Jagoda1 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Wieeelkie podziekowania... :lol: Miło było Was poznać! Quote
Olbrzymka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Pani Jagodo!nam również-bardzo :) jak mi powera zabraknie to się od Pani naładuję pozytywną energią i charyzmą :D Quote
Confess Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Bejotka napisał(a):Tylko się nie strzyż!!!! :megagrin::megagrin: Jakbym miała mieć taką metamorfozę jak psiaki?? czemu nie? :D:D:D:D:D Quote
Bejotka Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Zmieniłam tekst ogłoszenia Sprocketa na wszystkich stronach, gdzie jest ogłoszony, bo już gipsu psiak nie ma i trochę stało się nieaktualne. Przy okazji wymieniłam też zdjęcia :) Teraz ogłoszenie Sprockecika wygląda TAK Quote
oddechmotyla Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Kropek bardzo się zmienił już się trochę pogodził z niedolą zaczął szczekać i biegać po boksie, a na spacerze to już wgl zupełnie inny pies ;) Nawet bawi się z innymi psiakami ;) Niestety Kropek kuleje na przednią łapkę dostaje teraz leki, jest bardzo łagodny, pozwala na wszystkie zabiegi bez żadnych protestów :) Quote
Bejotka Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 To dobrze... Pamiętam jak biedak na początku przeżywał, jak tęsknił i rozpaczał... A Chili to też schroniskowe futerko, czy czyjeś osobiste? :) Quote
oddechmotyla Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Chili to sunia która razem z braciszkiem trafiła do mnie na DT kiedy miały 1 miesiąc, braciszek znalazł domek, a Chili została u mnie na stałe ;) Quote
oddechmotyla Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Diablo piesek kolankowy :) ależ z niego jest pieszczoch :) Quote
Jagoda1 Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Odszedł Big , starszy, znaleziony psiak, przegrał walkę z nowotworem. Bigusiu, staraliśmy sie pomóc, ale nie udało się... Quote
dessiak Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Jagoda1 napisał(a):Odszedł Big , starszy, znaleziony psiak, przegrał walkę z nowotworem. Bigusiu, staraliśmy sie pomóc, ale nie udało się... Biedny Biguś :( Takie śliczne lwiątko z niego było :( Dobrze, że choć pod koniec życia poczuł się kochany... Quote
Ania_i_Kropka Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Baron zostaje w Dt na stałe :multi: Baf ma dom :multi: Quote
Bejotka Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Ale fajnieeee!! :) :) Napisz mi Aniu o Atenie, Tofiku i Dragonie słów kilka.... Quote
Confess Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 FOTKI Z WCZORAJSZEJ MAJÓWKI NA LOTNISKU :) Domek znalazła na nim GOJA :) :multi: Inne psiaki, które towarzyszyły nam na festynie to: Barnej, Dyzio, Lora, Neo i dwa szczeniaczki :) LORA :) BARNEJ (przytulak, siła spokoju... :loveu: ) DYZIO: Quote
Ania_i_Kropka Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Bejotka napisał(a):Ale fajnieeee!! :) :) Napisz mi Aniu o Atenie, Tofiku i Dragonie słów kilka.... Już pisze :lol: Atena to ok 3 letnia sunia miks owczarka. Sunia jet towarzyska i przyjazna. Jest wesoła i skora do zabawy. Sunia jest spokojna i grzeczna Tofik to bardzo sympatyczny i towarzyski malutki psiak. Jest wesołym pieszczochem, który kocha cały świat. Tofik ma ok 4 lat. Na plecach ma stare blizny. Dragon to bardzo energiczny i wesoły ok 3 letni mieszaniec. Jest łagodny i towarzyski. Quote
rita60 Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-b46kdtB2Is0/T8KrecmxrnI/AAAAAAAADHo/nxcJtkIbvN0/s800/IMG_6391.JPG Jak sobie słodko położył łapinki:loveu:powodzenia psiaczki... Quote
Confess Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 rita60 napisał(a):https://lh5.googleusercontent.com/-b46kdtB2Is0/T8KrecmxrnI/AAAAAAAADHo/nxcJtkIbvN0/s800/IMG_6391.JPG Jak sobie słodko położył łapinki:loveu:powodzenia psiaczki... Barnej to żywa przytulanka... Był atrakcją - z godnością i stoickim spokojem przyjmował odwiedzających, z radością dawał się "miziać" , a czułości nie było końca :) :loveu: Quote
Recommended Posts