Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Dzięki Aniu!!!! To już przekazuję info i jak Pani Renata się zdecyduje to będzie już się z Wami kontaktować - ja ze swojej strony mogę dać rekomendację że to dobry domek jest - Pani ma adoptowanego starszego olbrzymka, miała też adoptowaną staruszkę sznaucerkę średnią z rzeszowskiego Kundelka, ale sunia odeszła już za TM.

P. Renata rozmawiała dzisiaj ze mną, jest zdecydowana na adopcję Bojki. Bojka po zabiegu czuje sie dobrze, dzisiaj byłam z nia na spacerze. Bojka w poniedziałek umówiona na strzyżenie. Jak wszystko dobrze pójdzie , to we wtorek pojedzie do domu:)

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Tak, ma ogłoszenia, dzieki "Bejotce":)

Wszystkie olsztyńskie psy mają ogłoszenia!!!! No może oprócz tych, których jeszcze do ogłaszania nie dostałam (kwarantanna) :)

Neo, Lora, Mikuś, Atena.... i jeszcze Boja !! :multi::multi: Pięknie!! Które z ogłoszeń? Dlaczego nie napiszecie? Napiszcie chociaż na priv - niech mam też radochę! :)

Posted

Jagoda1 napisał(a):
P. Renata rozmawiała dzisiaj ze mną, jest zdecydowana na adopcję Bojki. Bojka po zabiegu czuje sie dobrze, dzisiaj byłam z nia na spacerze. Bojka w poniedziałek umówiona na strzyżenie. Jak wszystko dobrze pójdzie , to we wtorek pojedzie do domu:)

boję się cieszyć więc zaciskam kciuki i byle do wtorku!!!! :kciuki:

Posted

Bejotka napisał(a):
Wszystkie olsztyńskie psy mają ogłoszenia!!!! No może oprócz tych, których jeszcze do ogłaszania nie dostałam (kwarantanna) :)

Neo, Lora, Mikuś, Atena.... i jeszcze Boja !! :multi::multi: Pięknie!! Które z ogłoszeń? Dlaczego nie napiszecie? Napiszcie chociaż na priv - niech mam też radochę! :)

Uzupełniam:), z ogłoszenia: Lora, Mikuś, Neo, Atena pojechała zamiast Luny. Lunę Pani wypatrzyła na Tablicy.pl., ale Lunie pani nie spodobała sie.

Posted

Jest sprytna, wie kiedy pani wet. stara sie sie przemycić leki w specjalnym pasztecie dla seniorów, straszy wówczas, pokazując cały garniturek ząbków, i to jakich!.
Najlepiej czuje się z Alvaro, śpi przytulona do niego. Wychodzi na zewnątrz, gdy jest ciepło.

Posted

malawaszka napisał(a):
Bejotka ją ogłasza? czy za wcześnie?

Ogłasza :)
Faktycznie - poczekam na nowe fotki Ledy, Elzy i Ikara i jeszcze Hery i Dory (o ile Dorcię można już ogłaszać), w lepszych warunkach. Zróbcie proszę przy najbliższej okazji ...
A póki co powymieniam zdjęcia psiakom na różnych stronach, sporo nowych fotek, sporo roboty.