Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi pasuje.

Ale juz więcej w necie nie będe, bo nie mam kompa w domu, więc czy mógłby ktos mi smsa wysłać, jeśli coś sie zmieni lub jesli spotkania nie bedzie lub dla potwierdzenia...?

506 34 88 58

Byłabym wdzięczna. :lol:

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OK. Palatina potwierdzenie wyślę .

Dzisiaj spotkałam kolejnego whippeta z okolicy Sky'a , może dołączy w sobotę do naszej gromadki :lol: :lol:

Mam nadzieję ,że nie przeszkodzi nam deszczowa pogoda zapowiadana na weekend :o

pozdrawiam Kasia z Pokerem i Kiką :) :fadein: :D

Posted

Hejka,

mamy naprawde ladna pogode :D . Padac na 99% nie bedzie. Widzimy sie za 2 godziny :D .

A tym, ktorych nie bylo, zdamy pozniej relacje.

Monika i Lusia

Posted

Aaaale fajnie było!!!!!! :angel: :angel:

Moje pieski najadły się przepysznie i teraz smacznie śpią :oops: :oops:

Czekamy na fotki :fadein:

Pozdrawiamy Kasia , Poki , Kika.

DO ZOBACZENIA

Posted

Rzeczywiscie bylo super. Charty sobie podokazywaly. Bardzo milo, ze zagoscily jeszcze PONka i sliczna 5mies terierka pszeniczna :)

Moja Lusia tez teraz spi w najlepsze :D

Monika

Posted

bosze...ale ja wam zazdroszczę! Jak mój Busio podrośnie to fajnie by było, żeby miał chociaż jednego kompana z charciej rodzinki. Ale tu takiego ni ma :-? . A i innych sensownych psów do zabawy to też na palcach można policzyć.

Czekam na fotorelacje :D .

Aha a czyja to terierka przeniczna?

Posted

Terierka nalezy do Pauliny, ktora byc moze juz wkrotce tez pojawi sie na Dogomanii :)

Charty rzeczywiscie sa bardzo towarzyskie dlatego ja sie bardzo ciesze, ze czesto mam okazje do charcich spotkan w wiekszym lub mniejszym gronie :D

Monika

Posted

Dziewczyny, fotki wstawię dziś po południu - muszę je trochę zmniejszyć no i wybrać co ładniejsze, bo z jakością to różnie :-? Jeszcze raz dzięki za fajny spacerek - musimy to częście powtarzać!!!

Pozdrawiam

Posted

Maggie,

super juz nie moge sie doczekac zdjec :D , Kasia od Pokera i Kiki pewnie tez. Bede wdzieczna za wszystkie fotki, ktore tu wstawisz :D

Ucaluj swoje 2 cukiereczki i liczymy na rychle ponowne spotkanie :D

Monika i Lusia

Posted

Hihi, fotki to moglłyby być lepsze, ale kto próbował fotografować whippety w plenerze to wie, jak to wygląda. One nie mają czasu na pozowanie :lol:

Posted

kate_m,

kope lat... chcialoby sie powiedziec. Zagladaj czesciej :wink: A masz moze jeszcze jakies zdjecia z klubowki, te ktore wkleilas jakis czas temu bardzo mi sie podobaly :D

A ostatni charci spacerek byl miodzio... :D

Monika

Posted

Moni_L

Zaglądam tu, jak tylko czas mi na to pozwala:) Tylko nawet odpisać nie ma kiedy... Ale chociaż sobie fotki pooglądam w ramach pocieszenia. A jak tylko będę miała ciąg dalszy fotek, to jak najszybciej je zaprezentuję :)

Posted

Fajny spacer i kapitalne zdjecia.

Widze ze jedna z Panienek slicznie prezentuje sie w obrozce made by Aska !!.

Powinnas Maggie podeslac je na strone obrozkowa do galerii!! (oczywiscie za zgoda Wlascicelki suni)

Fajnie jakby zanlazly sie tam wszystkie whippety;)

Nasze Slaskie spacery wygladaja podobnie. Odbywaja sie na katowickim Muchowcu ( to teren lotniska sportowego) Ogromna przestrzen i duzo miejsca do biegania

W naszym Slaskim wydaniu wyglada to tak ;)

http://lazarus.aleson.net/spacery/spacer2/spacer.html

albo tak :))

http://www.lazarus.friko.pl/spacer_krecha/spacer.html

albo...

e jak chcecie to zerknijcie do nas na strone do czesci GALERIE ( Nasze spacery)

Posted

Oj szkoda,że nas tam nie było i ze do Wawy mamy taak daleko :roll: Gacuś by się wybiegał jak nalezy.Jak dotąd w Krakowie spotkalismy tylko trzy whippety.Pierwszy to bardzo sędziwy pan,drugi to nasz sąsiad...tylko jego pancie nie mają czasu na spacery :( ,a trzeci to był goscinnie raz! w Krakowie ....Pewien Donald z Wawy :) ,ale nic z tego biegania nie wyszło...ech..Wam to dobrze....

Posted

Lazarus,

wlascielka suni czyli ja jak najbardziej zgadza sie na dalsza publikacje zdjec mojej Lusi w obrozce od Asi. Sama obroza zreszta jest przemila pamiatka z Wystawy Klubowej, byla nagroda dla Mlodziezowego Zwyciezcy Klubu :D - bardzo sie z niej ucieszylam. Zakladamy ja tylko na specjalne okazje :wink: jak charci spacerek na przyklad.

A Lazarusowe spacerki tez ogladalam, rzeczywiscie macie gdzie pobiegac :D

Pozdrawiam

Monika

Posted

Moni_L.. a to Twoja Lusia!!!

no to tym bardziej powinnas udostenic Asce fotke.

Fakt ze katowicki Muchowiec to super teren na psie spacerki, chyba pol Katowic tam przyjezdza. Od nas to ok 9 km ale trzeba sie przebic przez Centrum wiec czas dojazdu jest nieciekawy, Teraz jedzie sie albo wczesnie rano jak nie ma korokow albo pod wieczor jak juz nie ma korkow :D