikowej coś Wam zaległego zaserwuję :-D. Cierpliwości :calus: :hand: Quote
Poświata Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='nokian73']Beatko, właśnie nadrabiam zaległości. Ta Twoja prywatna wiosna i i Twój zwierzyniec........ zazdroszczę:lol: Teraz mam troszkę więcej czasu i obiecuję częściej do Ciebie zagladać!!![/quote]Cieszę się, że wpadłaś w gości :multi: i oby częściej :multi:... zapraszamy !!! Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ejjj ejjj ja liczę na fotki z wizyty Asiaczkowo Mudikowej :cool3::cool3::cool3: Quote
Wojtecki Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='malawaszka']ejjj ejjj ja liczę na fotki z wizyty Asiaczkowo Mudikowej :cool3::cool3::cool3:[/quote] tak, tak !! poza tym prosze uwiecznic wszystkie osoby ludzkie i zwierzece bedace w tym czasie w domu - przed i po wizycie :evil_lol:;):evil_lol:;) Quote
Jupi Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='malawaszka']Tylko Beata nam się cosik ostatnio obija :cool3: Wojtecki :modla: proszę upomnij Szanowną Małżonkę :loveu::evil_lol:[/quote] właśnie weszłam tu by to napisać:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Poświata']Przez ostatni tydzień to tu jakieś urodziny były świetowane :cool3:, więc nie przeszkadzałam :eviltong:. Ale może jutro wieczorkiem, jak się obrobię z kursem Konrada i przygotowaniami do wizyty Asiaczkowo Mudikowej coś Wam zaległego zaserwuję :-D. Cierpliwości :calus: :hand:[/quote] A co Ty chcesz szykować?!:crazyeye: [quote name='malawaszka']ejjj ejjj ja liczę na fotki z wizyty Asiaczkowo Mudikowej :cool3::cool3::cool3:[/quote] Oj, ja aparat zabieram. A czy cokolwiek uda mi się ufocić - zobaczymy. pzdr. Quote
Mudik Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 O to samo miałam zapytać,a aparat też będę mieć. Pozdrawiam! Quote
aga1215 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Poświata']Przez ostatni tydzień to tu jakieś urodziny były świetowane :cool3:, więc nie przeszkadzałam :eviltong:. Ale może jutro wieczorkiem, jak się obrobię z kursem Konrada i przygotowaniami do wizyty Asiaczkowo Mudikowej coś Wam zaległego zaserwuję :-D. Cierpliwości :calus: :hand:[/quote] :hmmmm: chyba już wieczór :hmmmm: [quote name='Wojtecki']tak, tak !! poza tym prosze uwiecznic wszystkie osoby ludzkie i zwierzece bedace w tym czasie w domu - przed i po wizycie :evil_lol:;):evil_lol:;)[/quote] O! O! właśnie:multi:;):evil_lol: Quote
Poświata Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [quote name='Asiaczek']A co Ty chcesz szykować?!:crazyeye:[/quote] Porządków trochę zrobic trzeba, przynajmniej z grubsza paprochy zamieśc pod dywany :evil_lol:, qpy z ogrodu wyzbierac, zeby mi która ganiając z psami orła jutro nie wywinęła :roll::evil_lol: itp., itd...... [quote name='Asiaczek']cokolwiek uda mi się ufocić - zobaczymy. pzdr.[/quote]:hmmmm: chyba nie, raczej zajęta będziesz :evil_lol: [quote name='Mudik']O to samo miałam zapytać,a aparat też będę mieć. Pozdrawiam![/quote]To już wiesz.... Tobie też nie wiem czy aparat sie do czegoś przyda :hmmmm:, nie bedziesz czasem czymś innym zajęta .....:eviltong: [quote name='aga1215']:hmmmm: chyba już wieczór :hmmmm:[/quote] Chyba tak, ale musicie mi wybaczyc, trochę nam sie ze wszystkim zeszło, a teraz siedzę przy kompie dziecka, a tu fotek ni ma :niewiem:. Do miłego zobaczenia jutro.... :hand: Quote
Recommended Posts