Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajny psiak.. Szkoda, że tak daleko mam do Was, bo mógłby u mnie posiedzieć pze dwa tygodnie choćby. Mąż ma już urlop i na święta nigdzie się nie ruszamy. No a moje łobuzy na wakacjach u mamy;)
Zalicytowałam obróżkę - może choćby tak Wam trochę pomogę..:p

Posted

[quote name='_Tosia_']kiedy Bono jedzie do Hotelu? mam kilka par kolczyków do wystawienia na bazarku, ale nie wiem, komu pozniej przelac pieniądze (jesli znajdzie się chętny do kupna :p)[/quote]
Tosia pieniazki przelewamy na konto cioteczki Maciaszkowej:lol::loveu:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Tosia pieniazki przelewamy na konto cioteczki Maciaszkowej:lol::loveu:[/quote]
dobra, to ja zrobię bazarek i zaraz dam tu link. poproszę o śledzenie i podpowiedzi, bo to bedzie mój pierwszy :lol:

oto bazarek :)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-recznie-robione-bazarek-na-hotel-dla-bono-127582/#post11468363[/URL]

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Dziekujemy Tosia:loveu:[/quote]Tak, tak - bardzo dziękujemy! Zaraz dodam link do bazarku do 1 postu i podam na PW numer mojego konta :).

[B]Jaco-placo[/B], podaj mi proszę na PW numer tel. do siebie :).

Posted

rotek na 90% jedzie 27 grudnia ale nie jestem w stanie tego powiedziec na pewno, zalezy to od osoby która go zawozi, a wyprawa jest az do trójmiasta.

Posted

Mosii jak rotek poleci 27 to którego byś chciała mieć Białasa u siebie bo musze zaplanowac sobie wolny dzień.Pojedzie ze mną wetka ze schronu,pies ja dobrze zna to sie chłopaczyna nie bedzie stresował.

Posted

mysle ze dnia nastepnego od wyjazdu rottka ale jak mówiałam nie mam potwierdzenia kiedy jedzie :roll:

jezeli bedzie zyczenie zeby cos z nim porobić, poćwiczyc, podszkolic to kiedy Omen zwolni miejsce w domu, pomyslimy:cool3:

Posted

Cioteczka Maciaszkowa pieniazki przeleje w poniedzialek. Napewno 520zl.
300zl moja deklaracja i 220zl za zegarek(Agusiu pieniazki sa juz na koncie wielkie dzieki). Czekam na decyzje Tosi czy za kolczyki przelac ma od razu Tobie czy najpierw do niej.A ze braknie mi z tego tytulu pare groszy na koncie to musimy czekac do poniedzialku az zasile sobie konto gotowka:lol:
Przy okazji zycze Wam Wesolych i Spokojnych Swiat:loveu:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Cioteczka Maciaszkowa pieniazki przeleje w poniedzialek. [/QUOTE]Ok, dzięki za info :).
[quote name='ab-agnieszka']Przy okazji zycze Wam Wesolych i Spokojnych Swiat:loveu:[/quote]Spokojnych i zdrowia! :loveu:

Posted

[quote name='mosii']poprosze Bialasa na pojutrze:multi:[/quote]Super :multi:. Jeszcze tylko 2 dni i Bono rozpocznie nowe życie :multi:.

Kasę za hotelik przelewamy z góry, prawda? Ile dokładnie Ci przelać (chciałabym zapłacić do końca stycznia)?