Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zmieniłam tekst ogłoszenia Sprocketa na wszystkich stronach, gdzie jest ogłoszony, bo już gipsu psiak nie ma i trochę stało się nieaktualne. Przy okazji wymieniłam też zdjęcia :)
Teraz ogłoszenie Sprockecika wygląda TAK

Posted

Kropek bardzo się zmienił już się trochę pogodził z niedolą zaczął szczekać i biegać po boksie, a na spacerze to już wgl zupełnie inny pies ;) Nawet bawi się z innymi psiakami ;) Niestety Kropek kuleje na przednią łapkę dostaje teraz leki, jest bardzo łagodny, pozwala na wszystkie zabiegi bez żadnych protestów :)

Posted

To dobrze... Pamiętam jak biedak na początku przeżywał, jak tęsknił i rozpaczał...
A Chili to też schroniskowe futerko, czy czyjeś osobiste? :)

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Odszedł Big
  • , starszy, znaleziony psiak, przegrał walkę z nowotworem. Bigusiu, staraliśmy sie pomóc, ale nie udało się...

• Biedny Biguś :( Takie śliczne lwiątko z niego było :( Dobrze, że choć pod koniec życia poczuł się kochany...

Posted

FOTKI Z WCZORAJSZEJ MAJÓWKI NA LOTNISKU :)

Domek znalazła na nim GOJA :) :multi:

Inne psiaki, które towarzyszyły nam na festynie to: Barnej, Dyzio, Lora, Neo i dwa szczeniaczki :)

LORA :)

BARNEJ (przytulak, siła spokoju... :loveu: )

DYZIO:

Posted

Bejotka napisał(a):
    Ale fajnieeee!! :) :)
    Napisz mi Aniu o Atenie, Tofiku i Dragonie słów kilka....

Już pisze :lol:

Atena to ok 3 letnia sunia miks owczarka. Sunia jet towarzyska i przyjazna. Jest wesoła i skora do zabawy. Sunia jest spokojna i grzeczna

Tofik to bardzo sympatyczny i towarzyski malutki psiak. Jest wesołym pieszczochem, który kocha cały świat. Tofik ma ok 4 lat. Na plecach ma stare blizny.

Dragon to bardzo energiczny i wesoły ok 3 letni mieszaniec. Jest łagodny i towarzyski.