oddechmotyla Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 moje tymczaski na pierwszym wspólnym spacerze :) Quote
dessiak Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='oddechmotyla']moje tymczaski na pierwszym wspólnym spacerze :) Jakie kubraczki ładne :) Dobrze mają psiaki. Quote
Bejotka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Jeszcze mi brakuje info o białorudym Hektorku oraz wieku Loli. Quote
Bejotka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 (edited) BAKS BONA CYKOREK LUBA ELMO DŻEKI KLAPS na Tablicy i Alegratce oraz na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Bona i Dżeki dodatkowo ogłoszone zostały na "Owczarek w potrzebie" Edited February 21, 2012 by Bejotka Quote
Ania_i_Kropka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Bejotka']Jeszcze mi brakuje info o białorudym Hektorku oraz wieku Loli.[/QUOTE] Lola ma ok 10-11 lat Hektor ma ok 3 lat. Całe życie spędził na łańcuchu. Gdy był spuszczany uciekał właścicielom. Hektor jest towarzyski i przyjazny. Dobrze dogaduje się z psami. Na spacerach jest grzeczny, ładnie chodzi na smyczy. Quote
Bejotka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 (edited) HEKTOR i LOLA na Tablicy i Alegratce i na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Edited February 21, 2012 by Bejotka Quote
kordonia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Lola jest przecudowna. Bardzo bym chciała, żeby znalazł się dom dla niej. Quote
kasiaczek87 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 (edited) Ania czy coś wiadomo o cykorku?ktoś go oddał , interwencja? brakuje mi jeszcze 1 rozpiski na staż, wtedy powiem kiedy mogłaby go zabrać.Zapomniałam dać Ci pieniążka za adopcję a Ty też się nie domagałaś.Wpadnę w środę to wyrównam rachunkek I jeszcze poprosze wskazówkę kto jest ewentualnym kandydatem nr 2:) Edited February 20, 2012 by kasiaczek87 Quote
Jagoda1 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Kasiu, cały czas dyskutujemy...:) Quote
Ania_i_Kropka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='kasiaczek87']Ania czy coś wiadomo o cykorku?ktoś go oddał , interwencja? brakuje mi jeszcze 1 rozpiski na staż, wtedy powiem kiedy mogłaby go zabrać.Zapomniałam dać Ci pieniążka za adopcję a Ty też się nie domagałaś.Wpadnę w środę to wyrównam rachunkek I jeszcze poprosze wskazówkę kto jest ewentualnym kandydatem nr 2:)[/QUOTE] Cykorek jest z interwencji. Kandydatem numer 2 jest Dredzik. Quote
Jagoda1 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Ania_i_Kropka']Cykorek jest z interwencji. Kandydatem numer 2 jest Dredzik.[/QUOTE] Dredzio to mój ulubiony typ psiaka, to foksik, z tym , że drobniejszy i mniejszy. Quote
Jagoda1 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='kordonia']Lola jest przecudowna. Bardzo bym chciała, żeby znalazł się dom dla niej.[/QUOTE] Sunia od trzech lat w schronisku:(.... Quote
Ania_i_Kropka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Jagoda1']Sunia od trzech lat w schronisku:(....[/QUOTE] Wcześniej też nie miała łatwego życia. Wraz z 3 innymi psami mieszkała na dużej opuszczonej posesji. Jej właściciel przyjeżdżał dwa razy w tygodniu nakarmić psy. Quote
Bejotka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Biedna psina... :( Niektóre to tak jakoś zawsze pod górkę mają... Quote
kaj Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 A czy Lola jest byłą koleżanką Secia z boksu? Quote
Ania_i_Kropka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='kaj']A czy Lola jest byłą koleżanką Secia z boksu?[/QUOTE] Nie koleżanką Secia jest Tola, sunia z którą Lola trafiła do schroniska. Quote
malawaszka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Napiszcie proszę jaki jest teraz Lazar? tak mi go szkoda, że siedzi tyle lat w schronisku już :( trzeba mu nowy tekst do ogłoszeń - w punktach jakby ktoś kto go zna wypisał to ja coś sklecę i go poogłaszam Quote
Ania_i_Kropka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='malawaszka']Napiszcie proszę jaki jest teraz Lazar? tak mi go szkoda, że siedzi tyle lat w schronisku już :( trzeba mu nowy tekst do ogłoszeń - w punktach jakby ktoś kto go zna wypisał to ja coś sklecę i go poogłaszam[/QUOTE] Chcę założyć Lazarowi oddzielny wątek. Jak tylko ogarnę się z pracą odszukam jego zdjęcia i biorę się do roboty. Myślę, że jutro najpóźniej w czwartek Lazar będzie miał swój wątek. Quote
Recommended Posts