Confess Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 7 letnia sympatyczna i bezkonfliktowa ZULA Kruszynka pogodna, sprytna i radosna. Ciekawski nosek wywęszy wszystko ;) Quote
Bejotka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 (edited) ZULA i BAJKA na Tablicy i Alegratce i na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Bajka dodatkowo na "Owczarek w potrzebie" Edited July 28, 2012 by Bejotka Quote
Ania_i_Kropka Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Dzisiaj nowe domki znalazły: Nesca i szczeniak oraz 2 dorosłe koty i kociak:multi: W tygodniu do domów pojechały : Misza i Dżafi :multi: Quote
Bejotka Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj nowe domki znalazły: Nesca i szczeniak oraz 2 dorosłe koty i kociak:multi: W tygodniu do domów pojechały : Misza i Dżafi :multi: :) :) Super! To Pani z Ostrzeszewa jednak wybrała Nescę? :) Dżafi to inaczej Joker, prawda? Quote
Jagoda1 Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Bejotka napisał(a)::) :) Super! To Pani z Ostrzeszewa jednak wybrała Nescę? Tak, to ta Pani, telefonowała, że sunia jest super! Do domu w W-wie pojechał Primo, mieszkał w dt. Quote
Nutusia Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Wakacje - wszędzie narzekania, że adopcje stoją, a u Was ruch, jak w stolicy na Marszałkowskiej ;) Gratulacje!!! Quote
Jagoda1 Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Toska, sunia w typie tosa inu, przywiązana w lesie, odbywa kwaratannę. Quote
Bejotka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nutusia napisał(a):Wakacje - wszędzie narzekania, że adopcje stoją, a u Was ruch, jak w stolicy na Marszałkowskiej ;) Gratulacje!!! Bo my nie mamy wakacji!! :-D Jagoda1 napisał(a):Toska, sunia w typie tosa inu, przywiązana w lesie, odbywa kwaratannę. Mogłabym już ją ogłosić. Wiem, że mało o suni jeszcze wiadomo, ale może choć kilka obserwacji? Quote
Jagoda1 Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Bejotka napisał(a):Bo my nie mamy wakacji!! :-D Mogłabym już ją ogłosić. Wiem, że mało o suni jeszcze wiadomo, ale może choć kilka obserwacji? Nie dziwota, ze znajduja domy, "Bejotka" zawzięcie ogłasza prawie 200 psów, gdzie sie da. :) Z Toską poczekajmy, jeszcze zbyt dobrze jej nie znamy, nie wiemy czy lubi inne zwierzaki. Quote
Bejotka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Jagoda1 napisał(a):Nie dziwota, ze znajduja domy, "Bejotka" zawzięcie ogłasza prawie 200 psów, gdzie sie da. :) Skromna z Ciebie Dziewczyna, Jagódko :) Takim zdaniem nieco umniejszasz Wam - którym należą się niskie pokłony za to, co dla psiaków robicie :) To głównie dzięki Waszemu zaangażowaniu znajdują domy!! :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Kilka fotek z wczoraj: Niunia: I fotka z kwarantanny ( dużo lepszej jakości): Quote
Ania_i_Kropka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Elza i jej ukochana piłeczka: No rzucaj...... mam i nie oddam... odpoczne sobie... Quote
Jagoda1 Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Wzruszające sa te nasze kochane staruszeczki. Upały im dokuczają, na szczęście, swój własny zacieniony wybieg , no i p. RomanaS, który w każdą sobotę cierpliwie czyści im ślepka, dokarmia, spaceruje, zagaduje, jest mediatorem;). Quote
Confess Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Kolejny spacerek z Apisem :) Psiak jest już zupełnie innym zwierzem w porównaniu z tym, co działo się jakiś miesiąc temu. Dziś bez problemu założyłam mu obrożę i bez sprzeciwu wyprowadziłam chłopaka z boksu !!! Szedł normalnie, dzielnie i jak to on - radośnie, ogonek cały czas merdał. Już nie boi się jak wcześniej, przekonał się, że na spacerze nie dzieje się nic złego. Dziś byliśmy bez innych psów, mimo to nie stanowiło to przeszkody :) Chętnie dawał się głaskać, wszystko go ciekawiło i nawet (!!!) udało się zrobić znośne zdjęcia stojącego Apisa :D Może jeszcze będzie z niego model? ;) <jupi> Quote
RomanS Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Jakże piękne te "moje" staruchy na zdjęciach Ani ! Chyba się zmogę i troszeczkę je opiszę. Bo na osiem sztuk inwentarza aż pięć to co najmniej 10-letnie "dziadki". Co za kumulacja! Można by rzec: Bingo! [nomen omen]. Nieco młodszej Leosi wieku wypominać nie będę - wszak to panienka, a jak świetnie się trzyma to widać na obrazkach. Ujęcia psiaków na czasie, trwa "bazarek staruszków". A przy okazji chciałbym spytać o los psiny z kwarantanny, którego już nigdzie nie widzę /może też ślepnę na starość?/. Był taki leżący krótkowłosy żółtaczek przywieziony ze Starej Warszawskiej, o niezwykle smętnym "powłóczystym" spojrzeniu. I znikł (?) Quote
Bejotka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 RomanS napisał(a):Jakże piękne te "moje" staruchy na zdjęciach Ani ! Chyba się zmogę i troszeczkę je opiszę. Jeśli czasu znajdziesz trochę, Romanie - opisz je! Wykorzystam Twoje opisy w ogłoszeniach. Wszystkie staruszki ogłoszenia mają, tylko moje opisy Twoim nijak równać się nie mogą :) Wtedy może szczęście dopisze i któraś poczciwina domek znajdzie... Quote
Ania_i_Kropka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='RomanS']A przy okazji chciałbym spytać o los psiny z kwarantanny, którego już nigdzie nie widzę /może też ślepnę na starość?/. Był taki leżący krótkowłosy żółtaczek przywieziony ze Starej Warszawskiej, o niezwykle smętnym "powłóczystym" spojrzeniu. I znikł (?) Ten psiak to Zula Mieszka na wybiegu za zielonym barakiem. Quote
Recommended Posts