Asiaczek Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Fajne ujęcie! [url]http://www.e-corgi.pl/18102011/22.jpg[/url] Ale u Was się sporo działo, jak Cię nie było;) Fajnie, że jednak nie zapomniałaś o nas i tyle foteczek wstawiłaś! pzdr. Quote
wiska Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 sliczneeee!!!! :D :D mam nadzieje ,ze spotkamy sie na jakiejs wystawie po moich maturach xD Quote
Frytela Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='wiska']sliczneeee!!!! :D :D mam nadzieje ,ze spotkamy sie na jakiejs wystawie po moich maturach xD[/QUOTE] Oczywiście że tak :) [quote name='M&S']Cześć ogoniaste:)[/QUOTE] Dobry :) Nie będzie mnie w NDM - bo akurat dziesiątego będę wracać (:placz:) z Livigno z Włoch. Jeśli Chilli mi planów nie pokrzyżuje - 3 grudnia jadę na narty do w/w miasta :) Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 To ja juz teraz zyczę miłego pobytu w Livigno, bo potem mogę zapomniec:) pzdr. Quote
M&S Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='Frytela'] Nie będzie mnie w NDM - bo akurat dziesiątego będę wracać (:placz:) z Livigno z Włoch. Jeśli Chilli mi planów nie pokrzyżuje - 3 grudnia jadę na narty do w/w miasta :)[/QUOTE] Uuuuuu, szkoda bardzo. No to spotkamy się inną razą...... Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Może ktoś reflektuje na [SIZE=4][COLOR=red][B]psie legowiska plastikowe/wiklinowe za bardzo przyzwoitą cenę.[/B][/COLOR][/SIZE]..? Legowiska są co prawda używane, ale w bardzo dobrym stanie. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217409-Legowiska-plast.-i-wiklinowe-dla-psow-..-dla-belga-Maxa...-do-17.11"]http://www.dogomania.pl/threads/2174...xa...-do-17.11[/URL] Pzdr. Quote
Frytela Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 [quote name='M&S']Uuuuuu, szkoda bardzo. No to spotkamy się inną razą......[/QUOTE] Trochę szkoda, trochę nie bo o mały włos bym nigdzie nie pojechała... ;) [quote name='Asiaczek']To ja juz teraz zyczę miłego pobytu w Livigno, bo potem mogę zapomniec:) pzdr.[/QUOTE] Dziękuję, mam nadzieje że zwiozę trochę zdjęć :) [quote name='FredziaFredzia']Polecam Livigno, byłam! :)[/QUOTE] Ja w zeszłym sezonie byłam w Temu i na stokach Ponte Di Legno, super trasy, przetyrali mnie że ledwo żyłam, ale jaka szczęśliwa :lol: A Livigno wybrałam ja bo inne terminy mi już całkiem nie odpowiadały,.. to był jedyny sensowny [quote name='Asiaczek']Może ktoś reflektuje na [SIZE=4][COLOR=red][B]psie legowiska plastikowe/wiklinowe za bardzo przyzwoitą cenę.[/B][/COLOR][/SIZE]..? Legowiska są co prawda używane, ale w bardzo dobrym stanie. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217409-Legowiska-plast.-i-wiklinowe-dla-psow-..-dla-belga-Maxa...-do-17.11"]http://www.dogomania.pl/threads/2174...xa...-do-17.11[/URL] Pzdr.[/QUOTE] Zajrzę :) Quote
Asiaczek Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ja zamówiłam 2 legowiska na tym bazarku - duże i małe. Licze, żemoje maluchy będą się w nich wspaniale bawily... pzdr. Quote
Frytela Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 brak czasu nas wywiewa :) No i to że jestem chora.... po powrocie z roboty kładę się i śpię... idę dzisiaj do lekarza... zaczełam czuć nerki, eh. Psiaki mają się dobrze, dzisiaj ważyliśmy grappe i bronke, grappa 10kg(5msc -!!) a bronka 10.80 (14msc!!) Ładnie grapucha rośnie ;) Quote
M&S Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 To zdrówka życzymy:) Ładnie kobitki rosną!!!! głaski dla futer:) Quote
Frytela Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 z tym że obydwie chude są, grappa jest baardzo mocna, coś jak Kokosowski, więc u niej żebra czuć dalej a coraz cięższa się robi, mój mały potworek... :) Quote
Avaloth Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 To z Grappy kawał baby będzie :lol: Zdrówka! Quote
Frytela Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Bronka poza faktem że ma "dorosły" wyraz głowy w porównaniu do Grappy to wygląda jak szczeniak przy niej :diabloti: Quote
Frytela Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='M&S']Cześć ogoniaste:) Daj foty!!![/QUOTE] Nie mam :( nie wychodzę na dwór, ja psy widze tylko jak przychodzą do pokoju, czuję się fatalnie, to nie nerki a korzonki mnie dobijają... Psiakami zajmuje się mój chłopak, chwała mu za to :( Quote
Asiaczek Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Oj, 2 razy w zyciu dopadły mnie "korzonki", więc współczuję.... Zdrowia na Święta i po Świętach:) Obys poszalała w Sylwestra:) pzdr. Quote
Frytela Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Jest lepiej już, ketonal coraz rzadziej biorę... :) Sylwestra? Nigdzie nie idę, nie jestem typem imprezowicza, nawet nikt ze znajomych się nie odzywał więc... chyba w domu posiedzę :) Jutro rano jadę na Serbię.... po? Szczeniaka Beagla z moją znajomą, całe szczęście mam ogrzewane fotele w aucie więc będę plecydła grzać :) Quote
Recommended Posts