Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kociakom brakuje swojego domku, ale naprawdę u nas w schronisku mają dobrze. Większość z nich wita ludzi jak tylko się koło nich przysiądzie. :)

Posted

[quote name='Jagoda1']Uroczy szczeniaczek.

Nasze psiaki:lol:

wydaje mi się, że widziałam dziś tego psiaczka z nową Panią :) czy to dt? :) nawet jeśli, psiak wygladał na szczęśliwego, jego Pani też :)

Posted

dziewczyny czy Lazar nadal siedzi????? czemu jego nikt nie chce tak długo? :(

jest szansa na jakieś nowe zdjęcia fajne i info do ogłoszeń? trzeba go ogłaszać kurcze bo to już tyle czasu w schronisku :(

Posted

malawaszka napisał(a):
dziewczyny czy Lazar nadal siedzi????? czemu jego nikt nie chce tak długo? :(

jest szansa na jakieś nowe zdjęcia fajne i info do ogłoszeń? trzeba go ogłaszać kurcze bo to już tyle czasu w schronisku :(

Lazar nadal w Schronisku. Lazar w boksie ostrzegawczo szczeka na obcych co odstrasza większość ludzi. Ludzie o niego nie pytają. Lazar potrzebuje odpowiedzialnego, doświadczonego opiekuna.

[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Po zimie Lazar nie prezentuje się ładnie, jest zarośnięty. Jak tylko zrobi się cieplej Lazar będzie ostrzyżony i dużo przystojniejszy. Myślę, że takie zdjęcia będą lepsze do ogłoszeń.[/FONT] [/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):

Też bym chętnie porobiła ogłoszenia dla naszych psiaków. Potrzebne informacje i fotki....
Czy olsztyńskie ślicznoty mają osobne wątki na dogo, czy mają ogłoszenia w necie?
Jeśli nie - chętnie się tym zajmę...

Posted

Bejotka napisał(a):
Też bym chętnie porobiła ogłoszenia dla naszych psiaków. Potrzebne informacje i fotki....
Czy olsztyńskie ślicznoty mają osobne wątki na dogo, czy mają ogłoszenia w necie?
Jeśli nie - chętnie się tym zajmę...

Na maila mogę wysłać teksty i zdjęcia, także linki do wątków. Ja wystawiam na allegro, czasami proszę życzliwe "ciocie", oglaszają w innych portalach.

Posted

Maksik, Nuta i Viga - wszystkie trzy psiaki mają ogłoszenia na:

tablica.pl
adpedia.pl
pajęczyna.pl
swistek.pl
olsztyn.olx.pl
adopcjapsa.pl
adopcje.org
cafeanimal.pl
darmobranie.pl
e-zwierzak.pl
pineska.pl
przygarnijzwierzaka.pl
ale.gratka.pl
psiamania.pl
piesek.org
mojpupil.pl

Przy okazji - zauważyłam, że psy są ogłaszane i np. na Tablicy.pl znalazłam już Nutę (ale po czasie i ma 2 ogłoszenia) :)
Dla porządku byłoby dobrze, gdyby pisać jaki pies gdzie został już ogłoszony ....

Posted

Baster ogłoszony na:

adopcjapsa.pl
adopcje.org
cafeanimal.pl
darmobranie.pl
e-zwierzak.pl
pineska.pl
przygarnijzwierzaka.pl
ale.gratka.pl
psiamania.pl
piesek.org
mojpupil.pl
tablica.pl
adpedia.pl
pajęczyna.pl
swistek.pl
olsztyn.olx.pl

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Bardzo dziękujemy:)

Największą nagrodą będzie, jak te ogłoszenia coś dadzą i pieski znajdą domki :)
Zapytam jeszcze o Alberta - czy on nadaje się obecnie do adopcji? Czy nie jest tak, że jest właśnie w trakcie rehabilitacji?
A o informacje o innych bidach proszę na maila wraz ze zdjęciami - ogłaszamy dalej! :)

Posted

[quote name='Bejotka']Największą nagrodą będzie, jak te ogłoszenia coś dadzą i pieski znajdą domki :)
Zapytam jeszcze o Alberta - czy on nadaje się obecnie do adopcji? Czy nie jest tak, że jest właśnie w trakcie rehabilitacji?
A o informacje o innych bidach proszę na maila wraz ze zdjęciami - ogłaszamy dalej! :)[/QUOTEj

Tak, Albert nadaje sie do adopcji, ale trzeba pamietac, ze nie powinien wchodzic na wysokie pietra.
http://www.dogomania.pl/threads/192587-Albert-olbrzym-o-go%C5%82%C4%99bim-sercu.-Prze%C5%BCy%C5%82-piek%C5%82o.-Czy-kto%C5%9B-go-pokocha

Posted

[quote name='malawaszka']dziewczyny czy Lazar nadal siedzi????? czemu jego nikt nie chce tak długo? :(

Lazar Dzisiaj:

Posted

Piękne kocie maleństwo do adopcji.

12-letni malutki Kajtuś oddany po śmierci Pana. Zagubiony, płaczący, nie radzący sobie w nowej sytuacji...:-(

Jaś, przemiły, bokserowaty psiak.

Posted

Jagoda1 napisał(a):

14-letni malutki psiaczek oddany po smierci Pana. Zagubiony, płaczący, nie radzący sobie w nowej sytuacji...:-(

Tak jakby i on umarł, pękło serce :(, to okropne :(.

Posted

Wojtek i Jacek przygotowują tor agility dla naszych psiaków...

Najpierw instrukcja.

...hmmm, wydawało sie proste...

...co dwie głowy, to nie jedna..

Chyba jednak poprosze Jacka.:cool3: