Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

GEORGE
i
mała MANIA

na Tablicy i Alegratce
i na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

(przy Georgu podałam kontakt do Ani, przy Manieczce - do Maryli)

Edited by Bejotka
Posted

[quote name='Jagoda1']Spokojny i bezpieczny:lol:.

ojej aż się muszę napatrzeć bo rzadko miałam okazję oglądać takiego spokojnego Pikusia:)
U nas najchętniej łobuzował z psiakami, z resztą czego można się spodziewać jak ktoś waży 6,66 kg:evil_lol::evil_lol:

Posted

hej, znalazlam taki anons:

Zaadoptuję 2 koty
Przyjmę do adopcji dwa, najlepiej znające się już, koty do gospodarstwa agroturystycznego we wsi Olszewo, 9 km od Olecka na Mazurach. Niestety nie mam obecnie czasu żeby jechać po koty dalej niż do Olecka. Najlepiej gdyby jakaś Forumowiczka przywiozła koty do mojego gospodarstwa i przy okazji zobaczyła w jakich warunkach będą mieszkać. Można też wynająć u mnie pokój i pobyć jeszcze jakiś czas z kotami aby zmniejszyć traumę związaną z rozstaniem.
tel: 602 898 591

http://www.dogomania.pl/threads/223935-Zaadoptuję-2-koty

moze sie uda dla ktoregos z waszych??

Posted

Z tego co mi wiadomo, Amorek został znaleziony na wybiegu we wtorek 31.01.2012 po dosyć mroźnej nocy. Ja byłem w "Schronie" akurat następnego dnia i już go w boksie nie było, więc na spacer z nim nie wyszedłem. Niestety.

RomanS

Posted (edited)

Postarajcie się, proszę, jutro zrobić fotki takim psiakom: Perła, Koksik, Dora (ta nowa), Inka, Baron, Skaut a także podrośniętym szczeniorkom - nadamy im imiona i ogłosimy.
Ma być słoneczny, ładny dzień! :)

A może ślicznego kocurka Karola ogłoszę? :)

Edited by Bejotka
Posted

[quote name='oddechmotyla']Dzisiaj nowy domek znalazły Łata (młoda)

Ta trzyletnia, średnia, "black and white" ? :)

To stworzenie po lewej jest niesamowicie cudne :loveu:
A zresztą - po prawej też :p
Wszystkie są kochane i piękne...

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Witamy rodzinkę Pepego:lol:[/QUOTE]

To Pepuś???? Nie poznałam! :) Kochany słodziak!! Jak to dobrze widzieć go na dywanie, spokojnie i szczęśliwie drzemiącego :)