Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

biedna Nutka tyle o nią telefonów, ale albo domek z 2 letnim dzieckiem albo z innym psiakiem czy ukochanym kotem ;( oby jej się w końcu udało...

Już kilka razy rozmawiałam z ludźmi zainteresowanymi adopcją Hugo, wygląda on identycznie jak ich poprzedni ukochany psiak, mieszkają w domku jednorodzinnym i chcą psa który ich będzie kochał, a obcego pogoni. W domu mieszkają 3 dorosłe osoby więc jakby się udało to byłoby super, Państwo mają przyjechać w sobotę na spacer z Hugo.

Posted (edited)

FOREST

na Tablicy i Alegratce
a także na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Edited by Bejotka
Posted

[quote name='kasiaczek87']Pikuś od dziś już ma swoją własną rodzinę:) Dziękujemy za ogłoszenia!:)[/QUOTE]

:multi::multi: Życzę Pikusiowi zdrówka i szczęścia! :)

Posted

Przesłałam zdjęcie Hugo przy nogach i niestety jest dla Państwa za duży, ale nie wykluczają adopcji innego, mniejszego psiaka (zależy im jednak żeby był podobny do poprzednika). Jestem z nimi w kontakcie mam nadzieje, że znajdą jakiś pysiolek dla siebie, szkody byłoby zmarnować taki fajny domek.

Posted (edited)

Mam wielką prośbę - jest w naszym schronisku taka sunieczka:

Niestety - tylko taką fotką dysponuję.
Gdyby ktoś był tak dobry i zrobił małej trochę fotek, może w sobotę. Ogłosiłabym ją, maleńką...

Edited by Bejotka
Posted

[quote name='Bejotka']Mam wielką prośbę - jest w naszym schronisku taka sunieczka:

Niestety - tylko taką fotką dysponuję.
Gdyby ktoś był tak dobry i zrobił małej trochę fotek, może w sobotę. Ogłosiłabym ją, maleńką...

Jeżeli będzie to postaram się zrobić jej parę fotek

Posted

Oooo!! Super, dzięki! Jutro maleńką ogłoszę :)

A teraz wiadomość z nowego domku Pikusia (Cykorka) :)

"Wlasnie przekonal sie do swojego lozeczka i poszedł w kime, chyba za dużo wrażeń jak na jeden dzień:) A ogólnie bardzo dobrze, grzecznie przyszedł, nie opierał się żeby wejść do mieszkania. Wszystkie kąty już obwąchał i tylko zerkał czy aby nigdzie nie poszłam. Słodziak z niego. Jak pstryknę mu kilka zdjęć to prześlę na maila"