Nutusia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 O tak - gdyby choć znikomy procent hodowców choć raz zabrać do schronu... Quote
maja.222 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 cześć na stronie olsztyńskiego schroniska jest zdjęcie suni nr 228. Czy mogę poprosić o więcej informacji na jej temat? Charakter, stosunek do innych psów itd itp .... z góry dziękuję. Quote
Ania_i_Kropka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 maja.222 napisał(a):cześć na stronie olsztyńskiego schroniska jest zdjęcie suni nr 228. Czy mogę poprosić o więcej informacji na jej temat? Charakter, stosunek do innych psów itd itp .... z góry dziękuję. Numer 228 miał Gizmo, który jest w nowym domu. Jak sunia się nazywa? Chyba, że chodzi o sunie z kwarantanny 228 KW? Quote
liwus Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Dziewczęta, poszukuję dla mojej Nusi psiego fryzjera. Zapewne zanim ją wzięłam z naszego olsztyńskiego schroniska piesek był ładnie strzyżony , a teraz jest zapuszczona. Chciałabym ją ostrzyc , bo wiem że sama nie dam rady. Ostatnio ją bardzo dużo wyczesałam i trochę próbowałam przystrzyc ale rezultat jest słaby. Może w schronisku macie kogoś kto by mi ją przystrzygł za odpłatnością oczywiście? Jest to duży pies w typie goldena retrivera szorstkowłosego ;-) Orientujecie się ile kosztuje fryzjer dla takiego stworzonka? Z góry dziękuję za odpowiedź. Quote
Jagoda1 Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 liwus napisał(a):Dziewczęta, poszukuję dla mojej Nusi psiego fryzjera. Zapewne zanim ją wzięłam z naszego olsztyńskiego schroniska piesek był ładnie strzyżony , a teraz jest zapuszczona. Chciałabym ją ostrzyc , bo wiem że sama nie dam rady. Ostatnio ją bardzo dużo wyczesałam i trochę próbowałam przystrzyc ale rezultat jest słaby. Może w schronisku macie kogoś kto by mi ją przystrzygł za odpłatnością oczywiście? Jest to duży pies w typie goldena retrivera szorstkowłosego ;-) Orientujecie się ile kosztuje fryzjer dla takiego stworzonka? Z góry dziękuję za odpowiedź. Wszystkie nasze psiaki pieknie wystrzyzone przez Salon GOLDEN, na ul Boenigka 12a, tel. 660 778 890 POLECAMY!!!! Quote
liwus Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Jagoda1 napisał(a):Wszystkie nasze psiaki pieknie wystrzyzone przez Salon GOLDEN, na ul Boenigka 12a, tel. 660 778 890 POLECAMY!!!! Bardzo dziękuję :p na pewno skorzystamy :lol: Quote
Olbrzymka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 LIWUS- zapraszamy i nie martw się o koszty ;) (i mała poprawka: gabinet zmienił nazwę na vet-groom) Quote
Bejotka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Napisał Pan, mający gospodarstwo hodowlane i interesujący się Szogunem. Zadzwoni dopytać o szczegóły (skłonności do ucieczek, stosunek do innych zwierząt). Och, żeby tylko wszystko grało, to pewnie miałby tam chłopak raj.... Quote
Confess Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 DORA 8 letnia Dora , to nowa lokatorka schroniska. Sunia w stosunku do ludzi jest początkowo troszkę nieśmiała , jednak w trakcie spaceru ożywia się i węszy swoim ślicznym noskiem wszystko dookoła ;) Sunia wychowywała się z małymi psiakami i dogadywała się z nimi. W stosunku do większych bywa dominująca. Ta ślicznotka nie wygląda i nie zachowuje się na swoje lata... Mam ogromną nadzieję, że te 8 lat nie skreśli jej szans , na kochający dom!! Quote
liwus Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Olbrzymka napisał(a):LIWUS- zapraszamy i nie martw się o koszty ;) (i mała poprawka: gabinet zmienił nazwę na vet-groom) Na pewno się zjawię ze swym stworem ale myślę że będzie to koniec lipca początek sierpnia , bo po moim ( nazwijmy to trymowaniu ) nie byłoby z czego psa strzyc :-) Quote
Doma17 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Szogunek już od jakiegoś czasu jest w nowym domku. :multi: Quote
Bejotka Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Doma17 napisał(a):Szogunek już od jakiegoś czasu jest w nowym domku. :multi: Coś takiego! A ogłoszenia wiszą... :( Quote
Jagoda1 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Od starszego pana;) Bazylka/Marcelka, któremu poszczęsciło się w życiu, czyli ... nigdy nie nalezy tracic nadziei.:) "Witam, Kolejne wieści o Bazylku, a właściwie Marcelku bo takie teraz imię nosi. Niepokoiło nas że od czasu do czasu Marcel kaszle. Okazało się że ma słabiutkie serducho. W związku z tym dostaje Enarenal a i ulubione spacery krótsze a częściej zwłaszcza teraz gdy jest gorąco bo podobnie jak ja nietoleruje wysokich temperatur. Chyba udało się nam wreszcie go skutecznie odrobaczyć bo od 2 miesięcy kupki juz normalne bez śladów krwi. Poza tym to wulkan energii który nie przyjmuje do wiadomości że nie jest młodzieniaszkiem a psim dziaduniem. A jak potrafi się cieszyć gdy wracamy z pracy do domu. Niemal robi fikołki w powietrzu. W załaczeniu aktualne zdjęcia Marcela. Pozdrawiamy, Marcel z rodziną" Quote
Bejotka Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 (edited) Kochany, szczęśliwy Bazylek :) :) DORA na Tablicy i Alegratce i na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Edited June 22, 2012 by Bejotka Quote
phase Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 I kolegów ma. :):) https://lh5.googleusercontent.com/-x3JfHaP7pRM/T-OaK_zqC3I/AAAAAAAAAQE/6nrjCRgpKMo/s640/zdjecie0017.jpg?gl=PL Quote
Jagoda1 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Bejotka napisał(a):Coś takiego! A ogłoszenia wiszą... :( W adopcji pośredniczyła "oddechmotyla", moze ona cos napisze. Czy umowa adopcyjna podpisana? Quote
Bejotka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) ATENA na Tablicy i Alegratce oraz na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Edited June 22, 2012 by Bejotka Quote
Ania_i_Kropka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 maja.222 napisał(a):cześć na stronie olsztyńskiego schroniska jest zdjęcie suni nr 228. Czy mogę poprosić o więcej informacji na jej temat? Charakter, stosunek do innych psów itd itp .... z góry dziękuję. Na razie trudno powiedzieć coś więcej o małej. Na kwarantannie psiaki przebywają w pojedynczych boksach. Wolontariusze nie mogą ich wyprowadzać. Sunia jest bardzo towarzyska i spragniona kontaktu z ludźmi. Jak tylko skończy kwarantannę zacznie wychodzić na spacery, wtedy będzie można powiedzieć coś więcej o suni. Quote
Recommended Posts