Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam nowe zdjęcia Goi i Morusa/Morisa(?) po strzyżeniu - wyglądają przepięknie!!!! mam jeszcze pytanie - ile czasu Morus jest w schronisku??? naprawdę 4 lata czy ktoś się pomylił?

Posted

malawaszka napisał(a):
mam nowe zdjęcia Goi i Morusa/Morisa(?) po strzyżeniu - wyglądają przepięknie!!!! mam jeszcze pytanie - ile czasu Morus jest w schronisku??? naprawdę 4 lata czy ktoś się pomylił?

Dzisiaj na strzyżeniu byli Goja i Moris vel Czaki.
Jutro jadą Sprocket i Morus.

Moris jest w schronisku od 2 lat a Morus od lutego 2012

Posted

Zdjęcia naszych dzisiejszych piękności :)) Moris zaskoczył wszystkich swoim posłuszeństwem w trakcie strzyżenia. Chłopak znosił wszystko dzielnie i cierpliwie , po czym dumnym krokiem wyszedł na zewnątrz, gdzie czekała na niego cała sesja :)

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Dzisiaj na strzyżeniu byli Goja i Moris vel Czaki.
Jutro jadą Sprocket i Morus.

o matko ale namieszało mi się :D ale już ok - uporządkowałam :lol:

Czaki vel Moris - Ania mówiła mi, że jest wspaniały - grzeczny, posłuszny, podczas strzyżenia, czesania brody, łap - anioł!!! sam wskoczył na stół do strzyżenia, bardzo bardzo pozytywny i teraz piękny pies!!! mix sznaucera średniego, fajnej mocnej budowy

boski jest z tym krawatem

prosto na wystawę :)

Posted

Olga21 napisał(a):
Dolar mieszka teraz w Kościerzynie:smile: Jego nowa właścicielka ma konie i dużo terenu, więc Dolarek będzie miał gdzie wyładowywać swoje nadmiary energii:smile: Nowa pani przyjechała po niego z mamą, mimo upału i odległości, chociaż proponowałam jej, że mogę im go zawieźć. Dostałam wieczorem wiadomość, że Dolar dobrze zniósł podróż i pozdrawia z nowego domku:smile:

Znaczy chyba z ogłoszenia? Bo nie piszecie....
Psiaki po strzyżeniu cudne, już biorę fotki do wymiany :)

Posted

Tym razem akurat nie z ogłoszenia, tylko po znajomości. Dolarka wzięła koleżanka mojej koleżanki:) już widziałam nawet filmiki z szaleństw w nowym ogrodzie :D

Posted

Olga21 napisał(a):
Tym razem akurat nie z ogłoszenia, tylko po znajomości. Dolarka wzięła koleżanka mojej koleżanki:) już widziałam nawet filmiki z szaleństw w nowym ogrodzie :D

Wyczekał się białasek ... Niech mu się wiedzie! :)

Posted

Jakie cuda, jakie firmowe "firanki", a krawat eleganta Morisa - mistrzostwo świata!
Czytając ten wątek i oglądając fotki - jeszcze raz powtórzę - wierzyć się nie chce, ze te psiaki w schronisku czekają na uśmiech od losu! Jesteście WSPANIALI! :)

Posted

Morus zrobiony na teriera , Sprocket...prawie jak grzywacz chiński-mięciutki jak kaczuszka :))) milusi i baaardzo zakochany w swojej wolontariuszce Monice :) oboje serdecznie pozdrawiam-Ania.

Posted

Ja również pozdrawiam !!! Sprockecik pachnący i aksamitny to teraz istne cudeńko, z resztą tak samo jak wszystkie psiaki po przemianie :d Wielkie buziaki dla naszych cudotwórczyń .... Wkładacie w swoją pracę tyle serca i ciepła :) To rzadkość w tych czasach !!:loveu: Uzależnię się od wizyt w waszym gabinecie!! :D

Posted

Oj tam,oj tam :) Podziękowania należą się Madzi (vet -groom) ;) trzymam kciuki żeby się chłopak do niedzieli nie ubrudził...ale moje serce i tak podbił Moris :D

Posted

Confess napisał(a):
Uzależnię się od wizyt w waszym gabinecie!! :D

Tylko się nie strzyż!!!! :megagrin::megagrin:
Ostrzyżone sznaucerki - cudoooowne!! :)