Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powtórzę z poprzedniej strony - fajne zdjęcia, super! Gdybyś Aniu mogła jeszcze kilka słów na temat tych psiaków na fotkach...... Jak nie tu to na priv.

Posted

[quote name='Bejotka']O! fajne zdjątka! :)
Aniu, napisz parę słów o:
Toli, Blondi, Andzi, Tarzanie i Assanie. Proszę.

Wątek Assana:
http://www.dogomania.pl/threads/133600-Assan-duży-psiak-który-na-nowo-zaufał-człowiekowi-Olsztyn

Wątek Andzi:
http://www.dogomania.pl/threads/74040-Kto-pokocha-nasza-kochana-Andzie-Tyle-czasu-bez-domku-

Tola ma ok 1,5 roku. Do Schroniska trafiła wychudzona i wyniszczona. Sunia jest bardzo energiczna i skoczna. Uwielbia przeskakiwać z budy na budę. Kocha aportowanie. Tola jest bardzo towarzyska, lgnie do ludzi. Z psami dogaduje się bardzo dobrze.

Blondi jest młodziutka, ma ok roku. Jest bardzo towarzyska, kocha wszystkich i wszystko. Sunia jest niezwykle urocza, ma cudowne bursztynowe oczy i wiecznie uśmiechnięty pyszczek. Raczej nie nadaje się do domu z małymi dziećmi, ponieważ w zabawie jest bardzo niedelikatna, skacze i podgryza.

Tarzan ma ok 4 lat. Został oddany przez właściciela. Całe życie mieszkał w bloku, jest łagodny w stosunku do ludzi i innych zwierząt. W domu jest grzeczny, nie niszczy, nie szczeka, jest nauczony czystości.

Posted

[quote name='Barkelona']słuchjcie Łajka nie zeszła ze strony schroniska, choć zaktualizowano ją... czy to tylko małe niedopatrzenie? mam nadzieję, że nie wróciła do schronu...[/QUOTE]

Już zdjęta. Dziękuje za czujnosć.

Posted

[quote name='Jagoda1']"Moja" Czarna Perełka dzisiaj śpi w swoim domu:lol:[/QUOTE]

Ekstra wiadomość :) Grzej pupulkę, Czarny Diabełku, w swoim nowym domku! :)

Posted

To jeszcze ogromnie Cię proszę Aniu o kilka słów na temat psów: Cezar, Nadir, Nina, Bulet, Kapsel, Majeczka, Figiel, Dea, Parys, Max vel Aron, Szarik, Morus, Niko.
A także o odpowiedź, czy są w schronisku nadal: ON-ki Borys i Diego, kolorowy Benio, białoczarny Dolar, Elza, Figo, Gucio, Jaś, Largo, Łatka, pinczerkowata Mała, Mia, Mika, czarny kudłacz Misiek, oraz Maja (śliczna czarnula). Jeśli tak, to także proszę o info.
A potem dam Ci spokój na długo, bo roboty będę miała po pachy :)

Posted

Trzy kolejne psiaki mają ogłoszenia: Muniek, Tola i Iskra
adopcje.org
cafeanimal.pl
darmobranie.pl
e-zwierzak.pl
pineska.pl
ale.gratka.pl
psiamania.pl
tablica.pl
pajęczyna.pl
swistek.pl
olsztyn.olx.pl
olsztyn.cwirek.pl
morusek.pl
neeon.pl
wstawaj.pl
tusprzedaj.pl
eoferty.com.pl

Posted

[quote name='Bejotka']To jeszcze ogromnie Cię proszę Aniu o kilka słów na temat psów: Cezar, Nadir, Nina, Bulet, Kapsel, Majeczka, Figiel, Dea, Parys, Max vel Aron, Szarik, Morus, Niko.
A także o odpowiedź, czy są w schronisku nadal: ON-ki Borys i Diego, kolorowy Benio, białoczarny Dolar, Elza, Figo, Gucio, Jaś, Largo, Łatka, pinczerkowata Mała, Mia, Mika, czarny kudłacz Misiek, oraz Maja (śliczna czarnula). Jeśli tak, to także proszę o info.
A potem dam Ci spokój na długo, bo roboty będę miała po pachy :)[/QUOTE]

Jak moje dziewczyny pójdą spać opisze psiaki.
Onek Borys ma dom, Diego nadal w schronisku, Benio w domu, Dolar w Schronisku, Elza ma dom, Gucio w Schronisku, Jaś ma dom, Largo w Schronisku, Łatka w Schronisku, Mała w domu, Mia w domu, Mika w Schronisku, Misiek w Schronisku, Maja w domu mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.

Możesz mi nie dawać spkoju:lol: im więcej ogłoszeń tym lepiej.

Posted

moje pierwsze wstawione zdjęcie na forum, z góry przepraszam, jeśli będzie wielkie :) specjalne podziekowania dla Ani i Kropki za pomoc :) a oto zdjęcie mojego ulubieńca Henia z jednego z ostatnich spacerów