Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dessiak']Beagle Lary dalej jest w Schronisku - do adopcji nie doszło :([/QUOTE]

Oooopsss... :( To ponownie go wieczorem ogłoszę...
Jakieś pieski znalazły dziś chatki?

Posted

[quote name='Jagoda1']Pojechała Lusia do Gizycka!:lol:
Będzie miała "siostrzyczkę", 5-letnią yoreczkę.[/QUOTE]

O jak fajnie. Oddechmotyla mi mówiła,że na prawdę bardzo fajny domek. Pani Renata napisała do Ludwiki na tablicy i zakochała się w suni. Z tego co wiem dzisiaj rozmawiała z nową opiekunka Lusi. Podobno trochę powarkuję na yorczkę, ale po za tym wszystko jest w najlepszym porządku. :)

Posted (edited)

Frodo i rudy Maks tak długo czekały... Szczęścia pieseczki! :)

LARY

na Tablicy i Alegratce
i dalej na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

(nie wiem, czy link już działa, bo ogłoszenie na Tablicy oczekuje na sprawdzenie)

Edited by Bejotka
Posted

Kolejne psie bidulki...:

12 letni KRUCEK.

Psiak jest bardzo kontaktowy i pogodny, czujnie obserwował otoczenie i chętnie dawał się głaskać :)
Wobec innych psów, nie widać aby wykazywał agresję, przebywa na jednym z wybiegów, gdzie ładnie dogaduje się z współlokatorami .

Posted

Koleżanka Krucka - KIWI

[SIZE=2]Nie wiem jak to się dzieje, ale jest obecnie oblężenie czarnych psiaków, z białym krawatem ;)

Kiwunia to roczna przekochana sunia !!!!!!!! Taka przytulanka , do rany przyłóż :) Kocha wszystko i wszystkich, bacznie obserwuje wszystkich, czeka na moment żeby podejść i ... dać buziaka :)

Posted

Śliczna, przestraszona BETI

Sunieczka jest nieśmiała, każdy ruch odbiera jak zagrożenie, ale tylko początkowo.Po chwili spaceru sunieczka jest sympatyczna , w każdej chwili gotowa do pieszczot. Potrzebuje ciepła i spokoju...

Posted

Roczny SANDO

Psiak o sporych gabarytach i tak samo wielkim sercu ;)
Obecnie mieszka na dużym wybiegu, gdzie ładnie wpasował się w mieszkających tam czworonogów.
Jest energiczny i potrzebuje dużo ruchu. Ale pieszczot też nie odmówi :D

Posted

1.5 roczna całuśna MISHA

Temu promyczkowi potrzebny jest swój kącik i swój człowiek który przez 24 godziny będzie ją głaskał tulił i całował :))) Pokojowa wobec ludzi i zwierzaków zwinna i sprytna mała duszyczka :)