Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłoby super :) Może słonko zaświeci choć trochę?
Marzy mi się taki stan, że wszystkie będą miały ogłoszenia i wtedy na bieżąco będę robić tym po kwarantannie...

Posted

[quote name='Bejotka']A czy Skubi, Rambo i Wojtek jeszcze są? Ktoś je ogłasza?[/QUOTE]

Skubek i Rambo są w domkach. Wojtek jest , dawałam na wątek jego fotki ze spacerów.

Posted

Jak daję w wątku szukanie "Wojtek" to znajduje mi szkoleniowca Wojtka (i Jacka) :) :) :)
Podrzućcie mi, proszę krótki opis psa i fotki to zrobię mu ogłoszenia. Pamiętam te fotki - były ładne ale nie mogę ich znaleźć :(

Posted

Pikuś poznał dziś swoją nową rodzinę. Państwo są zdecydowani adoptować go, ale wyjeżdżają na kilka dni więc do wtorku lub środy będzie mieszkał u mnie.Umowa adopcyjna jeszcze nie podpisana , więc ogłoszenia na razie na wszelki wypadek niech wiszą.
A w międzyczasie przesyłamy zdjęcia
Specjalnie z dedykacją dla Ani prosto z albumu rodzinnego;)

By kabcdef at 2012-02-25
słodziak :) z posądzonym o ojcostwo Amigo ;)

By kabcdef at 2012-02-25

Posted

[SIZE="3"]Czas na wyniki dzisiejszych sesji zdjęciowych. Mimo braku słońca, czuć było powiew wiosny, który dodał wszystkim otuchy , a psiakom energii potrzebnej na spacerach.

W końcu sobota to chyba ukochany dzień dla schroniskowych zwierzaków ;)

[SIZE="3"]
Roxi