PALATINA Posted October 14, 2004 Posted October 14, 2004 Mi pasuje. Ale juz więcej w necie nie będe, bo nie mam kompa w domu, więc czy mógłby ktos mi smsa wysłać, jeśli coś sie zmieni lub jesli spotkania nie bedzie lub dla potwierdzenia...? 506 34 88 58 Byłabym wdzięczna. :lol: Quote
whippetka Posted October 14, 2004 Posted October 14, 2004 Mnie z Naomi niestety nie będzie. :( Życzę milego spacerku... i czekam na fotki, dużżooo fotek :D Quote
Pokika Posted October 14, 2004 Posted October 14, 2004 OK. Palatina potwierdzenie wyślę . Dzisiaj spotkałam kolejnego whippeta z okolicy Sky'a , może dołączy w sobotę do naszej gromadki :lol: :lol: Mam nadzieję ,że nie przeszkodzi nam deszczowa pogoda zapowiadana na weekend :o pozdrawiam Kasia z Pokerem i Kiką :) :fadein: :D Quote
moni_L Posted October 16, 2004 Author Posted October 16, 2004 Hejka, mamy naprawde ladna pogode :D . Padac na 99% nie bedzie. Widzimy sie za 2 godziny :D . A tym, ktorych nie bylo, zdamy pozniej relacje. Monika i Lusia Quote
Pokika Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 Aaaale fajnie było!!!!!! :angel: :angel: Moje pieski najadły się przepysznie i teraz smacznie śpią :oops: :oops: Czekamy na fotki :fadein: Pozdrawiamy Kasia , Poki , Kika. DO ZOBACZENIA Quote
moni_L Posted October 16, 2004 Author Posted October 16, 2004 Rzeczywiscie bylo super. Charty sobie podokazywaly. Bardzo milo, ze zagoscily jeszcze PONka i sliczna 5mies terierka pszeniczna :) Moja Lusia tez teraz spi w najlepsze :D Monika Quote
Chimera Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 bosze...ale ja wam zazdroszczę! Jak mój Busio podrośnie to fajnie by było, żeby miał chociaż jednego kompana z charciej rodzinki. Ale tu takiego ni ma :-? . A i innych sensownych psów do zabawy to też na palcach można policzyć. Czekam na fotorelacje :D . Aha a czyja to terierka przeniczna? Quote
moni_L Posted October 16, 2004 Author Posted October 16, 2004 Terierka nalezy do Pauliny, ktora byc moze juz wkrotce tez pojawi sie na Dogomanii :) Charty rzeczywiscie sa bardzo towarzyskie dlatego ja sie bardzo ciesze, ze czesto mam okazje do charcich spotkan w wiekszym lub mniejszym gronie :D Monika Quote
Maggie Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Dziewczyny, fotki wstawię dziś po południu - muszę je trochę zmniejszyć no i wybrać co ładniejsze, bo z jakością to różnie :-? Jeszcze raz dzięki za fajny spacerek - musimy to częście powtarzać!!! Pozdrawiam Quote
moni_L Posted October 18, 2004 Author Posted October 18, 2004 Maggie, super juz nie moge sie doczekac zdjec :D , Kasia od Pokera i Kiki pewnie tez. Bede wdzieczna za wszystkie fotki, ktore tu wstawisz :D Ucaluj swoje 2 cukiereczki i liczymy na rychle ponowne spotkanie :D Monika i Lusia Quote
Pokika Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Maggie, czekamy ,czekamy na fotki ! Psie pozdrowienia od Pokcia i Kikulca dla Twoich dziewczynek - do szybkiego zobaczenia :lol: :lol: Kasia Quote
Maggie Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Dziewczyny, przepraszam, że tak późno, ale lepiej późno, niż wcale :wink: Zdjątka pod adresem: http://www.pingwin.waw.pl/~gosia/spacer/ Na indywidualne zamówienia mogę wysyłać 2 razy większe (1600x1200) wybrane przez Was. Pozdrowionka. M. Quote
moni_L Posted October 19, 2004 Author Posted October 19, 2004 Maggie Dziekuje, dziekuje, dziekuje!!! :D Zdjecia sa bardzo fajne, widac jak sie nasze charciaki i przyjaciele wspaniale bawili :D Pozdrawiam Monika Quote
Maggie Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Hihi, fotki to moglłyby być lepsze, ale kto próbował fotografować whippety w plenerze to wie, jak to wygląda. One nie mają czasu na pozowanie :lol: Quote
Pokika Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Super zdjęcia , super ujęcia , super charcie zabawy !!! Bardzo , bardzo dziękujemy Ci Maggie ! :D Kasia Quote
kate_m. Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Ale fajne fotki :) Przynajmniej można sobie pooglądać, jak prezentowało się whippecie (i nie tylko :) ) stadko na wspólnym spacerku :D Quote
moni_L Posted October 19, 2004 Author Posted October 19, 2004 kate_m, kope lat... chcialoby sie powiedziec. Zagladaj czesciej :wink: A masz moze jeszcze jakies zdjecia z klubowki, te ktore wkleilas jakis czas temu bardzo mi sie podobaly :D A ostatni charci spacerek byl miodzio... :D Monika Quote
kate_m. Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Moni_L Zaglądam tu, jak tylko czas mi na to pozwala:) Tylko nawet odpisać nie ma kiedy... Ale chociaż sobie fotki pooglądam w ramach pocieszenia. A jak tylko będę miała ciąg dalszy fotek, to jak najszybciej je zaprezentuję :) Quote
Lazarus Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Fajny spacer i kapitalne zdjecia. Widze ze jedna z Panienek slicznie prezentuje sie w obrozce made by Aska !!. Powinnas Maggie podeslac je na strone obrozkowa do galerii!! (oczywiscie za zgoda Wlascicelki suni) Fajnie jakby zanlazly sie tam wszystkie whippety;) Nasze Slaskie spacery wygladaja podobnie. Odbywaja sie na katowickim Muchowcu ( to teren lotniska sportowego) Ogromna przestrzen i duzo miejsca do biegania W naszym Slaskim wydaniu wyglada to tak ;) http://lazarus.aleson.net/spacery/spacer2/spacer.html albo tak :)) http://www.lazarus.friko.pl/spacer_krecha/spacer.html albo... e jak chcecie to zerknijcie do nas na strone do czesci GALERIE ( Nasze spacery) Quote
PALATINA Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Zdjęcia fajniusie, ale na zywo spotkanko było lepsze! :lol: Szkoda, że moja druga ponka ma cieczkę i musiala zostać w domciu... :cry: Quote
Anna. Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Oj szkoda,że nas tam nie było i ze do Wawy mamy taak daleko :roll: Gacuś by się wybiegał jak nalezy.Jak dotąd w Krakowie spotkalismy tylko trzy whippety.Pierwszy to bardzo sędziwy pan,drugi to nasz sąsiad...tylko jego pancie nie mają czasu na spacery :( ,a trzeci to był goscinnie raz! w Krakowie ....Pewien Donald z Wawy :) ,ale nic z tego biegania nie wyszło...ech..Wam to dobrze.... Quote
UTAAP Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Nie smuc sie, moze niedlugo bedzie kolejne spotkanie Jaga jeszcze zdazy sie zachartowac :) Z djecia super :klacz: Quote
moni_L Posted October 20, 2004 Author Posted October 20, 2004 Lazarus, wlascielka suni czyli ja jak najbardziej zgadza sie na dalsza publikacje zdjec mojej Lusi w obrozce od Asi. Sama obroza zreszta jest przemila pamiatka z Wystawy Klubowej, byla nagroda dla Mlodziezowego Zwyciezcy Klubu :D - bardzo sie z niej ucieszylam. Zakladamy ja tylko na specjalne okazje :wink: jak charci spacerek na przyklad. A Lazarusowe spacerki tez ogladalam, rzeczywiscie macie gdzie pobiegac :D Pozdrawiam Monika Quote
Lazarus Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Moni_L.. a to Twoja Lusia!!! no to tym bardziej powinnas udostenic Asce fotke. Fakt ze katowicki Muchowiec to super teren na psie spacerki, chyba pol Katowic tam przyjezdza. Od nas to ok 9 km ale trzeba sie przebic przez Centrum wiec czas dojazdu jest nieciekawy, Teraz jedzie sie albo wczesnie rano jak nie ma korokow albo pod wieczor jak juz nie ma korkow :D Quote
Recommended Posts