Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć

na stronie olsztyńskiego schroniska jest zdjęcie suni nr 228. Czy mogę poprosić o więcej informacji na jej temat? Charakter, stosunek do innych psów itd itp .... z góry dziękuję.

Posted

maja.222 napisał(a):
cześć

na stronie olsztyńskiego schroniska jest zdjęcie suni nr 228. Czy mogę poprosić o więcej informacji na jej temat? Charakter, stosunek do innych psów itd itp .... z góry dziękuję.

Numer 228 miał Gizmo, który jest w nowym domu. Jak sunia się nazywa? Chyba, że chodzi o sunie z kwarantanny 228 KW?

Posted

Dziewczęta, poszukuję dla mojej Nusi psiego fryzjera. Zapewne zanim ją wzięłam z naszego olsztyńskiego schroniska piesek był ładnie strzyżony , a teraz jest zapuszczona. Chciałabym ją ostrzyc , bo wiem że sama nie dam rady. Ostatnio ją bardzo dużo wyczesałam i trochę próbowałam przystrzyc ale rezultat jest słaby.
Może w schronisku macie kogoś kto by mi ją przystrzygł za odpłatnością oczywiście? Jest to duży pies w typie goldena retrivera szorstkowłosego ;-) Orientujecie się ile kosztuje fryzjer dla takiego stworzonka? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Posted

liwus napisał(a):
Dziewczęta, poszukuję dla mojej Nusi psiego fryzjera. Zapewne zanim ją wzięłam z naszego olsztyńskiego schroniska piesek był ładnie strzyżony , a teraz jest zapuszczona. Chciałabym ją ostrzyc , bo wiem że sama nie dam rady. Ostatnio ją bardzo dużo wyczesałam i trochę próbowałam przystrzyc ale rezultat jest słaby.
Może w schronisku macie kogoś kto by mi ją przystrzygł za odpłatnością oczywiście? Jest to duży pies w typie goldena retrivera szorstkowłosego ;-) Orientujecie się ile kosztuje fryzjer dla takiego stworzonka? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Wszystkie nasze psiaki pieknie wystrzyzone przez Salon GOLDEN, na ul Boenigka 12a, tel. 660 778 890
POLECAMY!!!!

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Wszystkie nasze psiaki pieknie wystrzyzone przez Salon GOLDEN, na ul Boenigka 12a, tel. 660 778 890
POLECAMY!!!!

Bardzo dziękuję :p na pewno skorzystamy :lol:

Posted

Napisał Pan, mający gospodarstwo hodowlane i interesujący się Szogunem. Zadzwoni dopytać o szczegóły (skłonności do ucieczek, stosunek do innych zwierząt). Och, żeby tylko wszystko grało, to pewnie miałby tam chłopak raj....

Posted

DORA

8 letnia Dora , to nowa lokatorka schroniska. Sunia w stosunku do ludzi jest początkowo troszkę nieśmiała , jednak w trakcie spaceru ożywia się i węszy swoim ślicznym noskiem wszystko dookoła ;) Sunia wychowywała się z małymi psiakami i dogadywała się z nimi. W stosunku do większych bywa dominująca.
Ta ślicznotka nie wygląda i nie zachowuje się na swoje lata... Mam ogromną nadzieję, że te 8 lat nie skreśli jej szans , na kochający dom!!

Posted

Olbrzymka napisał(a):
LIWUS- zapraszamy i nie martw się o koszty ;) (i mała poprawka: gabinet zmienił nazwę na vet-groom)

Na pewno się zjawię ze swym stworem ale myślę że będzie to koniec lipca początek sierpnia , bo po moim ( nazwijmy to trymowaniu ) nie byłoby z czego psa strzyc :-)

Posted

Od starszego pana;) Bazylka/Marcelka, któremu poszczęsciło się w życiu, czyli ... nigdy nie nalezy tracic nadziei.:)

"Witam,
Kolejne wieści o Bazylku, a właściwie Marcelku bo takie teraz imię nosi. Niepokoiło nas że od czasu do czasu Marcel kaszle. Okazało się że ma słabiutkie serducho. W związku z tym dostaje Enarenal a i ulubione spacery krótsze a częściej zwłaszcza teraz gdy jest gorąco bo podobnie jak ja nietoleruje wysokich temperatur. Chyba udało się nam wreszcie go skutecznie odrobaczyć bo od 2 miesięcy kupki juz normalne bez śladów krwi. Poza tym to wulkan energii który nie przyjmuje do wiadomości że nie jest młodzieniaszkiem a psim dziaduniem. A jak potrafi się cieszyć gdy wracamy z pracy do domu. Niemal robi fikołki w powietrzu. W załaczeniu aktualne zdjęcia Marcela.
Pozdrawiamy,
Marcel z rodziną"

Posted (edited)

Kochany, szczęśliwy Bazylek :) :)

DORA

na Tablicy i Alegratce
i na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Edited by Bejotka
Posted (edited)

ATENA

na Tablicy i Alegratce
oraz na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Edited by Bejotka
Posted

maja.222 napisał(a):
cześć

Na razie trudno powiedzieć coś więcej o małej. Na kwarantannie psiaki przebywają w pojedynczych boksach. Wolontariusze nie mogą ich wyprowadzać. Sunia jest bardzo towarzyska i spragniona kontaktu z ludźmi. Jak tylko skończy kwarantannę zacznie wychodzić na spacery, wtedy będzie można powiedzieć coś więcej o suni.